bukovski 36 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Xingyue XY 150 od 150cc ( prodaje se kod nas i pod imenima KINROAD i JINLIN isti motor ) sa sitnim kozmetickim dodacima, i ovaj moj ima ABS kao dodatak na prednjem disku ! Presao SAMO 3.100 km. Prvi vlasnik ! Prva registracija 30.05.2007g ! Sada nije produzena ! Inace veoma mala registracija tj jeftina je ! Uradjena vec 2 servisa na moje licno insistiranje iako nije bilo potrebe a menjao sam (ulje, filter, svecice ) Ulje sam prvi put zamenio posle 200km a drugi put posle 2600km Sipao sam strikno samo najkvalitetnije ulje Motul 5100 polusintetiku ! ( inace ide 950ml ulja u motor ) tako da je izuzetno i jeftin za odrzavanje ! Motor utegnut ko praćka - prošao par kontrola od ljudi koji se bave time ! Promenjeni svi srafovi ! Stavljene svuda veder sajmne i gumice ! Utegnut je bas ceo ! Sve sto je moglo da zeza ili bilo sta je odradjeno do perfekcije ! Te nije skromno reci da je sad bolji nego NOV !!! Gume Nove nista presle a i one su jeftine veoma ! cena SAMO 1.110 evra. Izuzetno me sluzi i isao sam u Pirot i Nis na moto skup sa njim bez problema, kao i par puta na Vlasinsko jezero ! Zaista motor za uzivanje u voznji ! Jeftin lak i jos jeftiniji za odrzavanje potrosac ko upaljac meni nikad nije presao 2.5litra a uglavnom oko 2 litra potrosnja ! Prodaja iako mi zao jer sam ga sredio tip top za sebe jer iskren da budem zelim nesto jace !!! Sto bi rekli ONE TIME OFFER !!! Moze moja doplata za EN 500 , shadow 600, drag star 650... recimo ili neki slicnog koncepta do 3000 evra ! Dragan Ban - 064 5670982 ili ovde na pm ili mail ! slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena i za Kawu KLE 500, Transalp 650... uz moju doplatu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zainteresovan za apriliju pegaso 650 da das taj motor i doplatis 2000e aprilija je odlicna i registrovana do 2009 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan imas pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Na poklon registracija jos godinu dana ! Dakle sveze registrovano !!! Idemo za kesh ... zaista dajem ga i vise nego povoljno ! Nov kosta 1650 evra ! Imam racun a ovaj vozen samo par meseci ko NOV !!! Navalite dok jos ima ! Sve zategnuto ko pracka , masina takoreci nova, nebi ga ni prodavao al nasao sam nesto jache iskreno pa gledam da do kraja sezone predjem na isto !!! pm mail ili mob 064/56-70-982 [move]!!! HOT , HOT OFFER !!! last price 1050 eura !!! [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan al ga hvali..ko papriku da valja na pijaci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne hvalim ga vec pricam realno stanje ! Ko ga uzme nece se pokajati sigurno !!! Jos malo pa nestalo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje atuelno moze zamena za kle500 ili slicno... a da malog bandita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena zadnja fix ako ne ode ostace mladjem bratu da se vozi 1000 eura !!! vredi doci i videti ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno ! spreman za zimski san ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan na poklon pun rezervoar i novi akumulator !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleVu 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje javi se, http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34914.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...