keske02 1 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posedujem Peugeot SpeedFight 3 2t LC i zanima me sledece: da li mogu da stavim lakse rolnice i da li cu posle toga morati da diram dizne na karbu i da li cu morati da ga stelujem, isto sam video na nekom sajtu da cu morati i uprugicu kvacila da menjam sa tvrdjom i da cu morati da kupim sundjerasti filter. Hteo bih da dobijem vecw obrtaje posto trenutno vrti na 7000~. Mene zanima 8500-9000. Da li cu morati da kupujem neki drugi auspuh koji ce mi dati snagu na vecim obrtajima ili mi je fabricki sasvim okej? Ne mogu da se snadjem na forumu lepo tako da ako se pricalo o ovome jos ranije (a sigurno jeste) molio bih vas lepo da me preusmerite na tu temu pa da pogledam malo druga iskustva. Hvala! Edit: zanima me da li moram nesto da radim za mesavinu? Posto dodajem gorivo i vazduh, da li moram da diram i mesavinu, moj skuter ima elektricnu mesavinu kao sto verovatno vec znate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A da lepo staviš 72cc kit i rešiš problem?Послато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keske02 1 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da sf 3 nije bas pogodan za kit posto skuter nije nekog kvaliteta pa sam mislio neki malo laganiji tuning, ne treba mi sad neko "divlje" ubrzanje i ne zelim da popravljam skuter na svakih 10 dana posto mi je to jedino prevozno sredstvo jer B kategoriju jos nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keske02 1 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam puno o skuterima kao sto mozete da vidite, tek ulazim u ovaj svet, svestan sam da cu morati da se bakcem sa rolnicama i da isprobavam razne kombinacije pilot jetova i main jetova itd. I spreman sam za to. Zato bih voleo da uz vasu pomoc barem pokusam da napravim nesto. Opet kazem ako se pricalo o ovome slobodni me preusmerite na ty temu bicu vam zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...