Zuba87 6721 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Узми ту прву која ти одговара. Шта год да урадиш, зајебаћеш се За 3 године узмеш неку другу, па упоређујеш... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Red je da se podnese izveštaj. Uzeta: HJC I70 Mat Crna kaciga | Motoland WWW.MOTOLAND.RS I70 je moderna sport-touring kaciga, sastavljena od naprednog HJC-ovog polikarbonatnog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Једно питањце, зашто црна? Јарке боје заиста значе за уочљивост, фар и сам мотор мање-више, стопе се некако са околином, али кацига одскаче. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Da se slaže sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6349 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pusti estetsko slaganje, slozi se sa svojim zdravljem. Moja prva kaciga isto bila mat crna, sva sreca jet kaciga koju sam brzo zamenio sa ff kacigom (posle prve voznje preko 100km/h) gledao sam da bude upadljivija i nije mi vise bilo do uklapanja i lepote. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Kursum je napisao: Red je da se podnese izveštaj. Đe izvještaj? Ja imam C70 a nagovarali me da uzmem I70, od I sam odustao zbog mehanizma sunčanog vizira koji radi na neku oprugu, pa ono kao, manje šanse da se nešto pokvari. Mnogo buke sve preko 60, ali to krivim sebe što mi srce zaigralo na naked motor, ko mi kriv. Inalče nema žviždanja i čudnih zvukova, samo dosadan huk vetra koji čini da mi uši utrnu. Zato vata/čepići na svaku vožnju dužu od 15 minuta. U, i podkapa dosta znači mada mi je onda kaciga tesna, posebno za duže vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano April 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Kursum je napisao: Red je da se podnese izveštaj. I još nešto, ako ti u prodavnici nisu rekli, kad se kaciga zatvara, ne preporučuje se da se kao oslonac koristi kopča na dnu vizira, oće da pukne/otpadne. Meni rekli al' ja nisam sluš'o, pa mi sad fali delić te kopče, ništa funkcionalno hvala bogu, ali definitivno je to loše rešeno pa pazi. Promenio April 22, 2022 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: I još nešto, ako ti u prodavnici nisu rekli, kad se kaciga zatvara, ne preporučuje se da se kao oslonac koristi kopča na dnu vizira, oće da pukne/otpadne. Meni rekli al' ja nisam sluš'o, pa mi sad fali delić te kopče, ništa funkcionalno hvala bogu, ali definitivno je to loše rešeno pa pazi. Rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano April 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Gordak985 je napisao: Đe izvještaj? Na to sam mislio, da dodjavim koja je. U finalu su bile ostale CS-15 i ova. Kod CS 15-se pinlok dokupljuje, ovde uključen, ona nema sunčsne, ako bi ih hteo, izašla bi više od ove, a ova bolja kaciga i lepše stoji. Uzeo XL na kraju, kod 2XL oko obraza malo ima lufta. Naravno rekli da svakako jedno sat i po kod kuće nosim, bez obzira što sam je nosao tamo, da do tad ne skidam nalepnice i čuda. Sve u svemu probao 20-ak, od nekoliko koje nisu pravile problem glavi, ova mi se učinila kao najbolji odnos cene, kvaliteta, performansi i opremem Promenio April 22, 2022 član Kursum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pala je i prva vožnja sa kacigom. Pre toga, po savetu prodavca, nosio sat i po u kući, odgledao prvo polufinale Evrovizije tako, nije baš bilo prijatno, ali ni neizdrživo. Vožnja sasvim druga priča, nisam ni primetio da je imam. Promenio Maj 12, 2022 član Kursum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi isto bilo neprijatno to da gledaš i bez kacige. 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nije neizdrživo pošto kaciga dosta izoluje zvuk. Probaj finale bez pa javi onda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gledam što volim, nego što moram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Pista ubijala prvih 15ak sati nošenja (visoko iznad čela, gde počinje kosa, mada ne želim sebi da priznam da mi više odgovara Shoei, ali aj' sad...), sad je sve kako treba, pogotovu od kako nosim podkapu ispod, tako da ti jako zavidim ako ti je već posle sat i po vremena legla kao dupe na nošu Promenio Maj 13, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano Maj 14, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan U tih sat i po sam samo zaključio da te smetnje nisu takve da ne mogu da izdržim. Ali u vožnji, zaista ni to što me je tad smaralo, ne primećujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...