Arakis 5771 Napisano Maj 8, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan TUGA I NEVERICA "Napustio nas je brat, drug i VELIKI ŠAMPION" Poginuo bivši vicešampion Srbije u udesu na Ibarskoj magistrali SPORT.BLIC.RS Slobodan Bobica Ilić (59), nekadašnji vicešampion Srbije u motokrosu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli da isprati Bobicu, sahrana je sutra u 15.00h. Okupljanje na Leonardo pumpi u 14.00h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si javio. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Čitav dan ne mogu da se koncentrišem na bilo sta, samo mi je matori pred očima. Još sinoć mi žena šalje link sa vešću, ja gledam inicijale B.I., godine, odakle je nastradali i da ni jednog momenta ne povežem da je možda on u pitanju. Otišao je na mnogo mnogo glup način. Jednom se sreće takav čovek i takva energija. Pokoj mu dečačkoj duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, kepo said: Ko zeli da isprati Bibicu, sahrana je sutra u 15.00h. Okupljanje na Leonardo pumpi u 14.00h. Kepo, pominje se da je sahrana u krugu porodice zbog okolnosti oko virusa, ne znam koliko će biti dozvoljeno skupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Nek su mu siroki putevi nebeski. Pocivaj u miru druze moj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 9, 2020 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, kosooki je napisao: Kepo, pominje se da je sahrana u krugu porodice zbog okolnosti oko virusa, ne znam koliko će biti dozvoljeno skupljanje. Nebitno je dali je dozvoljeno ili ne. Kazna ako je bude ekipa skuplja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 9, 2020 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Bobice. Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Upoznao sam ga prošle godine na Kepijadi. Razmenili smo samo par reči, ali mnogo mi je žao... Mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Boboška, divan čovek...Velika tuga. Moje najdublje i najiskrenije saučešće porodici i njegovim prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir_Jež 4 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Maj 9, 2020 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Družili smo se samo dva dana, ali bilo je dovoljno, da ostanemo prijatelji do kraja. Počivaj u miru! Saučešće porodici! Promenio Maj 9, 2020 član nemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...