đunta 4900 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2025. at 19:33, đunta je napisao: Comp 4 10-40 - 1.200 -1.250 konkurencija Comp 4 15-50 - 1.192 Comp 4 20-50 - 1.248 Pro 4 5 -40 - 1.192- 1.400 konkurencija Pro 4 10-40 - 1.232 Pro 4 10-50 - 1.408 Pro 4 15-50 - 1.224 -1.303 konkurencija V-Twin 20-50 - 912 mineralno Podmazivač lanca Titaniom D - 1.211,80 Kočiona tečnost DOT 4 0,5l - 888 Ulje za vešanje RSF 2.5 - 1.432 odgovara umesto običnog SAE 7.5-10 RSF 5 - 1.290 RSAF 10 -1.400 Na filtere 28% popusta, neki primeri: ulja BMW HF 163 - 892 HF 164 - 900 HF 160RC - 1.130 vazduha BMW HFA - 1.087 HFA - 1.202 HFA - 1.108 Cene koje su važile do letošnjeg poskupljenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2026. at 10:06, đunta je napisao: Još sutra, eventualno i utorak, se mogu kupiti ulja po starim cenama kod TopStarta u Zemunu, da podsetim, šalju poštom. Nove cene sa popustom: Comp4 10w30 1.460 10w40 1.500 15w50 1.490 20w50 1.560 Pro 4 5w40 1.490 10w30 1.500 10w40 1.540 10w50 1.760 10w60 1.620 15w50. 1.530 V Twin 20w50. 1.140 Prvo poskupljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I, najnovije cene, sa popustom naravno. Promenio pre 4 sati član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko cena Motula i Ipona. Tabela nije komparativna, recimo Motul 5100 bi možda odgivarao nekom običnom Compu, bez 4, njega uopšte nema na našem tržištu, uvozio ga je svojevremeno Euroauto. Pro 4 je u rangu vršnih Motula, valjda V linija,( ne zanima me Motul pa ne znam). Promenio pre 17 sati član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 18125 Napisano pre 17 sati Drug član, 2021 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Silkolene već nekoliko godina i zadovoljan sam ali mislim da će sledeća zamena biti Motul 7100. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3812 Napisano pre 17 sati Drug član, 875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kapiram sa popustom i za najnovije cene? Opet dolazimo do toga da sa popustom kod ulja nisu ništa jeftiniji od konkurencije bili godinama, a neće ni sada. Ova kolona gde povremeno piše cena konkurencije nije tačna i ovako bez konkretnog izvora deluje vrlo paušalno. Ne kažem da je iz loše namere, ali može da izazove zabludu. Svakako hvala na trudu @đunta značiće nekome pravi info cena pri odabiru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj objave ostalih članova foruma iz perioda kad sam postovao, videćeš da sam navedene cene konkurencije, Delmaxa prvenstvrno, prepisaoo. Malo pre je čovek postavio, naveo je cenu od 1.180 Din za Comp 4 10w40 iz maja meseca, jel problem u 20 Dinara. Zatim imaš objavu drage i uvažene koleginice Aleksandre999, razlika je par desetina Dinara, isto za Comp 4. Pod konkurencijim podrazumevam domaće trgovce. A što se tiče ostalih marki ulja, dosta mi ih je prošlo kroz servis, a masa, da ne kažem sva, indirektno kroz svojevremrnu distribuciju Fucha i Shella, za mene je Fuch Silkolene van konkurencije bez obzira i ako se poravna sa cenom, što ne znamo da li će tako biti. Ako je godinama bio osetno niži, što ne bi bio i dalje. Definitivno je dar mar na tržištu petrohemije, ko zna kako će ostali proizvođači postupati. Promenio pre 16 sati član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3812 Napisano pre 16 sati Drug član, 875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u 20 dinara, problem je u 20%. Ako mi neko da popust 20% i ako sam višegodišnji kupac, pa neka bude i samo reklama, očekujem da u praksi bude tako, a ne da je opravdanje pa nisu ni drugi jeftiniji kada iskoristiš to što smo ti mi velikodušno dali, jer smo eto dobri i činimo ti. I ja se bavim nekim poslom, ako dam popust nekome neću pre toga naduvati svoje cene. Isto i ti ako nekoj stalnoj mušteriji daš popust na servis siguran sam da nećeš reći višu cenu pa uračunati popust i doći do toga koliko inače naplaćuješ. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, max80 je napisao: Nije problem u 20 dinara, problem je u 20%. Ako mi neko da popust 20% i ako sam višegodišnji kupac, pa neka bude i samo reklama, očekujem da u praksi bude tako, a ne da je opravdanje pa nisu ni drugi jeftiniji kada iskoristiš to što smo ti mi velikodušno dali, jer smo eto dobri i činimo ti. Ne razumem te baš najbolje izgleda. Politika kuće je da putem kartica privuče mušterije, dajući im trajan popust na celokupan asortiman, to je kranje legitimno i ništa to nije neobično i neuobičajeno, ja imam recimo karticu za laboratoriju krvi, pa penzionersku i još neke. Bitno je da je ulje vrh, žargonski rečeno, da ga ima stalno, da je istog i povećavajućeg kvaliteta kroz godine, i da je 110,% original, što se za ostala ulja povremeno dovodi u pitanje kroz protekle godine, koliko sam prisutan na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3812 Napisano pre 16 sati Drug član, 875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se vrlo dobro, samo nećeš da prihvatiš realnost, jer imaš neku potrebu da ih braniš. I to je OK ako misliš da treba ili imaš razloga. Isti taj popust sam hteo da iskoristim i za akumulator i za auto i za motor, pa sam oba kupio u drugoj radnji jer je bilo jeftinije nego ovde sa popustom. Mi kupci nismo mehaničari, a i oni imaju druge popuste. Nama treba to potrošno, za koje kada sam zvao osim ulja i akumulatora nisu imali ništa ni za moj motor, ni za auto, a ne vozim egzotiku baš. Tako da se meni taj popust, kao i većini ovde svodi na jednocifren broj artikala. A od njih većina je u sličnoj ceni, nešto čak i skuplje, nego kod onih gde nemam popust i nisam nikada ništa kupio, niti im doveo još X mušterija. Tako da ta priča sa popustom je šuplja skroz osim da nas navuku da kupimo kod njih, bez da osetiš bilo kakav realan benefit. I to je činjenica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Brojke neumitno govore sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2530 Napisano pre 11 sati Drug član, 1816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih brojki Shell Advance Ultra 4T – Sintetičko ulje za motocikle ULJA.RS Shell Advance Ultra 4T – potpuno sintetičko motorno ulje za četvorotaktne motocikle. Maksimalna zaštita, čistoća i pouzdane performanse. Ili recimo ovo ENEOS 4T MAX PERFORMANCE 10W40 4/1 ULJA.RS Visokoperformansno ulje za 4-taktne motore, posebno dizajnirano za japanske motocikle marke Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki. možda ovo Castrol POWER 1 ULTIMATE 4T 10W-40 (ex Racing) – 1L - Online Prodaja- Midaoil MIDAOIL.RS Castrol POWER 1 ULTIMATE 4T 10W-40 (ex Racing) – 1L - Pogledajte naša visokokvalitetna ulja za sve vrste vozila. Saznajte zašto ljudi biraju MidaOil odmah! Besplatna dostava! Ili ovo Castrol Power 1Racing 4T 10w40 1L OILSHOP.RS Castrol POWER1 Racing 4T sa tehnologijom zasnovanom na iskustvu trkačkih timova obezbeđuje vrhunske performanse za ekstremnu vožnju.Za visoke performanse četvorotaktnih sportskih motocikala. Castrol POWER1 Racing 4T sa tehnologijom zasnovanom na iskustvu trkačkih timova je posebno osmišljeno ulje z Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2530 Napisano pre 11 sati Drug član, 1816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I, najnovije cene. Da li su ovo cene sa popustom uz karticu ili su date cene bez popusta?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4900 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Ne silazi, 7017 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neto cene, sa popustom. Marki ulja ima jako mnogo, u širokom rasponu i cena i kvaliteta, svako može da izabere šta mu se sviđa. Ima opšta tema o uljima i u njoj sasvim sigurno mogu da se nađu korisni i saveti i iskustva i po pitanju cene i prodavaca. Pored Delmaxa, ovde se pojavila i Aleksandra999, Piki je pomenuo Automaterijal iz Šapca, znam da je bio Mirkos u Novom Sadu, a verovatno ima i na KP ko nudi Fuch Silkolene. Dobro je da ima što više ponuđača, jer se tako cene drže uravnoteženim. Promenio pre 4 sati član đunta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...