vasic 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan 25,26 i 27 juli 2008 godine Zagarantovan provod to znaju oni koji dolaze, ekipa koja organizuje luda do bola na celu sa Slavetom to znaju svi Atomsko Skloniste kao glavna grupa ne treba da tupim dalje o desavanjima uostalom dodjite i uvjerite se SVI SU DOBRODOSLI Veliki pozdrav od MC SILVER WINGS Brcko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stizemoooooooooooooooooooooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Vasiću oladi dobro pivo.... Eto mene u petak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Jul 22, 2008 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan I DUHOVI U VELIKOM BROJU DOLAZE............ NADAMO SE DA CE VRIJEME BITI NA RUKU BAJKERA...... POZDRAV OD MC DUHOVI LJELJENCA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja nisam odavno bio u Brckom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za MC SILVER WINGS jednu od naj-veselijih ekipa i zasigurno najvećih posetilaca svih skupova... Nego slabo je nešto informacija... hoteli, sobe,cene,za nas koji želimo da dođemo a nemamo kamp opremu... Pošto će većina nas iz ERA doći u subotu valjalo bi da rezervišemo neki smeštaj ako je ikako moguće... Rade-Veverac ili Squi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo oko 17h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotografija... Subota,polazim kiša je prestala da pada i reših da ne oblačim "kišno" mada znam da niz Drinu redovno pokisnem... I kao što sam predpostavio ispred Ljubovije sitne kišne kapi orosiše vizir i dok sam oblačio kišno odelo sručio se pravi pljusak, imao sam utisak kao da sam ispod Nijagarinih vodopada, šleper u mimohodu podiže čitav talas i okupa me od glave do pete, "pomenuo sam mu" svu užu i širu familiju sve do askurđela... Atmosfera u kampu je dobra, domaćini su sve dobro pripremili jedino je kiša kvarila ceo utisak... Da su bajkeri snalažljivi govori i ova fotografija, čovek je podigao šator na klupi... :o Sledi odličan gulaš, defile ,stunt... Prepoznajem jednog našeg člana sa nikom Dragicadj, i mogu reći da uživo izgleda još bolje... Mislim da vam ova fotografija najbolje može dočarati ovogodišnji moto-skup u Brčkom... ;D Toliko od mene pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Meni kisa nije pokvarila nimalo utisak,tako da mi je bilo ekstra.Svaka cast ekipi iz Brckog,skup je bio za cistu desetku. :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Meni kisa nije pokvarila nimalo utisak,tako da mi je bilo ekstra.Svaka cast ekipi iz Brckog,skup je bio za cistu desetku. :-* :-* :-* Pogotovu kad budes na tv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Meni kisa nije pokvarila nimalo utisak,tako da mi je bilo ekstra.Svaka cast ekipi iz Brckog,skup je bio za cistu desetku. :-* :-* :-* Pogotovu kad budes na tv ;D A lepo sam im rekla da me ne snimaju,ja sam jako veliki tremaros i ne znam da sastavim ni recenicu kako treba a kamoli da kazem nesto pametno! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da dospijem do racunara i da se zahvalim svim bajkerima koji su dosli na skup iako je kisa poplavila sve. Hvala svima na dolasku, po onakvoj kisi su i dosli sami bajkeri kojima vreme ne predstavlja problem. Nadamo se da cemo moci i mi vama da uzvratimo na isti nacin. Jos jednom vam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Vasiću okači neke slike.. ja sam uzalud nosio aparat!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...