sale-kum 351 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam odustao od maxi skutera i kupio putni motor, prodajem kacige kupljene za vožnju skutera po gradu: Kappa je kupljena u Motolandu, potpuno nova nenošena, nalepnice su još uvek na vizirima (ima i sunčani), veličina L. Cena neka bude 50E. LS2 je probana na 1-2 vožnje i bez ikakvih je tragova korišćenja. Nema sunčane naočare i veličine je S. Cena je 25E. Kontakt ovde ili telefon/viber 063-363940 Sale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Postovani Moze li rezervacija na Kappu ? Gde i kad bi mogla da se proba? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne kod Metroa u Krnjači. Kod kuće sam oko 16h, možda i ranije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da se rezervisem za ls2 samo da vidim sa gospodjom da li joj se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Super, Javice se moj otac pa se dogovarajte za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Obe kacige su ekspresno prodate. Hvala svima na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...