Jump to content

Moto Zajednica

Srbija krug 2020

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Ja cu moju agenciju za izdavanje pristanaka i dozvola da vodim sa sobom
Najradije bi sacekao sa definitivnim prijavljivanjem do utorka-srede popodne da vidim koliko zarazenih ce poceti da prijavljuju posle izbora. Jbg...

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 793 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Gledaj to sa praktičnije strane. Sigurniji si na motoru i na drumovima nego u BG žarištu.

Ako je zaraza kriterijum, razmisli pre o varijanti da se ne vraćaš u BG nego da iz njega ne izlaziš...:)

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Honda Forza NSS 350

Pozdrav ljudi i svaka cast za ideju, u ova turobna koronicna vremena pravo osvezenje :)
Imam par pitanja za nadlezne, ima li nekog pravila po pitanju masine kojom se ide na put i da li mi moze neko pomoci sa info koliko bi okvirno finansijski ovo moglo da izadje, da se ne prijavljujem bzvz ako ne plivam :D
Svako dobro svima :)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2489 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
Just now, aaleksa said:

Pozdrav ljudi i svaka cast za ideju, u ova turobna koronicna vremena pravo osvezenje :)
Imam par pitanja za nadlezne, ima li nekog pravila po pitanju masine kojom se ide na put i da li mi moze neko pomoci sa info koliko bi okvirno finansijski ovo moglo da izadje, da se ne prijavljujem bzvz ako ne plivam :D
Svako dobro svima :)

Saberi ukupnu kilometrazu i koliko ti trosi pa ces znati okvirno za gorivo. Nocenje racunaj 15e, plus klopa, jedno 30e dan za nocenjem. Okvirno, a novaca uvek poneses vise za ne daj boze

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Nekog posebnog pravila po pitanju motora nema, biti ucesnik u saobracaju zna se sta podrazumeva, a tu je i direktor toura da resi svaku situaciju koja nije prihvatljiva.:dobar:

Sto se troskova tice, trebalo bi da bude ~ gorivo + oko 40e za smestaj za 3 noci + klopa za 4 dana oko 60e. U principu, svako ce trositi po svom nahodjenju i svak ce svoje troskove platiti. 

• Podržavam 2

• Drug član, 793 postova

Na Srebrnom jezeru bi trebali biti 29. oko 13h.

Tada mož` mo samo da spasavamo one što su pijani startovali...:)

Znate li kako u NS mali Cigo trenira triatlon?

Dotrči do Štranda (plaža ma Dunavu), okupa se i vrati se kući biciklom...:rolleyes:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: BMW F800 GS.

Na Srebrnom jezeru bi trebali biti 29. oko 13h.
Tada mož` mo samo da spasavamo one što su pijani startovali...

Znate li kako u NS mali Cigo trenira triatlon?
Dotrči do Štranda (plaža ma Dunavu), okupa se i vrati se kući biciklom...:rolleyes:

Kume, kaže se mali Rom

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

• Zbunjen 1

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Honda Forza NSS 350

Hvala svima na odgovorima, koliko vidim jedini sam ovde na skuteru te mi se cini da se mozda ne uklapam medju vase azdaje na 2 tocka :neznam:.
Mislio sam da se pridruzim 29og u Golupcu a nazad moram u utorak nakon Loznice, mora da se radi :)
Pisemo za sve vezano @brus? Iz prethodnih postova vidim da je on organizator tura :D 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 433 postova
  • Motocikl: R1150GS

Sto se tice puta Sremska Mitrovica-Novi Sad, dosta cesto idem tuda i mozda najbolja varijanta Vam je Sr.Mitrovica-Lezimir,desno na Rakovac pa dole ka Novom Sadu, stim sto ta deonica posle spusta u Rakovac do Sremske Kamenice zna dosta da bude opterecena po nekad.Fruska Gora ima taj prelepi put po sredini ali je trenutno i prekidu jedna deonica zbog radova, deo puta Banstol-Venac je u fantasticnom stanju ali od Venca do Rakovca su radovi, pa onda od Rakovca do Lezimira moze da se vozi i put je dosta lep.Nisam bas vican da serujem ali sam zakacio PDF sa google maps

Sremska Mitrovica to Sremska Kamenica - Google Maps.pdf

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Pratim pripreme za ovu sjajnu Tour de Serbia, ali neću moći da učestvujem sem da vas, makar, dočekam u NS u nedelju, pošto radim u ponedeljak. Prošle nedelje smo tri dana vozili motorima istočnu i centralnu Srbiju, sada ponavljam trasu kolima sa porodicom, obilazimo ono što smo stigli i što nismo stigli motorima. Bili smo u Kladovu u Miido apartmanima, tu smo noćili i u prošli petak kada smo bili motorima. Uzeo sam ovaj put trosobni app od 100 kvm sa 7 kreveta koji košta 75e (mene izašao 45e za nas četvoro), prošli put smo buraz i ja bili u dvokrevetnom studiju. Nema mogućnost da se motori ubace u dvorište već samo ispred kuće, ispred prodavnice tehničke robe koja pripada istim vlasnicima (postoji video nadzor).  Nalazi se na samo 100m od pešačke zone sa kafićima i restoranima. Video sam i AMD app što Lucky spominje i  izgleda spolja lepo, nalazi se vrlo blizu Miido app. Kada sam išao na Karpate uzeo sam Atrium app, isto je odličan smeštaj ali oko 1 km od centra, nema svoje dvorište već parking pred zgradom. Računajte da je prosečan smeštaj 10-tak evra po osobi i verujem da ga ima dovoljno, a tu je i Čaki, kao domaćin, sigurno sprema neke opcije. 

imageproxy.php?img=&key=c1191bb371b75bfc
MIIDO.RS

apartmani, smestaj, hostel, smestaj

bg4.jpg
ATRIJUM-APARTMANI.COM

Atrijum Apartmani Kladovo, Usluge smeštaja, sobe, apartmani

• Sviđa mi se 1

On 6/20/2020 at 1:20 PM, aaleksa said:

Hvala svima na odgovorima, koliko vidim jedini sam ovde na skuteru te mi se cini da se mozda ne uklapam medju vase azdaje na 2 tocka :neznam:.
Mislio sam da se pridruzim 29og u Golupcu a nazad moram u utorak nakon Loznice, mora da se radi :)
Pisemo za sve vezano @brus? Iz prethodnih postova vidim da je on organizator tura :D 

400 kubika je dovoljno Evropa da se obidje a kamoli 1400 km po Srbiji ako je motor ispravan. Taj motor ide 130 bez problema, ne vidim razlog da se ne uklopis. 

• Drug član, 793 postova

Jedan od važnijih razloga za sastavljanje spiska je pitanje smeštaja, odnosno da se zna koliko ljudi noći u kom mestu. Ekipa sa juga će imati noćenja prema prvobitnom planu, ali će ekipa sa severa imati uglavnom drugačiji raspored i mogućnosti. Zbog toga bi bilo dobro da se umesto klot liste, napravi tabela koja osim spiska ljudi sadrži i podatke o tome ko noćiva u kojim mestima. Pri tome u tabelu treba dodati i 27.06. jer će nekolicina noćiti na Kopu, kao i noćenje 02.07. za one sa severa koji će voziti do kraja kruga...

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

To si potpuno u pravu.  Spiskovi počinju da se prave od sutra eventualno prekosutra. Na ovaj način ćemo omogućiti onima koji su u nedoumici da za dva dana zauzmu stav.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

POŠTOVANI PILOTI

U NASTAVKU IMATE LINK ZA PRIJAVU ZA TURU O KOJOJ PRIČAMO VEĆ DUŽE VREME. TESTIRAĆEMO, ALI MISLIM DA RADI.

oArVUGbIFyNuz-eKZGiccYCQ30g9CvtgImifFzVI
FORMS.GLE

Osnovni kontakt podaci za prijavu. Biće korišćeni samo za potrebe Ture 2020. i ni za šta drugo se ne smeju koristiti.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2489 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
2 minutes ago, brus said:

POŠTOVANI PILOTI

U NASTAVKU IMATE LINK ZA PRIJAVU ZA TURU O KOJOJ PRIČAMO VEĆ DUŽE VREME. TESTIRAĆEMO, ALI MISLIM DA RADI.

FORMS.GLE

Osnovni kontakt podaci za prijavu. Biće korišćeni samo za potrebe Ture 2020. i ni za šta drugo se ne smeju koristiti.

Eno pustio sam

• Sviđa mi se 1

Forma odlično radi. Već imamo prijavljivanja. Podatke niko nemože videti osim organizatora a brojno stanje prijavljenih će biti dostupno na forumu jer će se objavljivati dnevno.

• Drug član, 793 postova
pre 42 minuta, brus je napisao:

POŠTOVANI PILOTI

FORMS.GLE

Da li se u polje "NAPOMENA" unose mesta noćenja pojednih članova?

Hoće li na forumu biti objavljeni NICKOVI putnika? Nema razloga da se to skriva, a ja bih lično voleo da znam ko učestvuje?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja