Budimir 76 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Caleta mog prosle godine ujeo u sred klinickog centra. Vracao se pesaka iz infektivne, zbog krpelja, kad tri komada sa ledja bez lajanja... I ponovo zavrsio na infektivnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lucky George said: Danas sam saznao za još nekoliko osoba koje je taj pas ujeo.... Da, pa videlo se da ovaj iskusno hvata ma ležećem. Mene je jurio jedan kod škole u Ralji između dva ležeća, na uzbrdici prema pruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 18, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Da, pa videlo se da ovaj iskusno hvata ma ležećem. Mene je jurio jedan kod škole u Ralji između dva ležeća, na uzbrdici prema pruzi. Tog se i ja secam, samo sam isao "nizbrdo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, X8 Vračar je napisao: Mene je jurio jedan kod škole u Ralji između dva ležeća, na uzbrdici prema pruzi. Taj pas nas je sve jurio , nema koga nije ...ali ne znam da je nekog i stigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, zika56 je napisao: Za lažno predstavljanje ujedaju po dva puta. Tako rade ulični mešanci... Čistokrvni šarplaninac može da sluša laži 24*7 i ne reaguje- dokazano... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 19, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZoraNS je napisao: Tako rade ulični mešanci... Čistokrvni šarplaninac može da sluša laži 24*7 i ne reaguje- dokazano... Uličari imaju veće iskustvo. Njima vlasnici rekli da ih vode samo u šetnju, pa ih ostavili na ulicu i sad nikom više ne veruju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 19, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kao što u saobraćaju treba gledati malo dalje unapred i pratiti situaciju, vozila koja izlaze iz bočnih ulica i slično, tako treba obratiti pažnju i na životinje i potruditi se da se pročitaju njihove namere ( dal se pas sprema da te napadne, il možda samo da pređe ulicu ), pa adekvatno reagovati. Mene još ni jedan nije ujeo, a zaletali su se više puta. Reagovao sam različito ( od slučaja do slučaja ). Nekad sačekam trenutak kad pas hoće da potrči prema meni, pa ga sasečem sirenom ( uvek sam se trudio da imam jaku sirenu ), u gradu nekad samo podignem ruku kao da hoću da ih gađam nečim ( a u ruci nemam ništa ), psi se okrenu i počnu da beže jer su puno puta gađani i znaju da to boli. A bilo je i slučajeva da sam stao, sišao i uzeo neki kamičak pa bacio u pravcu psa ( ili grupe pasa ), ne da bi ga povredio, već da čuje da je nešto palo pored njega. Naj bitnije je ne pokazivati strah . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, drumskalisica said: Kao što u saobraćaju treba gledati malo dalje unapred i pratiti situaciju, vozila koja izlaze iz bočnih ulica i slično, tako treba obratiti pažnju i na životinje i potruditi se da se pročitaju njihove namere ( dal se pas sprema da te napadne, il možda samo da pređe ulicu ), pa adekvatno reagovati. Mene još ni jedan nije ujeo, a zaletali su se više puta. Reagovao sam različito ( od slučaja do slučaja ). Nekad sačekam trenutak kad pas hoće da potrči prema meni, pa ga sasečem sirenom ( uvek sam se trudio da imam jaku sirenu ), u gradu nekad samo podignem ruku kao da hoću da ih gađam nečim ( a u ruci nemam ništa ), psi se okrenu i počnu da beže jer su puno puta gađani i znaju da to boli. A bilo je i slučajeva da sam stao, sišao i uzeo neki kamičak pa bacio u pravcu psa ( ili grupe pasa ), ne da bi ga povredio, već da čuje da je nešto palo pored njega. Naj bitnije je ne pokazivati strah . Postoje situacije kada su u čoporu ili je očigledno da se spremaju da te pojure, ali stvar je u tome što uglavnom ne možeš da pročitaš njihovu nameru. Jedino što možeš je da pretpostaviš da nisu sasvim upoznati sa pravilima saobraćaja i da će da ti izlete pod točak te bi trebalo da drastično smanjiš brzinu. Npr. pas prelazi ulicu ispred tebe ali blene negde okolo. Tek kada si na 10ak metara od njega, on te primeti, cimne se i požuri u XYZ smeru. E, sada, taj smer može biti: 1. požuri napred i nastavi da prelazi ulicu 2. uplaši se i ubrzano krene da se vraća odakle je i došao 3. zakopa se u mestu i cvili (desilo mi se?!) 4. naljuti se na tebe, ali ipak ostavi malodušnost po strani premda mu instikt za visoku modu govori da treba da proveri od kog materijala su ti nogavice i da li se slažu uz taj pritisak guma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Juce uzeh da probam diy nosac,kad ono... https://youtu.be/DjWtQD9_v1g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...dobro je dok samo laju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega je sto bas volim pse, cak i dok tako jure za mnom pazim da njih ne povredim nekako a i da sebe ne skrsim negde. Jbg to je jace od mene. Nasao sam im foru. Kad me jure ja stanem skroz, to ih nekako resetuje, odmah prestaje lavez i jurnjava, okrenu se i odu svojim putem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokinjo 3 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, lestra je napisao: Juce uzeh da probam diy nosac,kad ono... https://youtu.be/DjWtQD9_v1g Ovi ne odustaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kada jure automobil tačno laju na točak, maltene da gurnu glavu da ih samelje tamo.Tu mi je jasno, okreće se točak pa ajde. Kad pojure na bajsu laju baš na nogu i uspostavimo kontakt očima. Tad obično stanu i naprave neku "izvini, igram se" facu. Te ja zovem normalni psi, dobrice. A onda te pojuri 2,3 komada nekih potkoleničara, ne znaš koji je prgaviji i odvratniji, sitne oči iz kojih ništa ne mogu da pročitam, a ono njihovo sumanuto lajanje i gušenja ne pomažu. Tu najviše volim da što pre nestanem dok ne omastim asfalt. Na motoru ne znam još, jurili su me al sam imao prostora za gas pa je ok bilo. Al se više uplašim na motoru od njih nego na bicikli. Sreća te ne izlaze lupam rotvajleri da laju na bicikle i motore, mislim da bi tu umro pre nego što me i ujede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7675 Napisano Jun 11, 2020 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli izleti kangal, pojede i tebe i pola motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jun 11, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, ser je napisao: Zamisli izleti kangal, pojede i tebe i pola motora A zašto motor da pojede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7675 Napisano Jun 11, 2020 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On mu dodje kao da glodje kosku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @ser što je najgore i zamišljam Ko se na mleko opeče duva i u jogurt. Ova tema me zaintrigirala jer sam večito mislio da ti psi neće da ujedu za nogu, a eto kolegu ujeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A zašto motor da pojede?Da šteta bude veća Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Jun 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Bojan82 je napisao: @ser što je najgore i zamišljam Ko se na mleko opeče duva i u jogurt. Ova tema me zaintrigirala jer sam večito mislio da ti psi neće da ujedu za nogu, a eto kolegu ujeo. ..zato kolega, pamet u glavu i ...diži noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ili kupiti ovakve kao ovaj foler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jun 11, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Bojan82 je napisao: Ili kupiti ovakve kao ovaj foler. Da me ujede kuče na motoru je vrlo mala šansa, ali bih se garant sam izboo na ove eksere čim siđem smotora (sednem negde da popijem štogod i mahinalno prekrstim noge). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To da Ali s ovim nema šta da se plašimo ugriza. Eto ideje za neki mali biznis, oko moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jun 11, 2020 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2020. at 21:09, Bruno 68 je napisao: Clan psece mafije Sent from my SM-A715F using Tapatalk Politički opredeljen, niko mu ne može ništa !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Lucky George said: ..zato kolega, pamet u glavu i ...diži noge I kolege i koleginice, da svi budemo bezbjedni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo, klinac od drugara pao sa bajsa i slomio ruku. Pojurio ga čopor pasa i on se uspaničio i pao sa bicikle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...