acim 765 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ludak ;D http://fast-world.com/index.php/Interesting/Jet-Scooter.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel nazad disk ili doboš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I Luke Skywalker da ga vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta skuter ne moze da se vozi provereno,samo su nakaceni motori radi fore,garant.ne sanse da bi uspeo da krene a da ne padne,nema cak ni rezervoar za gorivo,a da ne pricam sto bi motori usisali svakoga ko sedne da taj skuter.Ali fora nije losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A jel nazad disk ili doboš ;D PADOBRAN! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ta skuter ne moze da se vozi provereno Ja to ne bi proveravao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ni ja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde vam je čojstvo i junaštvo, ja bi seo i probao makar istog sekunda poginuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ma da... zanimljivo. Ja bi ga odmah provozao, bez brige - motori nisu ni zakacheni za skuter?! Inache slichni se koriste za Cri-Cri, najmanji ultralaki dvomotorni avion na svetu ;D! Koga ne mrzi neka potrazhi na youtubu.. izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...