mrle 8583 Napisano Jul 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za Debeljacu mi je pukla sajla brzinometra. Otisao bih danas popodne do Bobana sajle. Da li je neko nekada nesto radio kod njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sajle popravljam kod mene u bloku 61 tu neki likovi to rade i imaju specijalizovanu radnju za popravke taksimetara, obrtomera i sl. Zamena sajle je oko 800 din. i odmah ti urade Ako te interesuje javi na pp pa ću ti dati broj i tačno objasniti gde su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa Bobanom sam nekad radio u istoj (državnoj) firmi, dobar čovek i lepo je razgranao posao. Posle Plavog mosta, čim uđeš u Medaković, prva levo, ima i putokaza. A dobri su ovi u 61. bloku moje komšije, uradili su mi novu sajlu kilometar sata za Forda za 10 minuta i sve ugradili da se ne prljam, za neke smešne pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 14, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, sajla kvacila 300 kinti, za sat i po....da sam imao buzire narucio bi 12 kom ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Jul 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce, sacekao desetak minuta, cena 280 dinara, za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam kočiona creva za ZZR, zadovoljan. Pre toga sam imao par sitnih intervencija na nekim vozilima, ZA svaku su pohvalu, a o ceni onoga što dobijete i da ne pričamo. Da imamo u svakom segmentu po jedan takav servis, nebi imali šta da pišemo po ovim rubrikama! SVAKA IM ČAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jul 26, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce, sacekao desetak minuta, cena 280 dinara, za svaku pohvalu. Samo reci gde si bio? Meni kod Bobana i u Ruzveltovoj rekli da sam skinem i donesem sajlu, a ja bih da oni to odrade jer nisam bas dobar sa vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 26, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce, sacekao desetak minuta, cena 280 dinara, za svaku pohvalu. Samo reci gde si bio? Meni kod Bobana i u Ruzveltovoj rekli da sam skinem i donesem sajlu, a ja bih da oni to odrade jer nisam bas dobar sa vremenom... To ti je 15min. posla ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mene je sajla brzinomera izasla 200 din i 15 minuta cimanja do najblize menjacnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da pohvalim servis i prodavnicu, ja sam opravio moju sajlu kilometar sata za 20 min za 420 din. Doneses uzorak i urade ti je za pomenuto vreme. Brzo, profesionalno i za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Novembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno profi firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A imaju i dobru mašinsku radionicu + komoru za termičku obradu (kaljenje) delova. Samo ih nije lako ubediti da prihvate sitne poslove, stalno su zauzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajla, ja sto znam, ima tezgu na buvljaku, ali se tu prodaju sajle za automobile koji su cesti. Za sve sajle sa vozila koja nisu bas cesta mora da se odnese stara sajla u radionicu, sa originalnim pancirom i zavrsetcima, radi pravljenja nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam sajlu kvachila za CB400N kod njih. Kasno sam otishao pa su me zvali sutradan ujutru da dodjem po nju. 400din... Za svaku preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sajle za kvačila i gas i nusu problematične. Sa njegovim sajlama je problom što imaju premalo licni u preseku, te nisu savitljive i meke kao originalne. A ako uzmemo u obzir da su originalne oko 15-20 evra (jedini problem je čekanje i nedostatak originalnih sajli za starije motore) cena je adekvatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio i sajle od gasa, sve sa povratnom sajlom isto za gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio i sajle od gasa, sve sa povratnom sajlom isto za gas? Grada u Ruzveltovoj, samo moras da mu odneses uzorak, procackaj po forumu ja sam ga predstavio, imas tamo adresu i telefone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prave li oni pancirna creva za kocnice...ima li konkretne adrese ili telefon??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i ja radio pancir creva. preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Prave li oni pancirna creva za kocnice...ima li konkretne adrese ili telefon??????? http://www.bobansajle.co.rs/main.htm http://www.bobansajle.co.rs/kontakt.htm Prave sve sajle i creva. Ja kod njih bejah pre 7 dana. Rade od 8-17, subotom od 9-16. Ta "pancir" creva, oni nazivaju teflonska, a obložena su žicom, kao fleksi creva za bojler. Cena je 3.000 dindži za 1m`, + izrada krajeva + krajevi, što izađe ~4.000 za KLE (prednja kočnica). Doneseš stara creva danas, sutra popodne gotovo. Jeftinija varijanta je ako ti unište staro crevo da bi uzeli krajeve. Majstor koji uzima na izradu, ne radi subotom. Znači, od ponedeljka do četvrtka naj bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Za KLE za prednju kočnicu, dužine 120 cm, pancirno crevo sam kod Bobana pre godinu i po dana platio 2.100 dinara sa pocinkovanim krajevima. Originalano crevo mi je vraćeno jer nisu koristili te krajeve. Ove zime sam napravio i za zadnju kočnicu, odprilike 60 cm, i cena je bila 1.500 dinara. Po meni pancirna creva koja izrađuju odličnog su kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crevo za prednu kocnicu Afrike (jedan disk) platio 1400 dinara, sa krajevima sa starog creva. Zadovoljan. Uradili mi za dva sata, istog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sajle za kvačila i gas i nusu problematične. Sa njegovim sajlama je problom što imaju premalo licni u preseku, te nisu savitljive i meke kao originalne. A ako uzmemo u obzir da su originalne oko 15-20 evra (jedini problem je čekanje i nedostatak originalnih sajli za starije motore) cena je adekvatna. Stevcevic radi sajle sa puno licni, i nalazi se kod Excalibura, na pocetku Visnjicke... Tj slicnije su originalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Sajle za kvačila i gas i nusu problematične. Sa njegovim sajlama je problom što imaju premalo licni u preseku, te nisu savitljive i meke kao originalne. A ako uzmemo u obzir da su originalne oko 15-20 evra (jedini problem je čekanje i nedostatak originalnih sajli za starije motore) cena je adekvatna. Stevcevic radi sajle sa puno licni, i nalazi se kod Excalibura, na pocetku Visnjicke... Tj slicnije su originalu... Preporučujem, ako planiraš da zbog njihove sajle padneš u roku od dva sata. Menjali su mi sajlu kočnice na Jawi, pa se sajla izvukla iz burenceta na prvom semaforu koji je bio uzbrdo. Sreća pa je čovek sa kolima iza mene uklavirio da polećem na njega, pa sa povukao taman dok sam ja okrenuo volan i položio motor na bok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam telefonom kod Bobana ispadne metar preko 2.500 dinara.....to mi malo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...