DijanaM 1 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Nadam se da ne smeta što tražim pomoć, naime, položila sam A1 ( da ne ulazim u to da me je auto škola zeznula i ubedila da je super da polažem "prvo za manji motor pa ćemo lako za veći" što pozdravljam svakako u smislu učenja ali...), ne volim skutere i imam problem da nađem neki iole sportski tip motora ove kategorije. Obzirom da mi je to prvi motor i da svakako želim da naredne dve godine uživam dok ne krenem na obuku za A, može li neko iskusan da mi predloži šta da kupim do 1000e? Hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 19, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Honda varadero 125Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DijanaM 1 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor jedino sto je nemoguce naci Varadera 125 za 1000e. Kad kazes sportski tip mislis na enduro/cross ili sport/supersport tip motora? Ako si mislila na ovaj drugi tip motora u toj klasi i tom cenovnom rangu Honda CBR125 je po meni najbolji izbor. Yamaha YBR takodje ali ona je vise naked tip pa ne znam kako ti se uklapa vizuelno I ja sam imao slicnu dilemu krajem prosle godine ali sam se ipak odlucio za A kategoriju i malo veci motor na kraju. Takodje i ja sam pocetnik bez nekog realnog iskustva pa mozda neko od iskusnijih forumasa ima neki bolji predlog. U svakom slucaju srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 19, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Takodje dajem glas honda cbr125r, ide lepo, lepo se cuje, odrzavanje i potrosnja smesni, a moze se naci skroz okej primerak za 1000e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DijanaM 1 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno, svakako mi se ne isplati sad sa probnom da idem na A, bolje sa uložim novac u motor pa za dve godine da položim A i to je to. Može slobodno i neki predlog do 1500, bitno je da je sportski tip motora, vizuelno i ne mora da bude nešto, nije me briga za to toliko koliko da je pouzdan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Maj 21, 2020 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prati oglase ovde na forumu povremeno izleti nesto zanimljivo, a postoji i podforum kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2020 at 1:36 PM, DijanaM said: vizuelno i ne mora da bude nešto, nije me briga za to toliko koliko da je pouzdan Pa ti baš imaš niske standarde! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, popovich je napisao: Pa ti baš imaš niske standarde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...