Dane Deda 2676 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, stari roker je napisao: Naša ekonomija će stradati ako pomru penzioneri. Oni su najveći izvor prihoda za naš monetarni sistem. Jebo vas penzioneri, mnogi od nas su bolji u obe glave od dosta ovih od 50g.Docekacu da vas vidim debele i ubledele, ako nastavite sa kuknjavom, i bicu tuzan. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 14, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dane Deda je napisao: Jebo vas penzioneri, mnogi od nas su bolji u obe glave od dosta ovih od 50g.Docekacu da vas vidim debele i ubledele, ako nastavite sa kuknjavom, i bicu tuzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 14, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, kaligula1 said: Posle 1 maja,tacnije od 4 maja mozete da putujete gde god pozelite,bilo u zemlji ili inostranstvu..Ko ne veruje,mozemo da bacimo neki evric u opkladu,dobro ce da mi dodje neki bonus da trosim u zemlji dzingis kana..ima li zainteresovanih? Evo taj sam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 14, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dexter kazi koju cifru da bacimo na opkladu,svrbi me levi dlan,da ti uzmem koji evro Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 14, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrati se pravim vrednostima nomadskog zivljenja, alternativa je postavljanje usput cerge, sa dusekom ili bez njega, a i najbolji seks je na prubusenom duseku. Sramota da ste sve to tako brzo zabotavili.I kad bi nasao neki dusek koji moze mene da izdrzi , ujutru bi mogli samo da me zakucate umesto daske na tarabu Ne bi me otkocila ledja sledecih mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano April 15, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Ekonomija nece jos dugo trpiti, ali neke slobodna putovanja preko granica, bez karantina na ulazu i izlazu mozda bude realno sa pocetkom skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: I kad bi nasao neki dusek koji moze mene da izdrzi , ujutru bi mogli samo da me zakucate umesto daske na tarabu Ne bi me otkocila ledja sledecih mesec dana E Vladane, nisi ti ni svestan sta sve mozes ako hoces, probaj pa javljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Vladane evo resenja za tvoj problem...kampuj i uzivaj..ja ga imam,staje u luisovu torbu od 50 l,spavas kao na oblaku u satorcetu Sport i razonoda : Krevet za kampovanje Quechua Camp Bed 60 28.03.2020 - ID 45104210 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kompaktan krevet za kampiranje! (Max. 110 kg UDOBNOST SPAVANJA ... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1360 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Od jutros friska vest da zemlje eu otvaraju granice od 3 maja zbog prijema sezonskih radnika za pocetak, oce voće potruli nema ko da bere. Znaci ekonomija uzima danak, mere se moraju ispostovati da bi krivu ispravili, samim tim i restrikcije ce biti teze zarad toga da bi se ekonomija pokrenula. Ako se tako stvari budu odvijale, moze se u maju polako potkivati at. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kaligula1 said: Vladane evo resenja za tvoj problem...kampuj i uzivaj..ja ga imam,staje u luisovu torbu od 50 l,spavas kao na oblaku u satorcetu Sport i razonoda : Krevet za kampovanje Quechua Camp Bed 60 28.03.2020 - ID 45104210 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kompaktan krevet za kampiranje! (Max. 110 kg... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Nisi ti njega video. Vladane, drž' se dušeka na naduvavanje. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 15, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Niko je napisao: Od jutros friska vest da zemlje eu otvaraju granice od 3 maja zbog prijema sezonskih radnika za pocetak, oce voće potruli nema ko da bere. Znaci ekonomija uzima danak, mere se moraju ispostovati da bi krivu ispravili, samim tim i restrikcije ce biti teze zarad toga da bi se ekonomija pokrenula. Ako se tako stvari budu odvijale, moze se u maju polako potkivati at. @Niko Imaš neki izvor te informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1360 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Procitah jutros, neko je podelio vest na grupi Grcka na fejsu, ali nisam video sa kog portala je potekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti njega video. Vladane, drž' se dušeka na naduvavanje.Dušek je dosta niži zemlji pa samim tim i bezbedniji. Iskustvo govori iz mene Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je na vreme kupio stan u Atini, 4. maja lagano dole i do septembra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Malopre slusam konferenciju od premijera povodom korone i kao sto sam i ocekivao, nema popustanja do daljnjeg. Monitorisu se cifru i sve dok brojke na intezivnoj ne budu smanjene drasticno nece se popustati. A kad se bude nasao nacin ili bude uvideo trend smanjivanja osoba na intezivnoj onda ce postpeno da popustaju. Kazu (sto je i realno) da ne smeju dozvoliti da se popusti i time napravi drugi talas. Po meni je to prica za duge staze i ja sebe ne vidim na godisnjem ove godine. Izuzetno sam srecan sto sam ipak otisao na zimovanje u februaru, tik pred izbijanje epidemije na nasim prostorima. A jos sam se dvoumio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano April 15, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Grcka zvanicno produzila mere zabrana avio i pomorskog saobracaja za jos mesec dana. A za grupu zemalja u koje i mi spadamo do 18 maja, a realno je da ce produziti i nakon toga. Neki njihov Kon je izjavio da je tesko ocekivati da ljudi pre jula budu na plazama. Dobra vest je sto planiraju da od pocetka maja polako krenu sa opustanjem mera o cemu ce javnost biti informisana 27.aprila. Svakako mislim da ce u svom ovom sranju granice biti najveci problem i da pre leta nece biti mrdanja u najboljem slucaju. Za ulazak u zemlje Sengena verovatno i duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A mali Nemci u školu 4. maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano April 15, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nemci su prosli najbolje u svemu ovome i treba da budu primer. Ali mi se drzimo preporuka Kine, a neke zemlje preporuka SZO. U EU ce se zivot postepeno vracati u normalu za njihove gradjane, ali je veliko pitanje da li ce i kada biti mesta za turiste van njihovih granica, sto je ovde i tema. Pustace sigurno transport robe, kretanje radnika koji su im potrebni, a mi na motorima im nismo posebno interesantna grupa u ovo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 15, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemci se ne računaju. Oni su vrlo ozbiljno shvatili situaciju i isto tako reagovali. Izgleda da su opet, najsposobniji u Evropi. Amerikanci su primer države koja ima ogromne probleme. Mada, oni printaju dolare, šta ih briga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo Dortmund, kaće Schule? @lomitelj Jel zdrav, zna li ko?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 16, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vladane evo resenja za tvoj problem...kampuj i uzivaj..ja ga imam,staje u luisovu torbu od 50 l,spavas kao na oblaku u satorcetu Sport i razonoda : Krevet za kampovanje Quechua Camp Bed 60 28.03.2020 - ID 45104210 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kompaktan krevet za kampiranje! (Max. 110 kg UDOBNOST SPAVANJA ... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka110 kg max... Lepo ti kaze Jupiter: nisi ti mene video uzivo Na 186 visine imam 163 kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano April 16, 2020 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, LuckyVladano je napisao: 110 kg max... Lepo ti kaze Jupiter: nisi ti mene video uzivo Na 186 visine imam 163 kg Da probam da se uporedim sa tobom; ja +zena+dva tocka+pun rezervoar+levi retrovizor i to je to 163kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan https://www.thelocal.fr/20200417/how-france-and-germanys-lockdown-exit-strategies-compare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano April 18, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu iz ovog sranja uspeti izaci sa celim godisnjim (21 dan) tako da preko leta sigurno necu sedeti kuci. Vec pravim neke rute po istocnoj i juznoj Srbiji biciklom, motorom ili kolima, jos cu videti. Ako otvore granice onda ubacujem i Durmitor i more. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano April 19, 2020 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta kažu Austrijanci. Mislim da će takav način putovanja biti jedini. Uglavnom svi se boje povećanja broja oboljelih, pa neće tek tako otvarati granice. AUSTRIJSKI PLAN ZA SPAŠAVANJE TURISTIČKE SEZONE 'Razmišljamo o otvaranju granica za turiste na ljeto, ali pod jednim uvjetom' WWW.JUTARNJI.HR Austrija bi na ljeto mogla dozvoliti turistima iz Njemačke i drugih zemalja, u kojima je koronavirus pod kontrolom, da posjete Austriju, rekla je u subotu ministrica turizma Elisabeth Koestinger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...