Aco VARJAK 3 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda cb919f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nov sam član foruma i hteo bih da vam se predstavim. Ja sam Acika iz Moto Kluba Varjak iz Čačka i vozim Hondu cb919f ili popularnije Hornet 900 iz 2002 godine. Pozeleo bih svima uspesnu predstojecu sezonu i puno bezbednih kilometara. Toliko od mene za sada ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6130 Napisano April 18, 2020 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Aco! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano April 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Aco Daj neku fotku velike Hornjave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz komsija dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco VARJAK 3 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda cb919f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, Bice slika za par dana, makina je trenutno na redovnom servisu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Čekamo slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Aco VARJAK je napisao: Hvala svima, Bice slika za par dana, makina je trenutno na redovnom servisu . kod koga se radi servis moze reklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco VARJAK 3 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda cb919f Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno.. Milan Milinkovic, MotoIva Uzice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Aco VARJAK je napisao: makina je trenutno na redovnom servisu . A u medjuvremenu se vozi Fica Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco VARJAK 3 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda cb919f Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da se rolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Aco.Želim puno korisnih i lepih trenutaka na forumu.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...