Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Kuli bice odrzan 09.10.11 Juna. Zanima me kakav je skup koji se odrzava tamo, kakva je organizacija, koliko ljudi dolazi... I da li ce neko ici na taj skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme bude ok, idem. Planirao sam prvo Skoplje, ali mi je Kula ipak finansijski povoljnija Inace, nikad nisam cuo nista o skupu koji se tamo odrzava.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 6, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude dobar skup, ali nazalost necu moci - bicu u Rumuniji u to vreme Vidimo se u Apatinu u Julu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ajte malo vise informacija o Kuli , valjalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Jun 7, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Kuli bio je jedan od najposecenijih moto dogadjanja dok je bio u organizaciji moto kluba St. Žorž.Kada se taj klub raspao usledila je pauza od nekoliko godina i sada njihovim stopama krece novo osnovani klub "KULA".Momci su mladi u puni entuzijazma.U organizaciji i finansiranju moto susreta im pomaze kompanija M&B Rodic , sto je jedan od garanta da ce sve biti na visokom nivou.Mesto odrzavanja je Rodicev sportski centar u okviru kojeg funkcionisu: 1.Teniski klub 2. Karting staza 3. Carda sa veliku restoranom i bastom 4. Dva jezera ( za kupanje i pecanje) 5. itd...... Program je kao i na ostalim susretima ; razne igre , defile, koncerti, itd.... Kvalitet pica , klope, muzike , smestaja ,toaleta i ostalih stvari bitnih da bi se bajkeri osecali ugodno garantuje kompanija M&B Rodic tako da u uspeh ovog susreta netreba sumljati. Ako sutra vreme posluži otici cu do karting staze i napraviti par fotki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 7, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Znacci igrati dodole i tjerati kissu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jako zanimljivo da organizuju trku na toj karting stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 7, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jako zanimljivo da organizuju trku na toj karting stazi Evo ti i slika te staze: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 10, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam se vratio iz Kule sa skupa ,mesto je fenomenalno dva jezerceta carda karting staza domacini odlicni ,ali vreme pokvarilo sve jedva 50-ak motora prava steta ali valjda ce sledece godine biti bolje vreme pa da se malo i kupamo mada mi je vode dosta za danas,kisa nas je omlatila od Sapca do Kule ali domacini nalozili logorsku vatru da se susimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas napravio turu od nekih 300km sa caletom i Rajom. Jutros me cale probudio i kaze ima neki skup u Mailovcu (jedno selo iza Pozarevca) pa me pitao da li hocu da idem sa njima. Glupo pitanje. Krenemo tamo i kad smo stigli saznamo da je odlozeno zbog neke oluje sto je bila juce a danas je voznja do tamo bila divna. Nije bilo sabotirajuceg vetra, oblaka kise, ma nicega... Da se ne vracamo bzv. odemo do Golupca pa u povratku svratimo u Vince kod caletovog priljatelja koji drzi motel. Mesto je super, medjutim odjednom se naoblaci i u roku od 2 minuta poce kisa. Sedeli tamo, kisa prestala i krenuli nazad. Malo je kisa padala od V.Gradista do Pozarevca gde sam se ja odvojio i otisao kod rodjaka. Proveo tu dan i uvece kad sam krenuo nazad sacuvaj boze kakvo vreme. Meni vizir prljav, nemam cime da ga obrisem, nesto je maglio, a kisa kao neka izmaglica, tek tako da ne vidis nista. Kod SD-a sam uleteo u neku oluju gde 100km/h nisam mogao da predjem od jacine vetra i od pljuska koji je bio nenormalno jak. Stignem kuci i razmisljam ko bi rekao da ce vreme da se tako promeni... Motori. Mirni Dunav. Cizme Grizli (Grizli Pacovi) Raja Motorex i Brka Var-Plast, pusti alkoholicari, nigde bez vlase :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas napravio turu od nekih 300km sa caletom i Rajom.Jutros me cale probudio i kaze ima neki skup u Mailovcu (jedno selo iza Pozarevca) pa me pitao da li hocu da idem sa njima. Glupo pitanje. Krenemo tamo i kad smo stigli saznamo da je odlozeno zbog neke oluje sto je bila juce a danas je voznja do tamo bila divna. Nije bilo sabotirajuceg vetra' date=' oblaka kise, ma nicega... Da se ne vracamo bzv. odemo do Golupca pa u povratku svratimo u Vince kod caletovog priljatelja koji drzi motel. Mesto je super, medjutim odjednom se naoblaci i u roku od 2 minuta poce kisa. Sedeli tamo, kisa prestala i krenuli nazad. Malo je kisa padala od V.Gradista do Pozarevca gde sam se ja odvojio i otisao kod rodjaka. Proveo tu dan i uvece kad sam krenuo nazad sacuvaj boze kakvo vreme. Meni vizir prljav, nemam cime da ga obrisem, nesto je maglio, a kisa kao neka izmaglica, tek tako da ne vidis nista. Kod SD-a sam uleteo u neku oluju gde 100km/h nisam mogao da predjem od jacine vetra i od pljuska koji je bio nenormalno jak. Stignem kuci i razmisljam ko bi rekao da ce vreme da se tako promeni... Postavicu neke slike sutra.[/quote'] Gde si se ti izgubio na putu do Kule :shock: ??? Dal' je moguce da covek krene iz Mladenovca za Kulu i zavrsi u oluji na Golupcu. Pa vi deco bez'te sa geografije... Kad ti ne bi off-ovao, mozda bi nam i sinulo Sunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 11, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se iz Kule i da vam kazem da je organizacija bila ful zamisljena.Bina,satra,sank i mesto sve je super,al sta vredi kada Bog nije bio sa organizatorom.Zao mi je sto mi je propao i ovaj vikend. P.S. i jos nesto da vas pitam; Ako ljude iz Kule nazivamo kuljani kako nazvati zene iz Kule? Kuljanke ili Kulovke???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 11, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ko zna, valjda kao i pitomce SUP-a (skole unutrasnjih poslova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brko, lep tekst i simpa slike - samo tako nastavi! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...