LuckyVladano 5073 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu moju agenciju za izdavanje pristanaka i dozvola da vodim sa sobom Najradije bi sacekao sa definitivnim prijavljivanjem do utorka-srede popodne da vidim koliko zarazenih ce poceti da prijavljuju posle izbora. Jbg... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5528 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 793 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj to sa praktičnije strane. Sigurniji si na motoru i na drumovima nego u BG žarištu. Ako je zaraza kriterijum, razmisli pre o varijanti da se ne vraćaš u BG nego da iz njega ne izlaziš... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja Ovo je idaealna prilika da raznesemo viruse i bacile po Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1547 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uuu taman da vam se i ja iz Belgije priključim, kurona zagarantovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi i svaka cast za ideju, u ova turobna koronicna vremena pravo osvezenje Imam par pitanja za nadlezne, ima li nekog pravila po pitanju masine kojom se ide na put i da li mi moze neko pomoci sa info koliko bi okvirno finansijski ovo moglo da izadje, da se ne prijavljujem bzvz ako ne plivam Svako dobro svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, aaleksa said: Pozdrav ljudi i svaka cast za ideju, u ova turobna koronicna vremena pravo osvezenje Imam par pitanja za nadlezne, ima li nekog pravila po pitanju masine kojom se ide na put i da li mi moze neko pomoci sa info koliko bi okvirno finansijski ovo moglo da izadje, da se ne prijavljujem bzvz ako ne plivam Svako dobro svima Saberi ukupnu kilometrazu i koliko ti trosi pa ces znati okvirno za gorivo. Nocenje racunaj 15e, plus klopa, jedno 30e dan za nocenjem. Okvirno, a novaca uvek poneses vise za ne daj boze 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 19, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nekog posebnog pravila po pitanju motora nema, biti ucesnik u saobracaju zna se sta podrazumeva, a tu je i direktor toura da resi svaku situaciju koja nije prihvatljiva. Sto se troskova tice, trebalo bi da bude ~ gorivo + oko 40e za smestaj za 3 noci + klopa za 4 dana oko 60e. U principu, svako ce trositi po svom nahodjenju i svak ce svoje troskove platiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nama sa severa koji dolazimo na pocetnu poziciju se u racunicu dodaju jos 2 noci i dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Možda i stignemo na završnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5528 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 793 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na Srebrnom jezeru bi trebali biti 29. oko 13h. Tada mož` mo samo da spasavamo one što su pijani startovali... Znate li kako u NS mali Cigo trenira triatlon? Dotrči do Štranda (plaža ma Dunavu), okupa se i vrati se kući biciklom... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Na Srebrnom jezeru bi trebali biti 29. oko 13h. Tada mož` mo samo da spasavamo one što su pijani startovali... Znate li kako u NS mali Cigo trenira triatlon? Dotrči do Štranda (plaža ma Dunavu), okupa se i vrati se kući biciklom... Kume, kaže se mali Rom Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 20, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, koliko vidim jedini sam ovde na skuteru te mi se cini da se mozda ne uklapam medju vase azdaje na 2 tocka . Mislio sam da se pridruzim 29og u Golupcu a nazad moram u utorak nakon Loznice, mora da se radi Pisemo za sve vezano @brus? Iz prethodnih postova vidim da je on organizator tura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pomazu tu i Li, i Vilis, i Springstin i.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze nam, u logistici i lepsi pol, od nekih nazvan BRUSILICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Jun 20, 2020 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice puta Sremska Mitrovica-Novi Sad, dosta cesto idem tuda i mozda najbolja varijanta Vam je Sr.Mitrovica-Lezimir,desno na Rakovac pa dole ka Novom Sadu, stim sto ta deonica posle spusta u Rakovac do Sremske Kamenice zna dosta da bude opterecena po nekad.Fruska Gora ima taj prelepi put po sredini ali je trenutno i prekidu jedna deonica zbog radova, deo puta Banstol-Venac je u fantasticnom stanju ali od Venca do Rakovca su radovi, pa onda od Rakovca do Lezimira moze da se vozi i put je dosta lep.Nisam bas vican da serujem ali sam zakacio PDF sa google maps Sremska Mitrovica to Sremska Kamenica - Google Maps.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7971 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1695 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pratim pripreme za ovu sjajnu Tour de Serbia, ali neću moći da učestvujem sem da vas, makar, dočekam u NS u nedelju, pošto radim u ponedeljak. Prošle nedelje smo tri dana vozili motorima istočnu i centralnu Srbiju, sada ponavljam trasu kolima sa porodicom, obilazimo ono što smo stigli i što nismo stigli motorima. Bili smo u Kladovu u Miido apartmanima, tu smo noćili i u prošli petak kada smo bili motorima. Uzeo sam ovaj put trosobni app od 100 kvm sa 7 kreveta koji košta 75e (mene izašao 45e za nas četvoro), prošli put smo buraz i ja bili u dvokrevetnom studiju. Nema mogućnost da se motori ubace u dvorište već samo ispred kuće, ispred prodavnice tehničke robe koja pripada istim vlasnicima (postoji video nadzor). Nalazi se na samo 100m od pešačke zone sa kafićima i restoranima. Video sam i AMD app što Lucky spominje i izgleda spolja lepo, nalazi se vrlo blizu Miido app. Kada sam išao na Karpate uzeo sam Atrium app, isto je odličan smeštaj ali oko 1 km od centra, nema svoje dvorište već parking pred zgradom. Računajte da je prosečan smeštaj 10-tak evra po osobi i verujem da ga ima dovoljno, a tu je i Čaki, kao domaćin, sigurno sprema neke opcije. Miido apartamani, smestaj Kladovo MIIDO.RS apartmani, smestaj, hostel, smestaj Atrijum Apartmani Kladovo. Smeštaj, sobe i prenoćište. ATRIJUM-APARTMANI.COM Atrijum Apartmani Kladovo, Usluge smeštaja, sobe, apartmani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 21, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se upisao za turicu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 21, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2020 at 1:20 PM, aaleksa said: Hvala svima na odgovorima, koliko vidim jedini sam ovde na skuteru te mi se cini da se mozda ne uklapam medju vase azdaje na 2 tocka . Mislio sam da se pridruzim 29og u Golupcu a nazad moram u utorak nakon Loznice, mora da se radi Pisemo za sve vezano @brus? Iz prethodnih postova vidim da je on organizator tura 400 kubika je dovoljno Evropa da se obidje a kamoli 1400 km po Srbiji ako je motor ispravan. Taj motor ide 130 bez problema, ne vidim razlog da se ne uklopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne vozim vise od 110 nikad, sem kad obilazim, tad 120 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5528 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 793 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od važnijih razloga za sastavljanje spiska je pitanje smeštaja, odnosno da se zna koliko ljudi noći u kom mestu. Ekipa sa juga će imati noćenja prema prvobitnom planu, ali će ekipa sa severa imati uglavnom drugačiji raspored i mogućnosti. Zbog toga bi bilo dobro da se umesto klot liste, napravi tabela koja osim spiska ljudi sadrži i podatke o tome ko noćiva u kojim mestima. Pri tome u tabelu treba dodati i 27.06. jer će nekolicina noćiti na Kopu, kao i noćenje 02.07. za one sa severa koji će voziti do kraja kruga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan To si potpuno u pravu. Spiskovi počinju da se prave od sutra eventualno prekosutra. Na ovaj način ćemo omogućiti onima koji su u nedoumici da za dva dana zauzmu stav. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 22, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan POŠTOVANI PILOTI U NASTAVKU IMATE LINK ZA PRIJAVU ZA TURU O KOJOJ PRIČAMO VEĆ DUŽE VREME. TESTIRAĆEMO, ALI MISLIM DA RADI. Prijava za Turu 2020. FORMS.GLE Osnovni kontakt podaci za prijavu. Biće korišćeni samo za potrebe Ture 2020. i ni za šta drugo se ne smeju koristiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, brus said: POŠTOVANI PILOTI U NASTAVKU IMATE LINK ZA PRIJAVU ZA TURU O KOJOJ PRIČAMO VEĆ DUŽE VREME. TESTIRAĆEMO, ALI MISLIM DA RADI. Prijava za Turu 2020. FORMS.GLE Osnovni kontakt podaci za prijavu. Biće korišćeni samo za potrebe Ture 2020. i ni za šta drugo se ne smeju koristiti. Eno pustio sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 22, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Forma odlično radi. Već imamo prijavljivanja. Podatke niko nemože videti osim organizatora a brojno stanje prijavljenih će biti dostupno na forumu jer će se objavljivati dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5528 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 793 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, brus je napisao: POŠTOVANI PILOTI U NASTAVKU IMATE LINK ZA PRIJAVU ZA TURU O KOJOJ PRIČAMO VEĆ DUŽE VREME. TESTIRAĆEMO, ALI MISLIM DA RADI. Prijava za Turu 2020. FORMS.GLE Osnovni kontakt podaci za prijavu. Biće korišćeni samo za potrebe Ture 2020. i ni za šta drugo se ne smeju koristiti. Da li se u polje "NAPOMENA" unose mesta noćenja pojednih članova? Hoće li na forumu biti objavljeni NICKOVI putnika? Nema razloga da se to skriva, a ja bih lično voleo da znam ko učestvuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...