Djrodje 0 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prije par dana sam pao sa skutera tj sletio u sanac i kako sam udario u bedem prednju tocak mi se ukrivio na jednu stranu, da ne pomislite pogresno prav je on sa guvernalom alo ne stoji ravno, postoji li mogucnost da ja to ispravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16142 Napisano Maj 19, 2020 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Djordje Slika bi dosta znacila jer ovako se moze samo nagadjati. Na prvu, kriva ti je viljuska a tu zna da popije ostecenje donji lezaj na dobar dan kao i sam ram zavisno od siline udara o prepreku. Takodje i amortizeri se znaju pokriviti ili felna. Moj ti je savet da to prepustis nekom strucnom licu da ti pogleda, proceni stetu i kaze sta i kako za dalje jer smatram da nema zezanja sa upravljackim sistemom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11312 Napisano Maj 20, 2020 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije okrenuo u konusu? Opkoraci prednji tocak i probaj rukama da ispravis. Davno sa Piaggio free sam pao iskrivio pravac tocka od upravljaca, isto ovako su mi vratili u pravac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...