Nebojša S 73 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo a bogami, 12 dana nije ni malo, dosta km, dosta ljudi upoznatih, mesta viđenih,skupljeno jako lepih iskustava.. a i podvig, ipak je 12 dana i posla odloženog, plus verovatno regularan odmor kasnije sa porodicom, koštalo je .. sve se to računa. S druge strane jug Italije je vrlo dostupan krajem ili početkom sezone ,naravno , koga interesuje samo plaža. Taranto je vrlo blizu, malo uprošteno gledajući.. BG-Trebinje svi vozili već više puta, trajekt jedna noć spavanja i kroz italiju samo 150 km?? ( Bari -Taranto..)..cene su vansezone ok za kraći boravak, samo da se "overi" jug Italije sve može da se spakuje u 4 dana.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 15 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na avanturi i na pisanju, stvarno sam uzivao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 122 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ako se otvore granice do pocetka juna krecemo u obilazak Sicilije. Dosta informacija sam pokupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baronb 2 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duxy72 1 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 1 post Motocikl: liberty Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno..puno hvala na opisu...i sam sam početkom godine zacrtao ovu maršrutu, sad mi je puno lakše da je isplaniram kad prođe ovaj metež. Želim ti još puno pređenih sretnih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan И поред неколико пехова путовање за незаборав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za putops. Uzivao sam citajuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 70 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Darko.Zaista predivan putopis.Kao da sam te slusao uzivo.Opis razmisljanja zapazanja okolo zaista sjajan nacin pisanja.Fotografije su tu samo da upotpune utisak.Uzivao sam sve vreme.Zahvaljujem na kvalitetno provedenom vremenu za racunarom. Vidimo se uzivo na nekoj voznjici.Pozzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @Michel mogao bi i ti malo da razvežeš olovku. Neki od nas znamo da i ti imaš ozbiljne ture pod dupetom pardon pod BMW-om a bogami i sa Kawom Pozdrav prijatelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2020. at 11:44, sdpunk je napisao: U Pompeji vidim još jednu svoju ogromnu početničku grešku. Ovaj moj fazon pakovanja torbi i stvari na motor potpuno nema smisla. Ne mogu nigde da ostavim motor. Može da se mazne šta god hoćeš. Dovoljno je da neko samo pruži ruku. Razumem ja da se i koferi mogu obiti i svaka brava, ali opet ostaviti motor sa koferima na prometnom mestu ipak je mnogo sigurnije nego ovako natovaren. U sred Madrida, u sred bela dana i normalno u sred leta su mi obili kofere i maznuli neke (i ne bas mnogo vredne) stvari. U nasoj ambasadi smo sreli ljude koji su prosli mnogo gore. Bili su na sluzbenom putu kolima, zastali pored jedne plaze i otisli na kratko da se okupaju. U ambasadu u Madridu su usli u kupacim gacama. Sreca da su imali dovoljno goriva u rezervoaru da stignu do Madrida, posto su im lopovi maznuli sve iz kola - garderobu, novac, sva dokumenta... Putopis je sjajan i legao je bas u pravom trenutku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjalucanin2 2 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Čitanje ovog putopisa popravilo mi je zadnja 3 dana u ovom ludom vremenu a imam osjećaj kao da sam i sam obišao predjele o kojima pišeš! Naime, vozim skuter Aprilia Scarabeo 200 i prošle godine smo supruga i ja odvezli relaciju Banjaluka - Podgora(HR) sa obilaskom najvišeg vrha Biokova Sv Jure. Bio je fenomenalno i nezaboravno iskustvo a sve sa skuterom pa smo ujedno i otkrili našu novu strast a to su putovanja na 2 točka. 200 kubika je poslužilo, čak i više od toga, ali treba biti realan, potrebna nam je jača i ozbiljnija mašina za neke veće poduhvate. Da skratim priču, mjerkam Bmw f650 Dakar. Ima li iko od iskusnijih kolega da mi kaže nešto više o ovom motoru ili da mi preporuči neki drugi u ovom cjenovnom rangu? Još jednom ti veliko hvala na ovom putopisu, uljepšao si nam svima ove dane.:) Evo i dvije slike sa našeg proputovanja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sehrz 8 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: koprivnica Motocikl: shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan U sred Madrida, u sred bela dana i normalno u sred leta su mi obili kofere i maznuli neke (i ne bas mnogo vredne) stvari. U nasoj ambasadi smo sreli ljude koji su prosli mnogo gore. Bili su na sluzbenom putu kolima, zastali pored jedne plaze i otisli na kratko da se okupaju. U ambasadu u Madridu su usli u kupacim gacama. Sreca da su imali dovoljno goriva u rezervoaru posto su im lopovi maznuli sve iz kola - garderobu, novac, sva dokumenta... U sred Barcelone,Monaca,negdje u Francuskoj i Italiji sam prosao ovako bez ikakvih problema ili krada Mozda sam imao srece, ali torbe kostaju vise nego roba u njima Sent from my Mi 9T using Tapatalk Putopis je super i svida mi se nacin na koji pises i opisujes zao mi je da ste morali koristiti rentacar ali drugi put ce biti bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2020. at 22:42, Michel je napisao: Pozdrav Darko.Zaista predivan putopis.Kao da sam te slusao uzivo.Opis razmisljanja zapazanja okolo zaista sjajan nacin pisanja.Fotografije su tu samo da upotpune utisak.Uzivao sam sve vreme.Zahvaljujem na kvalitetno provedenom vremenu za racunarom. Vidimo se uzivo na nekoj voznjici.Pozzzz Hvala druže moj. Imam dobrog razrednog i pazio sam na času . U pravu je čovek mogao bi i ti malo da nam preneseš iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2020. at 16:10, popaj je napisao: U sred Madrida, u sred bela dana i normalno u sred leta su mi obili kofere i maznuli neke (i ne bas mnogo vredne) stvari. U nasoj ambasadi smo sreli ljude koji su prosli mnogo gore. Bili su na sluzbenom putu kolima, zastali pored jedne plaze i otisli na kratko da se okupaju. U ambasadu u Madridu su usli u kupacim gacama. Sreca da su imali dovoljno goriva u rezervoaru da stignu do Madrida, posto su im lopovi maznuli sve iz kola - garderobu, novac, sva dokumenta... Putopis je sjajan i legao je bas u pravom trenutku On 3.5.2020. at 18:31, sehrz je napisao: U sred Barcelone,Monaca,negdje u Francuskoj i Italiji sam prosao ovako bez ikakvih problema ili krada Mozda sam imao srece, ali torbe kostaju vise nego roba u njima Sent from my Mi 9T using Tapatalk Putopis je super i svida mi se nacin na koji pises i opisujes zao mi je da ste morali koristiti rentacar ali drugi put ce biti bolje On 3.5.2020. at 18:31, sehrz je napisao: Ja sam imao sreće oko opreme. Generalno mislim da je pametno paziti i preduzeti mere da do takvih situacija ne dođe. Ono ko se namerači, neće ga sprečiti nikakvi lanci ni koferi ali računam da se bar obezbedim od nekog ko bi to usput uradio tj. d aim ne dam sve na tacni. Hvala vam na podršci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2020. at 17:52, banjalucanin2 je napisao: Čitanje ovog putopisa popravilo mi je zadnja 3 dana u ovom ludom vremenu a imam osjećaj kao da sam i sam obišao predjele o kojima pišeš! Naime, vozim skuter Aprilia Scarabeo 200 i prošle godine smo supruga i ja odvezli relaciju Banjaluka - Podgora(HR) sa obilaskom najvišeg vrha Biokova Sv Jure. Bio je fenomenalno i nezaboravno iskustvo a sve sa skuterom pa smo ujedno i otkrili našu novu strast a to su putovanja na 2 točka. 200 kubika je poslužilo, čak i više od toga, ali treba biti realan, potrebna nam je jača i ozbiljnija mašina za neke veće poduhvate. Da skratim priču, mjerkam Bmw f650 Dakar. Ima li iko od iskusnijih kolega da mi kaže nešto više o ovom motoru ili da mi preporuči neki drugi u ovom cjenovnom rangu? Još jednom ti veliko hvala na ovom putopisu, uljepšao si nam svima ove dane.:) Evo i dvije slike sa našeg proputovanja Zanimljivo da smo i supruga i ja krenuli sa Scarabeom da se vozimo pre nego što sam prešoa na veći motor Samo je bio od 300cc. Svakako podržavam ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 4, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje i prava avantura! A sto se tice pogleda sa Bumbarevog brda prema Kniću, u pravu si...taj pejzaž deluje kao Toscana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, doktor je napisao: Lepo putovanje i prava avantura! A sto se tice pogleda sa Bumbarevog brda prema Kniću, u pravu si...taj pejzaž deluje kao Toscana. Možda ima jedan lepši pogled,posle skretanja u Malom Požarevcu sa auto puta,popenješ se na brdo a ono puca pogled na pola Šumadije. Putopis je za 5,bravo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1638 Napisano Maj 6, 2020 Никад не једи жути снег!, 744 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan @sdpunk Браво и хвала за ово путешествије! п.с. Колико ли сам пута прочитао ову реченицу: "Bogami sam šibnuo par piva da se opustim." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 8, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2020. at 15:12, WlayCo je napisao: п.с. Колико ли сам пута прочитао ову реченицу: "Bogami sam šibnuo par piva da se opustim." Hahah... sad kad tako kažeš vidim i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se reklo .. melem za dušu , hvala na ovako detaljnom i srčanom putopisu .. slobodno piši i o drugim putovanjima ,bez motora ..dobro tebi ovo ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokiP 21 Napisano Octobar 26, 2020 U prolazu, 5 postova Motocikl: Piaggio X7 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Octobar 26, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan extra brate extra!Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Ghostrider 1 Napisano April 29, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde nalaziš internet za telefon zbog navigacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...