vujo032 2669 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imam da vam ponudim jednu lepu mušku biciklu. Kada sam kupio bicikl, bio je na malom servisu, i sve je tada podmazano, i sve je funkcionisalo, ali od tada mi stoji, jer sam kasnije kupio manju Bianchi za mene, pa mi je ova sada viška. (na njemu su fabrički žice umesto sajli na menjaču, pa bi to trebalo malo razraditi i podmazati) ALi bez obzira što je viška cena je zabetoniranih 70 e Kako je draž kupovine u cenkanju, umesto cenkanja, dobićete nešto gratis. - kako mu je pukao zadnji blatobran, ja sam nabavio novi lep alu blatobran ,ali me mrzelo da ga namontiram. (a video sam da sa ovakvih bicikli mahom skidaju blatobrane, i voze bez istih) -dobićete ako želite i sportski guvernal koji bi trebalo da može da se namontira umesto postojećeg. -dobićete i torbicu, koja ide ispod sedišta, sa nešto pribora. To je uglavnom to. Bicikla je kao ova sa fotografije, samo što mojoj nedostaje ona korpica pozadi i zadnji blatobran. Nisam je davao u oglase, voleo bih da je kupi neko od vas, ko je zaljubljenik, i ko voli ovakve klasike. Za vas BJB Bratiju dinarska cena 7777 rsd Evo linka da vidite koji je model u pitanju: WWW.GOOGLE.RS Nešto neće link, pa ubacih print skrin: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Jun 4, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Izvezao sam bicikl iz supe, oprao je i sredio sve sto je trebalo, da jednom nasem clanu, posaljem fotke.Ali ugleda je prvi komsija, isproba, i odusevljen izvadi pare.Послато са SM-G920F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...