ZoraNS 5821 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nakon BB ili Zlatarskog jezera okrećem na sever kući tako da će vam biti dovoljno samo frtalj kubika... Kako stoji stvar sa organizacijom smeštaja u Bajinoj Bašti? Ja sam rezervisao smeštaj (KONAK), ali ako se ide negde kolektivno, imam mogućnost da ga otkažem? Da li stoji vreme sastanka u 11 h na Petrol pumpi ili ima nekih izmena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Virusom se mozemo zaraziti i u prodavnici kad odemo po pivo. Mislim da nema potrebe za preteranim cimanjem i sa odvojenim smestajima, nikad se posle necemo pokupiti, uvek ce se kasniti itd. A o sedenju u restoranu ista prica. Ne mislim da vozimo ceo dan pa da jos snogu jedemo. Ja prvi radim u restoranu a masku nikad nisam nosio pa mi nista ne fali. Ali da ne pokrecemo temu covid19 ponovo... samo pozitivne misli, i ne mislite na "virus" i sve ce biti ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne pijem pivo A mozemo da se zarazimo kad nam konobar donese pivo Da si stariji, i da imas probleme sa zdravljem, drugacije bi pricao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, al kome je sudjeno, sudjeno je svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano je li ima nekih izmena za sutra ujuto ili je sastanak u 11 h na Petrolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 113 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svako po rakiju (ili pet) kad stigne uvece u smestaj i nikakva desinfekcija dalja nije potrebna Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan E da zvanicno potvrdim moj polazak. Sve je reseno, tako da se grupi pridruzavam u Golubcu 29og. A sto se tice mog smestaja, @ZoraNS mi je sredio da spavam u Javoru. Pozdrav ekipo i vidimo se kroz par dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakve obaveze, ali šteta da malo ne upoznate Frušku: Google мапе GOO.GL Usput imate nekoliko atrakcija gde možete da svratite: u Sremske Karlovce, prošetate pored spomenika na Iriškom vencu, svratite do banje Vrdnik na kupanje (verujem da radi otvoreni bazen), svratite u (kvazi)etno-komplex Vrdnička kula, ručate riblju čorbu negde uz Dunav, na nekoj čardi (npr. u Banoštru ili Koruškoj), ko voli može do jednog od 16 manastira da se duhovno okrepi.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ZoraNS said: @LuckyVladano je li ima nekih izmena za sutra ujuto ili je sastanak u 11 h na Petrolu? ja se takodje organizujem za petrol u 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, u 11h na Petrolu. Svi pre polaska pogledajte ovde i na viber grupu da nema nekih promena. Puni rezervoari, stomaci, baterije telefona, kamera itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Isto sam i ja hteo da savetujem... Sve pune baterije, rezervoari, stomaci, novčanci sa kešom, flašice sa vodom, pritisak u gumama, podmazani lanci (ko ih ima). Prazne jedino bešike i debela creva. Nemoj da po ovoj vrućini stajemo na svakih 50 km... Pozdrav svima, vidimo se ujutro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, LuckyVladano said: Da, u 11h na Petrolu. Svi pre polaska pogledajte ovde i na viber grupu da nema nekih promena. Puni rezervoari, stomaci, baterije telefona, kamera itd Viber grupa? Da li je to napravljeno ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10504 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i dobar provod želim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Velvetwolf je admin. Njega jurite da vas ubaci ako nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, LuckyVladano said: Jeste, Velvetwolf je admin. Njega jurite da vas ubaci ako nije Hvala i jurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jun 26, 2020 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam put drugari. Pridrzavajte se pravila voznje u grupi, drzite rastojanje i nema preticanja u koloni. Srecno i javljajte se usput. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 26, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Arakis said: Pridrzavajte se pravila voznje u grupi, drzite rastojanje i nema preticanja u koloni. E, ti, stara, kad neb' vid'la da je nakrivo... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10847 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 538 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Dexterr je napisao: Ne moramo ni trena, ako znamo broj učesnika i tajming, možemo telefonom naručiti pola kubika ćevapa kod Jonuza, pa dobrovoljac sa teretnim manjerkama ode po to i gotovo... Naj bolje neko sa BMW 1.200 GSA, ima mesta i za sladoled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo još jednom provera, da li se sastajemo ujutro u 11 na Petrolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 26, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Dexterr je napisao: naravno Važi, vidimo se ujutro! Nemojte se noćas prevrtat ko pred ekskurziju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prevrcem od besa na sebe i svoje zdravlje Resio sam da rano popodne odem sa sinom do Mladenovca po Smedereva. Do uvece smo nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankojic45 0 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw c400gt Prijavi odgovor kao problematičan Dibro vece jel se vozio ovaj veliki krug kroz lepu nam Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tek treba da se vozi. Nije kasno da se prikljucis ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...