motoras 195 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Koji sam ja Q-rac trazio po onim smrdljivim alpima jeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je za sada najbolji putopis do nortkapa mozda je onaj preko divcibara ipak za nijansu bolji ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dooooktooooreeeee, nemoj vise majke ti. Dosta je i ovo. Evo pobedio si!! OK,zbanirat ću te na motori.hr i v-strom.com.hr,ovdje prestat...samo nemoj cvilit sutra ujutro...daj još doktore...OK? nemoj molim te da ga banujes na V-strom.hr to mu je dusevna hrana ;D ;D ;D nego doktore, nista od ovih slika nebi bilo da nemas dobar fotic i drugove u inozemstvu ;D ;D ;D a tek komunikacija sa zenom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4952 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5586 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve vreme cekam kraj ovog predivnog putopisa i nasladjujem se. Ni sam ne znam da li je bolje da ga progutas odjednom ili ovako na kasicicu, deo po deo! Kome posle ovakvih slika ovo ne bude u najuzem izboru za najpozeljniji ride, taj nije normalan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeeee, za ovo vredi ziveti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ovo još nije niti blizu polovine puta! ;D Švabo druže što bi ja bez tebe i tvog back up-a???Nema riječi za zahvaliti se.Fotić je do jaja,ali planiram DSLR kad budeš idući put dolazio! ;D Komunikaciju nisam ni montirao na kacige.Komplicirano mi je to.Ako imaš koga da mu treba... A ti slijedeći put samo id dadiljavim ,a meni se niti ne javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo još nije niti blizu polovine puta! ;D Švabo druže što bi ja bez tebe i tvog back up-a???Nema riječi za zahvaliti se.Fotić je do jaja,ali planiram DSLR kad budeš idući put dolazio! ;D Komunikaciju nisam ni montirao na kacige.Komplicirano mi je to.Ako imaš koga da mu treba... A ti slijedeći put samo id dadiljavim ,a meni se niti ne javi! ne verujem da si ga nazvao "dadiljavim" aaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D kakav si ti kreten aaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D a ako ovo nije jos ni blizu pola puta........jaaaaaoooooooooooo sta tu sve jos imaaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaia-jr 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan hoću i ja tamo!!!! razbolela sam se..... sjajni ste ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan oktore... mi cekamo !!! BTW gde ti je taj putopis na ADV, ne mogu da ga pronadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan oktore... mi cekamo !!! BTW gde ti je taj putopis na ADV, ne mogu da ga pronadjem? Pics.pics.pics...Norway 2008. , ali kasni za ovim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro se budimo nešto kasnije!Oko 8:30.Oblačno.Ispostaviti će se da bude cijeli dan takav,ali bez kapi kiše.Ne loše.Cestom 70 iz Tingvolla dolazimo trajektom u Kvanne... ...pa se cestama 670 i 667 spajamo na cestu 65 za Betna-u.Skrećemo na sjever na E39 i vozimo ka Trondheimu. Putem... Ušavši u grad stajemo kraj velike katedrale Nidaros Domen. Slijedi obilazak... ...pa se vaćamo do motora.A kad tamo imamo što vidjeti.Zadnja guma nam je prazna.Pokušavam riješiti problem sprayom,ali bezuspješno. Nedjelja je.Slijedi potraga za vulkanizerom.Od benzinske do benzinske ,ali servisi ne rade.Xenia slučajno ugleda neku auto praonu putem i ispred nje nabacane gume.Juuupi.Puna garaža Turaka koji rade i nedjeljom.Problem riješen i veseli napuštamo garažu. Ajmo na kavu i nastavak razgledavanja grada... Momenti u Trondheimu... Popodne nastavljamo dalje.Slijedi relativno dosadan kraj...naseljen,sa gušćim prometom od onog na koji smo da sada navikli.Cesta E6.Njome ćemo voziti ka sjeveru nekoliko dana.Ogranićenje van naselja uglavnom 70km/h.Ma da.Kamere su česte,ali policijske patrole ne viđamo. I tako uz obrađena polja,rijeke i jezera... ...pronalazimo nočašnji konak.Nedjelja je za nama! Nastaviti će se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Život na sjeveru...počinje danas.Budimo se.Naši susjedi Danci,Elitabeth i Mads,50-godišnjaci na Varaderu su već spremni.Jučer smo se upoznali i razmjenili adrese,brojeve telefona,e-maila...Oni se vraćaju,pa nas pozivaju kod njih u Švedsku ,na farmu,u povratku.To smo i napravili kao što ćete vidjeti kasnije... Krećemo i mi.Danas cijeli dan via sjever po cesti E6. Stajemo u Grongu nadopuniti zalihe.Klope i goriva,te razmjeniti lovu. Usput srećemo zanimljivo vozilo.Finac... Priroda počinje sa svojim čarolijama... Srećemo puno motora.Jedni ka sjeveru... ...drugi ka jugu... ...pa smo opet kilometrima sami na cesti.A cesta je brza,zavojita... Stajemo na klopu... ...kad počinje kišica,ali srećom nije potrajala dugo... Nastavljamo dalje i službeno počinje Život na sjeveru... Ponovo E6 u svoj svojoj ljepoti... Prolaskom tunela ... ...dolazimo u Mo i Ranu.Prvi sjeverni gradić na putu.Trgovina željeznom rudom ovdje je glavni izvor prihoda! Skok u Ranafjorden... Nakon Mo i Rane se ponovo penjemo.U oblake... ...pa spuštamo... ...i eto nam i sunca danas!Ponovo se penjemo.Ulazimo u Saltfjellet.Vegetacija se metrima nadmorske visine rijedi... ...i tako sve dok je posve ne nestane... Prizori uokolo su fantastični.Vrhovi pod snijegom,breze koje još nisu prolistale,potočići,riječice...I eto nas na Polarnici... Suvenirnica... Do ovdje smo prešli skoro 5000 km... Tragovi susjeda... Spomenik Jugoslavenskim zarobljenicima iz WW2 koji su ovdje skončali pod jarmom Njemačke čizme i gradili željezničku prugu pod prisilom... Obilježavanje osvojenog... Šećemo uokolo... ...i kupujemo suvenire,naslikavamo se... ...te konačno nastavljamo.Put nas vodi pored pruge koju su gradili naši zemljaci... Kako se spuštamo ponovo vegetacija... Već je kasno i vrijeme je da potražimo smještaj.Pratimo znakove i obilazimo kampove u potrazi za Hytte-om... I nakon dva-tri neuspješna pokušaja uspijevamo u naumu... Pogled je ne loš... Uz kuhanje večere informiramo se o onome što nas čeka sutra,planiramo rutu...pa klopamo... ...i taman prije spavanja ponovo kiša... Ali uz kišu se lijepo spava.Noći na sjeveru u srpnju nema,te navlačimo zastore i hrkanje može početi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh !!! Dotore ! no comment !!! :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh !!! Dotore ! no comment !!! :) :) Kazem ti ja Mikkac , vracaj se brze bolje pa da se spremimo za pravo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh !!! Dotore ! no comment !!! :) :) Kazem ti ja Mikkac , vracaj se brze bolje pa da se spremimo za pravo putovanje mmmm daa !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan joooooooooooooooooooooooooooooooosssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4952 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5586 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci ovo iz dana u dan, cini mi se kao da je trajalo mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nego sve nešto gledam komentatore,BMW-aše,pa svima im se izgleda sviđa Strom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4952 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5586 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego sve nešto gledam komentatore,BMW-aše,pa svima im se izgleda sviđa Strom! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego sve nešto gledam komentatore,BMW-aše,pa svima im se izgleda sviđa Strom! ;D Ti vrlo dobro znas da sam ih imao 4(i slovima cetri) komada i da me taj krs ;D ;D vise ne interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nego sve nešto gledam komentatore,BMW-aše,pa svima im se izgleda sviđa Strom! ;D Ti vrlo dobro znas da sam ih imao 4(i slovima cetri) komada i da me taj krs ;D ;D vise ne interesuje Ma voliš ti ovog mog ...crnog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 14, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh !!!!!!!!! Doktore kad se vidimo da cujem detalje!?!? Daj jossss!!!!!!!!! Ne staj sada!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ja još nisam dobio Komine i Danetove filmeke,a vi ste ih odgledali...svi. Sad malo patite do slijedećeg nastavka u ponedjeljak! Kod nas je sutra praznik,u subotu tradicionalno ne radimo ako je u petak praznik,u nedjelju ne rdi nitko živ,tak da je ponedjeljak logično prvi radni dan. ;D A vidimo se kad god hočeš?Pošto sam sad sirotinja,ne mičem iz Zagreba do daljenjeg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obilježavanje osvojenog... nista ti to ne vredi....ovi moji zemljaci zalepili ovu ispod tvog palca par dana ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...