keskese 0 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, bacila sam se u potragu za prvencetom i suzila izbor na ova dve masine. Pozeljno bi bilo da ima ABS. Takodje predlozi oko nekih drugih slicnih motora za pocetnika su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da kupiš nov motor? To ima prednosti i mana kada je u pitanju prvi motor.Ako budeš htela nešto veće za godinu-dve izgubićeš hiljadu i više evra.Ako ti novac nije problem onda ok a uzmi u razmatranje i Kawu z 400. Ktm je jednocilindraš,odlično ubrzava ali ima i veće vibracije.Ova dva druga su sa dva cilindra imaju umereniji rad pogodniji za duža putovanja. Ako hoćeš motor za manje para,tu su odlični Suzuki gs 500,Honda cb 500,Kawa er5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keskese 0 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovni. Z400 gledam isto, cekam da izadje neki oglas na PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Polovni. Z400 gledam isto, cekam da izadje neki oglas na PA Honda CB500X definitivno.Vozio sam ga dve sezone. 30.000 km. Kupio nov. To je motor za sve. Moja preporuka u svakom slucaju. Gledao sam tada Kawu 400 i KTM Duke 390. Ninja 400 vrlo lep i atraktivan motor. Ipak neudoban. KTM nije ta kategorija. Zabavan je 30 minuta i to je to.Honda je vrhunski motor, izbalansiran u svakom smislu. Pozdrav Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keskese 0 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan @DukeNixon Hvala puno na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...