Pablo 1947 Napisano Jun 5, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa nam je preveo test novog KTM-ovog Superduke 990. Procitajte! http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=96 Bravo Kvarisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobar tekst. Motor nije po mom ukusu sto se dizajna tice. Nekako kao istesan sekirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Kvarisi, odlican text :kul: Meni se, bre, motor mnogooooo svidja :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 5, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim KTM !!! Ali mom prijatelju Kvarishi svaka chast na trudu.... Go,Go Rocket.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, jos bolji teks' Kvarise! O ukusima ne vredi naravno, ali je stvarno UGLY!!! :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 6, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Fala na komentarima. Licno, motor mi se extra svidja. Pogotovo dizajn. Naime, tolko je ruzan da ne moze da ti se ne svidja. Meni takav izgled potpuno ide uz karakter motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Meni takav izgled potpuno ide uz karakter motora. U trenutku sam pomislio da cesh reci ...uz moj izgled.... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 7, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Koji izgled Jomane? ONAJ ili ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 7, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Majstore, respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...