pashutin 165 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan 1. LED 49UB820V - koriscen nekih 2 godine. Potpuno ispravan i odlican u radu. Na sredini ekrana primecena jedna mala ogrebotina od nekih 2 cm, i to iskreno, ne znam ni sam odakle. Posto je tv bio na zidnom nosacu, nisam uspeo da pronadjem originalne nozice ali idu zamenske funkcionalne uz njega, kao i nov daljinski upravljač. Slika 1-4Cena 280e 2. LG 39LN575s - smart tv, uzet od mušterije u zameni staro za novo, potpuno ispravan, uz njega nov daljinski upravljač. Slika 5-7Cena 150e Napomena :Za kesh popust moze delimicna zamena za neku flip up, jet kacigu M-L, moto opremu(zavisi od velicine) može i nesto od računarskih komponenti za upgrade sinovog kompa . Preuzimanje Beograd, CerakPonude na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Prodata oba, čudno vreme doslo, ja nudim zamenu ljudi daju čist kesh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...