Zidarevic27 3 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki Freewind 650, Honda Varadero 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko ima ideju kako ukloniti ove crne mrlje na unutrašnjem delu prednjeg fara? Probao sam sa axelom, sa nekim sprejem za poliranje ali nista se ne desava. Cak sta vise kad se trlja krpom samo se jos vise 'razmažu'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zidarevic27 3 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki Freewind 650, Honda Varadero 125 Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine samo da premeste ovu temu u odgovarajucu rubriku, mislim da sam pogresio rubriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini kao da je to od plastike a ne od metala (lima). Poliranje kao pojam postoji i kod jednog i kod drugog materijala ali nije isti cilj. Ovde nema drugog načina nego da se preduva chrome sprejom, ukoliko je plastika u pitanju. I pri tome treba imati na umu da to neće izgledati kao fabričko ali uz ove uslove nema boljeg, da ne kažem drugog, rešenja.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano April 12, 2020 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to crne mrlje kolega, skinula ti se ref. povrsina pa se vidi plastika. Svako trljanje bilo cim samo se pogorsava. Evo ti br. od decka koji ti to moze popraviti, bavi se servisom farova 064/2551277 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 12, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je rešavao slične stvari sa hrom sprejom. Ne bude kao fabrika ali bude sasvim zadovoljavajuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zidarevic27 3 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki Freewind 650, Honda Varadero 125 Prijavi odgovor kao problematičan U redu, hvala svima na odgovorima. Kazite mi jos samo za ovu varijantu sa hrom sprejom. Da li da osmirglam prvo sve iznutra ili samo preko ovoga da nanesem sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zidarevic27 je napisao: U redu, hvala svima na odgovorima. Kazite mi jos samo za ovu varijantu sa hrom sprejom. Da li da osmirglam prvo sve iznutra ili samo preko ovoga da nanesem sprej? Pozdrav komsija Nemoj ni slucajno smiglati! Svetlost od sijalice se odbija od toga sto bi ti skinuo smirglom... Naneces hrom sprej koji ti najvise pomaze estetski ali kada padne mrak neces videti nista dalje od prednjeg tocka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je da ne diras nista, ako bas zelis hrom sprejom naprskaj te crne delove ali gledaj da sto manje prskas po tom fabrickom sjaju... I kada budes sklapao far nazad natovari dosta silikona i dobro ga zatvori jer vlaga koja ulazi ti pravi problem sa tim crnim mrljama... Vlaga i temperatura sijalice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10576 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da te mrlje su gde je skinut reflektujući sloj.Po mom iskustvu bolje da razmišljaš o novom faru jer nikakva reparacija neće biti zadovoljavajuća noću.Imaćeš far da tebe vide a ti ne vidiš ništa.Ne postoji sprej koji to može popraviti a da bude funkcionalno. Da to može sprej odraditi u fabrici bi ga farbali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zidarevic27 3 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki Freewind 650, Honda Varadero 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima. Ostavicu ovako kako je dok ne nadjem drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 12, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nesto na forumu - ugradnja aftermarket snopa/topa u farovima,pogledaj,mozda pije vodu,jer ako je motor iz profila mislim da mu svetla i nisu "top"(neka me ispravi neko ako gresim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...