Markone88 4850 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Ovo je moj bivsi motor, koji sam prodao jednom TDM-ovcu koji je nakon nekoliko nedelja od kupovine motora preminuo od srčanog udara. Motor jedva da je i vozio. Motor je kod mene bio 2 sezone, a pre toga par meseci kod @N.F.S. 2003 godiste Presao 36500 km U septembru uradjen servis ulje i filteri Registrovan do kraja avgusta Pre mesec dana kupljen i kofer sa nosacem Lanac, lancanici i gume dobri, nema potrebe za zamenom jos bar 2 sezone Motor se nalazi na Banjici, i dalje se vodi na mene, prenos možemo lako da odradimo. Želim da pomognem ženi da proda motor, pa evo da objavim. Zovite mene za sve informacije na 062 92 115 82 Cena je 3000 evra, i mislim da je povoljna sa obzirom na stanje motora. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 28, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno da sve ide preko tebe, ko god prodavao il kupovao!!! Sa tim stvarima nema zezanja. Coveku pokoj dusi, tuga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 28, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Siva sirena Postoji prica na forumu ali evo ponovo... Nije losa, konciznije ovog puta. Prodavnica boja i lakova "Spin" Kg, prave prema uzorku, tj. aparatim uslikaju boju i miksaju.... Odem ja motorom sa slike, uzmu uzorak sa rezervoara i pitaju zasto farbam, nije ni ogreban. Farbam sirenu rekoh, da bude u boji motora! Smeje se prodavac i ja sa njim, kaze ozbiljno za sta ti treba, u sprej punimo 400Ml, ne mozes manje kupiti... I tako, dodjoh kuci, jedan prsk na sirenu i to je to Sto se coveka tice pokoj mu dusi, neka se u njegovo ime jedna voznja tdm-om odvoza... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Neso, rekoh ti 100 puta. Od tebe kupujem motor na nevidjeno uvek Inace, javila se dva interesanta. Videcemeo sta ce biti 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bili potencijalni kupci. I dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan do petka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodat TDM, puno srece novom vlasniku @Vuleta 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...