boka 62 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto danas sam se vozao camcem po savi i nesto razmisljao da je mozda vreme da postanem kamiondzija posto od ovih motora nema vajde. Nekada sam uzivao jurcajuci po drumu na jednom tocku a sad na mene gledaju kao da nisam normalan. Izgleda da je motorcikl konacno postao stvar prestiza posto je vazno koju kacigu covek nosi eto skoro procitah da kineske kacige nevaljaju na nekom forumu. Pa ja sam imao 3 kacige i sve tri su mi spasile glavu. Prvi pud sam pao na sinama i direkt na glavu kaciga pukla al glava cela, drugi put sam imao nesrecu da me pokupi neki taksista tad sam isto polomio kacigu ali glava ostala citava, a treci put sam pao sa paraglajderom sa titelskog brega direkt na glavu sa nekom najbudjavijom kacigom i nista mi nije bilo zato smatram da ljudi treba da nose bilo kakvu kacigu a ne da pricaju da su kacige od 1000e bolje zato sto su od klingerita. I da htedoh reci da je motor stvar za adrenalin zato treba da se tera uvek pun gas jer ko tera sporo moze da mu se desi da ga zgazi neki ludak od pozadi a bezbedno je terati i na tocku jer kad udaris na nekoga imas vise sanse da prezivis. I da kacige su bile safeti od po 2000 din zamisli te da sam koristio te od po 1000e koliki bi to bio trosak. zato trk na buvljak i safeta na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan E moj majstore terba ti da promenis neka tvoja razmisljanja ! valjda ce forum pomoci!dobrodosao nam! ;D Motor sluzi za uzivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Motor je za uzivanje, u adrenalinu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga - bolje bilo kakva nego nikakva. Ali cena jeste neko merilo kvaliteta. U tvom primeru je to puka sreca. Da su okolnosti bile malo drugacije (da nisi pao na taj nacin na koji si pao nego na neki drugi, gori), mozda bi i pozeleo da imas kvalitetniju kacigu. Pozdrav i dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim IXS kacigu od 120e i ... nikakva je! pri vecim brzinama pusta vetar preko desnog oka, sto je zaista iritantno, narocito na duzim destinacija. mozda se moze naci jeftija a da covek bude zadovoljan, ali ipak je jace pravilo: koliko para, toliko muzike! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan vrlo interesantan uvod,ali vidjeces da su odje svi normalni,dobro manje vise (u poz. smislu) ali niko ne gleda koliko sta kosta. odje smo svi iz ljubavi prema ta dva tocka bez obzira koliko brzo isli... dobrodosao kapetane sa belu ladju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 44 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem da se sa nekim stvarima i ne slazem (ono oko punog gasa) ali se slazem sa konstatacijom da se, uglavnom, furaju sminkeri sa onim cuvenim smekerisanjem, sve sami mamini i tatini sincici! Ja uzivam u voznji i cijenim bajkera koji iza sebe ima pregazen 1 000 000 kilometara i jace, na prsluku nema vise mjesta za prisivke i na glavi nosi vojni slem! A na forumu piskaraju sekeperse o nekakvom kvalitetu. Odakle meni 1000e za kacigu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...