Slammer 774 Napisano Utorak u 01:53 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 464 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni zaječarsko iz limenke isto ko ono iz flaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 709 Napisano Utorak u 11:00 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sto je pustio slobodnu prodaju kao sto kazez, da li je to lose i treba da zabrine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4622 Napisano Utorak u 11:22 Ne silazi, 6844 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma uopšte ne treba ni da pomislimo a kamoli pričamo o originalnosti Fucha. Dobro je jer postoji konkurencija i samim tim se zauzdava cena, što je korist za kupce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16117 Napisano Utorak u 11:53 Integrisan, 8321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sumnja u originalnost uvek može sa informacijama sa pakovanja da se obrati Fuchs-u diretno i dobiće odgovor. Ja više sumnjam u auto ulja, pogotovo što ih ko zna gde i kako blendaju pa sam zato prešao na pumpadžijska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4622 Napisano Utorak u 12:58 Ne silazi, 6844 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Fuchs ima svoju rafineriju, za razliku od mase drugih zvučnih brendova, prvo punjenje svih nemačkih automobila je njihovim mazivima i tečnostima, barem je tako bilo. Ja sipam konačno Titan GT1, ne dižem haubu zbog ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8873 Napisano Utorak u 13:16 Ne silazi, 3613 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, đunta said: Ja sipam konačno Titan GT1, ne dižem haubu zbog ulja. ...isto. Rekoh ti, do sad shell (koji je kao voda, izgleda da isparava kolko ga je "jeo"), pa castrol kojim sam svako jutros čuo lanac dok ne zategne hidrošpaner i sad konačno Titan. Kapi nije svukao, a ne čujem hidro španer ni posle 7 dana stojanja. Ja vala ne menjam. Rekoh, u sve moje od sad ide Fusch. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4622 Napisano Utorak u 13:28 Ne silazi, 6844 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, najmanje duplo kraće se čuje španer sa Fuchsom, ja ga vala više ni ne čujem uopšte, verovatno se refleks izgubio. Naime, ima sam problem sa jednim autom, nije gasio lampicu nekad i po 9 sekundi i za to vreme štektao, kad sam metuo drugo ulje, već na verglanju se gasila. Nije to baš isključivo do viskoziteta, dobro ulje zadrži film i ne iscedi se ko voda, kako ilustrujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 366 Napisano Utorak u 15:29 Doživotno lud i zbunjen !, 247 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja,zapljunem i prozborim o mom iskustvu sa ovim uljem... Potvrdjujem da je Fuchs najboljšee od ulja što se kod nas može nabaviti/kupiti...a da je autentično onome što piše u karakteristikama i da vredi svaku paru...Shodno tome pošto mi sledi mali servis za mog(s 4 točka)odma sam otišao kod čika MIKE shopa(na žalost uzeo zadnju na stanju od 5l)i L pride i sve ostalo što treba za service i po ceni koštanja...prezadovoljan... FUCHS the BEST.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3053 Napisano Utorak u 15:49 Andragog, 5607 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce falširati ovo ulje. Motul, Castrol.... e to može, Silkolene, nikad čuo! Ovo nikad čuo, važi za prodavce iz Delmaxa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 366 Napisano Utorak u 15:51 Doživotno lud i zbunjen !, 247 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam već tu da..... Ostalo mi kao višak 1L Fuchs TITAN SUPERGEAR 85W - 140 pa bi ga rado ustupio nekom po ceni koštanja... kontakt : 064/17-07-737 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1180 Napisano Sreda u 12:54 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 5650 km u motorcetu i dalje crvenkasto. Turamo ga opet 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8873 Napisano Sreda u 13:07 Ne silazi, 3613 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Miroslav91 said: Nakon 5650 km u motorcetu i dalje crvenkasto. Turamo ga opet Honda. Veruj mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4622 Napisano Sreda u 14:26 Ne silazi, 6844 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Miroslav91 je napisao: Nakon 5650 km u motorcetu i dalje crvenkasto. Turamo ga opet Mislim da je bilo rano za zamenu, ali pogledaj preporuke proizvođača i motora i uljara. Ja na BMW bokseru sa vazdušno uljnim hlađenjem, menjam na 10k, neko pređe i više spletom okolnosti bez problema. Ipak je ovo pravo premium ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1180 Napisano Sreda u 14:33 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno je moglo jos al ajd, reko da iskoristim slobodno vreme. I Honda i Silkolen-ov Oil Chooser kazu zamena na 12k km a ja reko da ga skratim na 6k (ja kao znam bolje od njih ). Pusticu verovatno ovo sad da odradi 7-8 hiljada cisto da vidim da li ce biti neke razlike. 3,8L staje u motor tkd verujem da bi za tih 7-8 hiljada trebalo da bude ok. Promenio Sreda u 14:39 član Miroslav91 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...