Jump to content

Moto Zajednica

Jos samo jedan savet...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 564 postova

Doslo vreme kupovine, prodao sam Yamahicu, sad samo da nadjem sledecu makinu...

Dvoumim se izmedju Piaggio Beverly 250 ie 2007 godiste, i Gilera Nexus 250 ie 2007 godiste.

Dakle vasa misljenja, saveti preporuke...iskreno me vise vuce nexus , zbog sportskijeg izgleda, ali jos nisam siguran pa bih vas molio da mi u  sto kracem periodu pomognete. ;) ;) :) :)

Nemojte me pitati zasto ne uzimam motor nego skuter, objasnjavao sam, a i iznerviracu se za dzabe... :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Nemam skuter, ali kada sam prošle godine krenuo da kupim motor, iščitao sam dosta tekstova... Piaggio/Giler/Aprilia od 250 kubika - svi koriste isti Piaggio agregat, mada kažu da taj agregat najljepše radi, vuče i vozi na Aprilia Sportcity 250 i.e. mašini... Dodatni plus po meni je što Aprilia ima napred dupli disk, dok svi ostali imaju single disk.

Jedini problem sa Aprilijom je pitanje kad je ima. Ja sam prošle godine dao 100% avansa, čekao motor mjesec ipo dana i na kraju uzeo lovu nazad i kupio motor koji sad imam... Ako ćeš novi, gledaj da ga uzmeš kada ga ima u salonu i nemoj dozvoliti da te vuku za nos sa isporukom, a ako ćeš polovan motor, onda već znaš gdje šta ima...

Skuter centar ti prodaje sva tri motora (Aprilia, Gilera, Piaggio)...

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

Meni se vise svidja nexus,pretpostavljam da je beverli udobniji.Ja bi na toj kubikazi isao na izgled jer sigurno jedan nema puno bolje performance od drugog a i kvalitet im je slican tako da uzmi ono sto ti se vise svidja na oko,da imas 50 g. savetovao bi ti beverli jer je vise elegantan

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Nexus je suvise tvrd u poredjenju sa Beverlyem, a i Beverly ima vece tockove pa je pretpostavljam i stabilniji.

Danas u 6 gledam jednog Nexusa 2007 godiste. Problem kod Beverly-a je sto ih nema bas. Ja trazim 250 ie...oni su retki, bar u ovom trenutku.

Ako mi se svidi uzecu nexusa , ipak sam klinac, vaznije mi je da izgleda sportski nego elegantno, ima vremena za elganciju... :D :D :D

Taj iz MM bikes je takva prevara...ganjao sam njegov beverly a on, ko da nece da ga proda, te nije skinut iz kamiona, te treba da mu sredi papire, milion sranja, dok se na kraju nismo dogovorili da me nazove kad sve zavrsi, i nije me zvao..cuo sam od decka koji vozi 250 ie, da je Beverly 200 loseg kvaliteta.

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja sam iumao priliku da vozim oba i po mom uklusu je malo bolji nexus. Nekako mi je vise vozacki i uopste nije neudobniji od beverly-a.

I nikako ne mogu da nadjem sta je to ljudim toliko lepo i dobro na beverly-u. Ja kad stanem sa mojim matorim leonardom pored nekog beverly-a tek vidim da on ustvari ni malo nije lep. Mogu misliti kako bi bilo da je moj noviji. Izuzetno nezan motor i skupi delolvi. Jedina prednost mu je sto je dosta popularan i lako se prodaje.

Imas na kompp.co.yu nekoliko komada pa pogledaj

• Zainteresovan, 554 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Nemojte me pitati zasto ne uzimam motor nego skuter, objasnjavao sam, a i iznerviracu se za dzabe... :D

Ja bih se ipak usudio da pitam zasto ne uzimas motor  ???

Jbg nisam u toku...

Ja bih se ipak usudio da pitam zasto ne uzimas motor  ???

Jbg nisam u toku...

Aj kad si navalio :D

Ma buraz oce skuter, ja ocu motor, pola mog kesha , pola njegovog, cale i keva ne daju dva motora, po njima je motor opasan, a skuter svi voze, pa to moze...eto ukratko... :) nemoj vise da pisem, iznerviracu se. ;):D

• U prolazu, 42 postova

Kad smo vec kod vecih skutera, vozim apriliu scarabeo 250ie-2008, a to je isti ko 2007. Ceka se 0 dana, posto je bio na lageru, u bgd. Uplatio sam, zavrsili su mi prvi pregled i osiguranje (na moj zahtev, da se ne zezam) i potom sam ga preuzeo. Popunili su mi sve papire tako da sam proso bez greske i u supu.

Ono sto je kod ovog skutera extra je veliki/ogroman prostor ispod sedista. Moze da stane kaciga (kad ne vozis :) , a kad izvadis kacigu ima mesta za aktovku ili torbu sa laptop racunarom, lanac/sajlu i alat koji dobijes uz njega , tako da je idealan za posao i slicno..a ne moras da stavljas/skidas kofer. Ono sto trebas/moras da stavis na apriliju je vizir.  Ja sam stavio originalan i mogu da kazem da je ok uradjen - i estetski, i u praksi.

Motor je quasar 244ccm - isti ko na beverliju - vec je sve ispricano o njemu. Komande na volanu su iste kao na beverliju 250 (bukvalno isti raspored i oblik dugmica).

Ukoliko imas dilemu u vezi ovog modela, javi se na pp pa mozemo da se dogovorimo da se nadjemo da pogledas da vidis da li ti lezi.

pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja