Jump to content

Moto Zajednica

Mnogo sam retardiran :/

Recommended Posts

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

krenem nesto do grada pre neki dan,isterao motor iz garaze i reko da ga ostavim na copavu dok zakljucam garazu.

Samo sto sam se okrenuo,bum,pade motor,jer sam retard i nisam ga lepo namestio izgleda.

E sad,imam 2 problema:

1.iskrivila mi se rucica prednje kocnice. Raspitivao sam se malo i svi mi rekose da ne mogu da je ispravljam jer ce puci,pa ne znam da li da pokusavam uopste ili da odem i kupim novu?

2.zagrebala mi se farba na 2-3 mesta.Problem je sto nije obicna nego neka teget sa "shljokicama".Cuo sam da ima neka firma na NBG koja mesa te farbe,pa me zanima da li neko zna vise o tome i da li mogu da uzmem koliko ja hocu farbe,jer mi jako malo treba?

hvala na odgovorima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

1. Kupi polovnu ručicu

2. Ima mlogo firmi koje mešaju farbu, možeš uzeti najmanje 100gr (po mom saznanju)

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ja sam imao slican peh sa Afrikom. Malo se iskrivila rucica kocnice ali sam je skinuo, stavio na drvenu podlogu i ispravio gumenim cekicem. Sad, ne znam da li je ista legura ali mozes pokusati. Ionako je kupovina druge alternativa.

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

Nemoj da kupujes novu rucicu. Skini je, uzmi malo jaci fen za kosu ili mini brener, zagrej rucicu i gumenim cekicem (ili obicnim pa krpe preko), udari i ispravices je bez pucanja iste. Ako budes ispravljao dok je hladna puci ce, mora se zagrejati. Nemoj ti da kupujes farbu, idi kod bilo kog farbara da ti to zaflekuje, on ce znati i koju boju da napravi.

• Drug član, 1735 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

E sad,imam 2 problema:

1.iskrivila mi se rucica prednje kocnice. Raspitivao sam se malo i svi mi rekose da ne mogu da je ispravljam jer ce puci,pa ne znam da li da pokusavam uopste ili da odem i kupim novu?

Imao sam isti problem sa Vitalytijem i rekli su mi da niposto ne diram rucicu jer je legura takva da ce se rucica prepoloviti na pola ukoliko je budem zagrevao.E sad kod mene nije bila preterano iskrivljena pa je nisam ni menjao.

• Svrati ponekad, 234 postova

samo je zagrejj sa necim i onda polako je ispravljaj!ja imam druga koji je na ladno pa mu je pukla! ;)(il novu nisu skupe)

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Zvao sam ove iz Kymca. 40 evra nova ruchica.

Probacu da ispravim pa sta mi bog da.

hvala na odgovorima.

• Drug član, 1359 postova

Mozes da je zagrejes kod nekog na plinski sporet . Treba da je od aluminijuma pa ako je malo ugrejes ispavices je bez problema samo nemoj da udaris direktno metalnim cekicem vec stavi drvo ispod i drvo iznad pa udari po drvetu .

Metali mogu da se saviju u jednom smeru na hladno ali i tad moze da se pojavi pukotina ali ispravljati ih na nladno dovodi u 99% do pucanja.

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot

e, kad budeš išao po farbu, obavezno skini i odnesi taj deo s motora i odnesi tako (ili neki deo sa istom farbom)... onaj dasa što mućka farbe mora da upoređuje dok bude mućkao, a pri tom mora da sačeka da se farba zasuši da dobije pravu boju... to može da potraje...

ja znam da ima neki lik kod Zemunovog stadiona u Ugrinivačkoj i na kraju iste ulice ka Altini, odmah iznad Gas Pumpe. Kod ovog drugog je burazer mućkao tu varbu sa šljokicama....

Poz..

• Svrati ponekad, 299 postova

uzmi neku cev,stavi na rucicu i ispravljatri,nemoj grejati jer ne mozes pogoditi temperaturu koju treba i pucice ti.uzmi savi je na hladno samo polako,tako sam bez problema ispravio skroz zavracenu rucicu i nekoliko manje krivih,kada sam prvi put uzeo da grejem pukla je kao liza

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja