Danijel91 32 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, zelim da vam predstavim postupak sredjivanja motora, bio je u jako losem stanju, sredjen je sve, mehanicki i estetski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Plastike su sve zalepljene, kitovane i ofarbane metalik bojom, a ram i viljuske sam ispolirao i to sada izgleda ovako. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18771 Napisano Maj 11, 2020 Integrisan, 5620 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je na PA koliko sam video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Tablice su na KV, motor je uzet u kraljevu, ako to pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18771 Napisano Maj 11, 2020 Integrisan, 5620 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Danijel91 said: Tablice su na KV, motor je uzet u kraljevu, ako to pitas. Ne nego na polovnim automobilima sam video taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jeste, stavio sam ga danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10881 Napisano Maj 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7499 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad steta sto nema original rep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18771 Napisano Maj 12, 2020 Integrisan, 5620 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. I nalepnice su mogle biti zalepljene malo vernije originalnim pozicijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda, ja ne znam gde nalepnice orginalno stoje tako da mi i ovako super izgleda,a mehanički je takodje sredjen ,jel ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice sam se potrudio da zalepim priblizno originalnim koliko sam mogao, bar sa ove jedne slike od koje sam gledao, mozda sam se odlucio za pogresnu sliku. Mehanicki je sredjen sve, disk plocice, diskovi, lanac i lancanici su u dobrom stanju ( nesto je vec bilo, a nesto sam menjao), uradjen servis (ulje, filter ulja, vazduha i goriva, antifriz, dot ulje za kvacilo i za kocnicu), razradjene kocione celjusti, instalacija je prevezana sve posto je prevezivano nesto pa pola stvari nije radilo na motoru, zamenjen je stop automat ili kako se vec zove posto se nije palilo stop svetlo kad pritisnem kocnicu, nov akumulator stavljen, semerinzi na deklu menjaca (pustalo ulje na jedan ali sam zamenio sva 3 kad vec rasturam), svecice naravno, karburator je ociscen i ostalo je da ga nastelujem, to cekam majstora da se rascisti od guzve i treba da zamenim rucicu kocnice, ova je naprsla, ali nisam uspeo da je nadjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19161 Napisano Maj 12, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2552 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bas je bio u losem stanju, lepo si ga vratio u zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2782 Napisano Maj 13, 2020 Slow rider, 955 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, samo steta sto nisi dokumentovao ceo rad da mozemo da gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 13, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2020. at 22:25, Danijel91 je napisao: Pozdrav ljudi, zelim da vam predstavim postupak sredjivanja motora, bio je u jako losem stanju, sredjen je sve, mehanicki i estetski. Pa predstavi nam taj postupak sređivanja - Čekamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako 20200503_175350.jpg 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19161 Napisano Maj 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2552 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan E, tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Maj 13, 2020 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čiji je bio ,svaka mu čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18771 Napisano Maj 13, 2020 Integrisan, 5620 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prigodne slike lepotana u fabrickom izdanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Maj 13, 2020 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Motorcyclist je napisao: Evo i prigodne slike lepotana u fabrickom izdanju Omasio si model druže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10881 Napisano Maj 13, 2020 Hronični Motociklopata, 7499 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo na slici je "J" ,a zelenko gore je "H" model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18771 Napisano Maj 13, 2020 Integrisan, 5620 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa po ovom repu ja nemam pojma koji je model jel 1989. ili malo kasniji. U svakom slucaju manje vise isti model sa razlicitim imenom i malim izmenama... nije bas da sam postavio ZX7R iz 1996+... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2782 Napisano Maj 13, 2020 Slow rider, 955 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki posao odradjen. Ja ti samo zelim da se ovaj git nikad ne odvali od vibracija. Svaka cast, potrudio si se bas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Yanco je napisao: Veliki posao odradjen. Ja ti samo zelim da se ovaj git nikad ne odvali od vibracija. Svaka cast, potrudio si se bas Hvala, a sto se tice kita nadam se da nece da otpadne, nije na debelo radjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10881 Napisano Maj 14, 2020 Hronični Motociklopata, 7499 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće, to je 4 cilindra, uglađen rad mašine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...