LaKocija 0 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc ljudi, voleo bih da me malo iskusniji vozaci posavetuju koji bi bio dobar enduro/cross motor za pocetnika. S obzirom na to da sam jos klinac i ne znam puno modela motora tezim ka tome da me ovde ljudi malo upute u celu tu pricu. Zanimaju me uglavnom 2t mada i 4t moze doci u obzir naravno i ponavljam jos jednom 125cc, ne preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 16, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ендуро /крос 2Т за почетнике и то 125 је SF.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 16, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaKocija 0 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao, stvarno nisam upucen u celu tu pricu sa motorima i kad mi kazete samo "SF" ja stvarno nemam pojma koji je to motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 17, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 125 ке 2Т су врло жустре машине и "непослушне" у ниже обртаје, зато и не иду у контекст са почетнике. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 112 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway speed, preporuka za pocetnike. Jes' da nije enduro, ali je super motorcic ovako.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 17, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan А да купиш неки половњак?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaKocija 0 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci ali nisam zainteresovan za takav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaKocija 0 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa na polovnjaka i ciljam. Nemam para za nove krosove, kolko sam video skupi su ko djavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 17, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имаш неки избор, по огласима па да те саветујемо?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaKocija 0 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, nadao sam se da ljudi ili prodaju ili znaju nekog ko prodaje pa da me tako upucuju kad nekom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1084 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je i novca koliko bi dao, ima super motora za 3-4.000 eur, ali verujem da posto si mlad teško možeš da to priušti. Po meni najbolji početnicki motor za tu namenu je Yamaha DT 125. Jeste 25t ali nije prgava. Ostali 2t sa 20-30ks po meni nisu za početnike. Ja sam pre par meseci bio u istoj dilemi i rešio sam da uzmem kineza, qingqi 200, a ima sličnih tipa keeway... Meni je bilo bitno da je jeftin jer mi je plan da mi bude za obuku. Ima 15ks, ja nisam bas lagan i to mi je ok za početak. Ne može baš lako na zadnji i drugom uz neko zajebano brdo ali za obuku je super. Jedino sa kinezima moraš da znaš malo i mehanike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaKocija 0 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aerox Nitro 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam je na mestu, samo me zanima na sta mislite kad kazete samo sa kinezima moras znati malo i mehanike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 18, 2020 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислимо да стално нешто треба да се приштрафи, притегне, провери. Има доста дечјих болести за које мајстор би мого да те пељуши на рате. АЛИ, ако је човек на месту вечину проблема може да одклони, да да добре савете и све то у комбинации може бити добитна комбинација за мале паре.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...