shejtan 378 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem JA SAM DEBIL > Drugo, juce sam menjao svecice i sjebao sam navoj na glavi :o :o :o Jel ima neko resenje za moj idiotizam, osim metka u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima brzo resenje nek mi se javi na 065/333-4-811 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista...imam ja utoku i metak, gde se nalazis, doci cu i nece te boleti ;D Nemoj da se nerviras, sredjuje ti to Stanko Misic na Zvezdari, obrada motora. Moj ortak isto to napravi i sredjeno sve ako ti treba broj, javljam ti veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Sta napravi crni ti ?!? Jel sredjeno, ili da preduzimam nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem JA SAM DEBIL > Drugo, juce sam menjao svecice i sjebao sam navoj na glavi :o :o :o Jel ima neko resenje za moj idiotizam, osim metka u glavu Moguće da neko u servisima ima "helikoil" za navoje svećica i to je rešeno. To je jedna spiralna žica koja se umetne unutra i to je to navijaš svećicu kao do sada. Nisam to koristio ima jedno 15god ali pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem JA SAM DEBIL > Drugo, juce sam menjao svecice i sjebao sam navoj na glavi :o :o :o Jel ima neko resenje za moj idiotizam, osim metka u glavu Moguće da neko u servisima ima "helikoil" za navoje svećica i to je rešeno. To je jedna spiralna žica koja se umetne unutra i to je to navijaš svećicu kao do sada. Nisam to koristio ima jedno 15god ali pomaže. Kao što ti je poštovani kolega GixxterK6 rekao, ima i može da se uradi i to trajno (ja to radio na Wartburgu). Imsaš na mapi prikazano gde sam ja radio. Mora samo da bude hladan motor. Intervencija traje ne više od 5 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem JA SAM DEBIL > Drugo, juce sam menjao svecice i sjebao sam navoj na glavi :o :o :o Jel ima neko resenje za moj idiotizam, osim metka u glavu Moguće da neko u servisima ima "helikoil" za navoje svećica i to je rešeno. To je jedna spiralna žica koja se umetne unutra i to je to navijaš svećicu kao do sada. Nisam to koristio ima jedno 15god ali pomaže. Kao što ti je poštovani kolega GixxterK6 rekao, ima i može da se uradi i to trajno (ja to radio na Wartburgu). Imsaš na mapi prikazano gde sam ja radio. Mora samo da bude hladan motor. Intervencija traje ne više od 5 minuta. Sad sam isao do njih, i kazu mi da ne radi majstor na licu mesta vec mora da skinem glavu Al posto nije majstor tu rekli su mi da nazovem oko 5, da mi kaze Nadam se da ce moci :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si bio kod sina Mileta Djekica u Sarajevskoj. Mile je sredjivao navoje na glavi jos pre 25 godina, valjda i naslednici mogu nesto da urade po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam isao do njih, i kazu mi da ne radi majstor na licu mesta vec mora da skinem glavu Al posto nije majstor tu rekli su mi da nazovem oko 5, da mi kaze Nadam se da ce moci :'( :'( Ma kakvo skidanje glave, biće to "skuplja pita od tepsije". Nađi nekoga sa kombijem (ili prikolicom) i oteraj motor. Intervencija izgleda ovako: Majstor proveri kako ide svećica Uzme odgovarajuću ureznicu, namaže je tovatnom mašću (da mu piljevina ne upada u cilindar), i razradi stari navoj Uzme odgovarajući "helikoil" feder, i alatkom ušrafi u razrađen razlokani (prethodno pročišćen) navoj. Ušrafi svećicu Platiš Pali, VOZIIIIIII Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam isao do njih, i kazu mi da ne radi majstor na licu mesta vec mora da skinem glavu Al posto nije majstor tu rekli su mi da nazovem oko 5, da mi kaze Nadam se da ce moci :'( :'( Ma kakvo skidanje glave, biće to "skuplja pita od tepsije". Nađi nekoga sa kombijem (ili prikolicom) i oteraj motor. Intervencija izgleda ovako: Majstor proveri kako ide svećica Uzme odgovarajuću ureznicu, namaže je tovatnom mašću (da mu piljevina ne upada u cilindar), i razradi stari navoj Uzme odgovarajući "helikoil" feder, i alatkom ušrafi u razrađen razlokani (prethodno pročišćen) navoj. Ušrafi svećicu Platiš Pali, VOZIIIIIII Dace Bog da bude tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam isao do njih, i kazu mi da ne radi majstor na licu mesta vec mora da skinem glavu Al posto nije majstor tu rekli su mi da nazovem oko 5, da mi kaze Nadam se da ce moci :'( :'( Ma kakvo skidanje glave, biće to "skuplja pita od tepsije". Nađi nekoga sa kombijem (ili prikolicom) i oteraj motor. Intervencija izgleda ovako: Majstor proveri kako ide svećica Uzme odgovarajuću ureznicu, namaže je tovatnom mašću (da mu piljevina ne upada u cilindar), i razradi stari navoj Uzme odgovarajući "helikoil" feder, i alatkom ušrafi u razrađen razlokani (prethodno pročišćen) navoj. Ušrafi svećicu Platiš Pali, VOZIIIIIII Odjeba me, kaze da radi samo na skinutim glavama > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze moze i na licu mesta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze moze i na licu mesta..... Kako? I ko? Koga god pozovem otkaci me :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista...imam ja utoku i metak, gde se nalazis, doci cu i nece te boleti ;D Nemoj da se nerviras, sredjuje ti to Stanko Misic na Zvezdari, obrada motora. Moj ortak isto to napravi i sredjeno sve ako ti treba broj, javljam ti veceras. Otkaci me i on :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ako Boga znate il cu se slogiram od nerviranja :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ako Boga znate il cu se slogiram od nerviranja :'( :'( benjamin: samo polako matori srediećemo kamilu shit happens ... but get's fixed too Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Šta se bre toliko brineš, ako sam dobro upoznat ta kamila ima 2 svećice po cilindru, neće joj valjda ništa smeteti jedna manje ;D ;D ;D U najgorem slučaju ostaje ti skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo komentara o MR masinskoj radionici na Dusanovcu, na auto-putu (nemam kontakte) ali se nalaze sa desne strane kada ides iz centra prema Medaku, ispod pesackog mosta. "Uspešno sam završio posao, u MR mašinska radonica na Dušanovcu na auto putu su mi savili reducir bez skidanja glave za 20 evra." Srecno druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo komentara o MR masinskoj radionici na Dusanovcu, na auto-putu (nemam kontakte) ali se nalaze sa desne strane kada ides iz centra prema Medaku, ispod pesackog mosta. "Uspešno sam završio posao, u MR mašinska radonica na Dušanovcu na auto putu su mi savili reducir bez skidanja glave za 20 evra." Srecno druze. Zvao juce, nemaju nareznice za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo komentara o MR masinskoj radionici na Dusanovcu, na auto-putu (nemam kontakte) ali se nalaze sa desne strane kada ides iz centra prema Medaku, ispod pesackog mosta. "Uspešno sam završio posao, u MR mašinska radonica na Dušanovcu na auto putu su mi savili reducir bez skidanja glave za 20 evra." Srecno druze. Zvao juce, nemaju nareznice za motore Greska, ovo sto sam zvao je neki drugi majistor, sad sam ih zvao, ali isto ko ovi iz sarajevske traze da im donesem skinutu glavu :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 22, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Evo komentara o MR masinskoj radionici na Dusanovcu, na auto-putu (nemam kontakte) ali se nalaze sa desne strane kada ides iz centra prema Medaku, ispod pesackog mosta. "Uspešno sam završio posao, u MR mašinska radonica na Dušanovcu na auto putu su mi savili reducir bez skidanja glave za 20 evra." Srecno druze. Zvao juce, nemaju nareznice za motore Greska, ovo sto sam zvao je neki drugi majistor, sad sam ih zvao, ali isto ko ovi iz sarajevske traze da im donesem skinutu glavu :'( :'( Па ти скини, и однеси им главу - што би размишљао касније да ли ти је упао неки опиљак-шпон, па ти направи још веће њесра? Овако лепо скинеш, одраде како треба, а успут ти и лепо заврну свећу да се не би ти мучио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, za Stanimirovica sam cuo da je dobar majstor. 1 AUTOSERVIS "KUM" 11000 BEOGRAD, Brace Jerkovic 106 OBRADA GLAVA I BLOKOVA MOTORA tel: 011/3974 008 , 011/2492 000 2 CRNOBRNJA Masinska obrada motora 11000 BEOGRAD, Vojvode Stepe 56 OBRADA GLAVA I BLOKOVA MOTORA * Masinska obrada motora, obrada glava i blokova, remont glava motora, brusenje radilica. * tel: 011/2462 173 , 063/462 173 fax: 011/2686 125 3 UNIVERZAL AUTOREMONT 11000 BEOGRAD, Vojvode Stepe 50 OBRADA GLAVA I BLOKOVA MOTORA tel: 011/2469 544 4 ZAVARIVACKA RADNJA "STANIMIROVIC" Zavarivacka radnja 11000 BEOGRAD, Ivana Bozica 1b OBRADA GLAVA I BLOKOVA MOTORA * Zavarivanje glava i blokova motora * tel: 011/3467 427 , 063/225 774 fax: 011/3467 427 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6317 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel si zvao Alju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si zvao Alju? Zvao ga celo prepodne nije dostupan Sve je OK. Sutra teram kamilu i ako Bog da vozim se opet od sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...