jasminko VIR 1481 Napisano Jun 29, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Z 750, kupljen kod Culeta, svi papiri, kljucevi itd, garancija jos godinu dana. Redovno servisiran i odrzavan, presao 17000 km. To je model sa ABS-om, ima dosta opreme ( slajderi, vizir, mali zmigavci, mali nosac tablice, ALARM ) Ima par sitnih ogrebotinica, jedva vidljivih i to je to.. Cena je fiksna 6000 eura ( nov sa ABS-om je 6820 + min. 500 eura opreme + skoro registrovan = min. 7500 ). Motor je lepo razradjen, perfektan ! tel. 063-230-710. MOZE I ZAMENA ZA JEFTINIJEG DVOTOCKASA . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan majstore jel moze neka slika??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ima, tone jok.. ;D Salim se tu je slika. Inace motor je perfektan, prvi vlasnik je od drugara cale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 4, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim da se motor jos prodaje, i da izrazim zelju da bih ga najradije menjao za jedan dobar BMW R 1100 R, ili R 850 R. ;D ;D ;D Ili cu se naljutiti i kupiti i za njega nosac kofera i kofer i bocne torbe, i napraviti dobar gradsko putni motor !!! A ovo cu kupiti nadam se sutra ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra (slab sam na ove Z-ove ;D) i iskreno... nebih ja ovo dao za BMW-a ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 5, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi neko pristao da se menja za godine, ja njemu da dam ovih mojih 50, a on meni svojih 25, nikad ja ne bih dao Z za BMW R....R. Ali ovako mi se cini da mi mozda vise prilici neka penzija sa BMW , mada sam ja to samo izrazio zelju, ko zna sta ce tu da ispadne na kraju.... !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sa "Z"-om cak i ako imas 50 god. izledas kao da imas 25. Kakva penzija, ne treba ti jos! Da imam toliko novaca ili nekog od trazenih BMW-a vec bi ovaj Z bio na nishanu. Stvarno je prelep! :o PozZ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 8, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi ispalo da pricam u prazno, u vezi onog kufera na ZZZ-u, evo par slikica da to posvedoce..... Nekome se nece mozda svideti sto na ovakvom, momackom, motoru vide kufer, ali , secate se, ja sam ga imao i na HONDI 954 !!!!!! Na Z mi se bas svidja kako stoji.......I dalje, na zalost, ostaje da ga prodajem ili menjam za jeftinijeg, mirnijeg, smirenijeg... dvotockasa, ali dok je jos kod mene, mora da ima sve sto motor treba da ima ( po meni ) !!! Sta kazete,jel' valja ovako sa kufer ;D ;D ;D ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kufer izgleda tragicno na Zed-u ;D ;D ;D Ali dobro, funkcionalan je, sto jest, jest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 8, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tebi KUFER izgleda tragicno !!!!!!!!!!! Jes' ti video mene na tom motoru ???????? Kufer mu bolje stoji, veruj mi . ;D ;D ;D ;D !!! DA VIDIS KAKO DEDA TERA ZEDA !!!-- "Cudo nevidjeno "!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mene se svidja. Ja sam bivseg nagovarao da ga montira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li te mozda zamena za Versysa, bez ABS, isto kupljen kod Culeta, isto ima kofer, MRA podesavajuci vizir, original Kawasakijev U-lock koji ide ispod sedista, Gianelli izduv, crni. Par sitnijih ogrebotina, slabo primetnih. Oko 13000 presao, redovno servisiran naravno, registrovan do januara ili februara. Uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 13, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Versys sam isao da kupim na pocetku sezone, ali se dugo cekao, pa sam odustao. Inace svidja mi se koncepcijski ta njegova universalnost. Ma nije problem da se dogovorimo, ja sam i stavio da bih rado menjao za jeftiniji motor + doplata, ako realno procenimo vrednost svojih motora. Normalno, posto prodajem motor zbog stanovite potrbe za novcem, odgovaralo bi mi vise neki motor do maximum 3500 eura + doplata, ali hajde da se nadjemo pa da probamo da se dogovorimo, jer mi je Versys ciljna grupa. Uvek sam bio otvoren za razne REALNE ponude na obostrano zadovoljstvo ! Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jul 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko kofer ti je prelep. Mada ako mene pitas trebao si da stavi u roz nijansi pa da budes pravi metroseksualac ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 15, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, ne kaze se meteroseksualac nego heteroseksualac, bar mi staromodni i matori ne znamo za druge oblike seksualnosti. Kao drugo, nije bilo u roze varijanti, to samo za one cb 600 jer to i devojcice voze ;D ;D ;D ! Sta kazes al' sam ti odgovorio :o :o :o ! .....mislim, nemo se ljutis, svoji smo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Jul 24, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da,sa koferom i nosacem kofera, cena je 6200, :o, i opet je povoljno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Avgust 18, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja iskoristim Kviska i napisem i dalje AKTUELNO ! Na zalost moram da vas podsetim da je motor tu i da ceka kupca. Nov, sa svom opremom koju ima, na ulici, registrovan, kostao bi 7700 eura, a ovaj je kao nov, star godinu dana, u garanciji, prihvatam i zamenu, ne znam koju jos pogodnost da ponudim, ako se setim...dodacu .. Za sada eto i dalje AKTUELNO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko dali te interesuje zamena za er 6 n 2007 godiste kupljen kod Culeta Givi vizir,kofer,protektori neogreban,servisiran kod Culeta,presao oko 17 000 ne drzi me za rec,normalno vozen,motor je ortakov pa te cisto pitam jer on hoce da proda njegov i kupi zec-a,decko se primio na z 750 pa ajd da te pitam i ako ti odgovara da mu dam tvoj broj,znaci mazen i pazen motor drzan u sobi preko zime naranzdaste boje ako si zainteresovan javi da sav povezen i uradim nesto korisno,pozzz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Avgust 22, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad se sastanu pametni ljudi i pocnu da pricaju, svaki dogovor je moguc ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze al je prodat z 750 i da li te mozda interesuje zamena za africu twin rd07 1993. i moja doplata. Sto se kaze da iskvarim rec Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Septembar 26, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je motor, ali moze, ako te interesuje, zamena za KTM DUKE, iz 2005, odlican, a vidim da ti je Afrika bas dobra, ja sam ih do sada imao tri, i ostala ljubav i dalje. Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislieo malo da se vratim na R-ove znam ktm-a ekstra je videcu ali mi je za sad prednost neki R . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...