Jump to content

Moto Zajednica

Silkolene FUCHS ulja

Recommended Posts

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R
Pre 10 sati, Abi je napisao:

Hteo sam da uzmem i ja da probam Silkolene, ali posto sam uzeo preko drugara, uzeh ponovo Castrol sa kojim sam nekada bio veoma zadovoljan.

0-02-05-920df768060687cf9c58babd7953f2fcba090f7dfeb789e51d8aa1289fd2167e_81a77a11f763a669.jpgNe  znam sto se tice ulja za motocikle ali znam za ulja koja idu u automobile da je osetna razlika Castrol-a  koji se prodaje kod nas i onog iz Austrije,Nemacke itd cak i u samoj ambalazi je velika razlika kvalitet plastike to je jedini razlog zasto nisam uzeo Castrol a on fabricki ide u moj motocikl ali na leto mi  dolazi ortak iz inostranstva obavezao sam ga da mi donese 4L Castrol Power 1 da uporedim sa nasim Castrolom 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1026 postova
  • Motocikl: Lep

@Pelee Verujem. Ja sam ovo uzeo jer mi drugar radi sa time i iza pise Germany (bas cu proveriti ponovo) ima i kao onaj vodeni zig pozadi takodje, sve serijske. Sipao sam ga, mada necu jos istestirati imam da sredim oklope.

• Podržavam 1

• U prolazu, 86 postova

Sto se ulja tice danas je uradjen servis i ocigledna je razlika u radu menjaca mnogo lepse i fluidnije ulazi u brzine i lakse se nalazi neutral ulje koje je bilo pre ipone  katana  moje misljenje je da je za klasu bolje fusch pro4 od ipone katane

• U prolazu, 86 postova

Broj artikla 255294 posto je muka dok se u delmax-u objasni cak i sliku kad pokazes njihov odgovor je da nemaju danas sam uzeo jos 4l za rezervu rekli su mi da ce da poskupi na 1600 din trenutna cena 1300din

Promenio član Pelee

• Integrisan, 9631 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Pokupio svoju kocku :D, ulje je u nekoj kesi unutar kutije... Svakako lakse za baciti od plasticnih ambalaza... Glupo je jedino sto isto kosta kao da kupis 4 boce od po litar. Treba motivisati malo...

IMG_20250127_145053.jpg

IMG_20250127_145038.jpg

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer
2 hours ago, Pelee said:

Broj artikla 255294 posto je muka dok se u delmax-u objasni cak i sliku kad pokazes njihov odgovor je da nemaju danas sam uzeo jos 4l za rezervu rekli su mi da ce da poskupi na 1600 din trenutna cena 1300din

1400 litra u Delmaxu danas poručeno. Verovatno su već podigli cenu...

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Naručio sebi danas tri litra 15w50-XP Pro. Cena identična kao pre godinu dana 1303 din. Evo slike sa monitora u Delmax-u dok su mi radili porudžbinu.

Što se ulja tiče dve godine sam koristio Comp iste gradacije i pokazalo se odlično a prošle godine probao Pro i ulje nije odlično nego je FENOMENALNO.

20250127_143502_resize.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja