vex 6615 Napisano Petak u 15:02 Drug član, 587 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Makita na baterije, da te Bog vidi. Sada 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4310 Napisano Nedelja u 20:08 Drug član, 1961 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te ne bude mrzelo neke utiske ..imam 25 ari odrzavane povrsine , moze li mi ovo preuzeti obavezu šišanja trave ..? @vex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7429 Napisano Nedelja u 21:33 Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kosilica nece da pali kad je vruca, kad je hladna pali. Jel može da bude do starog goriva od prosle godine ili joj treba servis ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7904 Napisano Nedelja u 21:51 Ne silazi, 6816 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Eh..sad...pa svašta može da bude. Od proste problematike vezane za higijenu i neke osnovne stvari, pa do ozbiljnije intervencije. Ako je radila na staro gorivo, pa stala...i opet krenula hladna sa istim gorivom....do njega otprilike nije, ali je ono moglo da napravi štetu, u smislu da je uprljalo unutrašnjost sistema za dovod i sam karb. Svećica, recimo...od jednostavnijih stvari. Kad smo kod struje, to je jedan od simptoma ne ispravnog elektronskog paljenja.. ...i na posletku, motorski problemi. Prvo stanje ventila i zazori, a zatim i najgora varijanta da je motor odpevao...što po modernim kanonima miriše na novo (izuzetno su retke generalne na motorima za kosilice, iako je moguće izvesti ih. Razlog su naravno braća kinezi, koji za cenu koštanja cele te zajebancije, nude ceo nov motor) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7429 Napisano Nedelja u 22:27 Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kosilica je stara 6-7 godina, nije mnogo radila, još je prva svećica u njoj, Brigsov motor, redovno menjam ulje svake sezone tako da ne verujem da je motor loš. Ne ugasi se, nego je žena ugasi i kad posle pokuša da je upali nece- Sutra pali bez problema, tako već dva puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6615 Napisano Ponedeljak u 06:13 Drug član, 587 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Džim Džarmuš je napisao: Kad te ne bude mrzelo neke utiske ..imam 25 ari odrzavane povrsine , moze li mi ovo preuzeti obavezu šišanja trave ..? @vex Može, al dva komada. Ozbiljno drugar ima dva , kose istovremeno. Idu svaki dan po 3-4 sata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6615 Napisano Ponedeljak u 06:24 (promenjeno) Drug član, 587 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Imao razne, struja, benzin, samohodne... Veličina travnjaka oko 10 ari. Kupio na akciji Makitu na baterije. Za 7 godina nikad kvar, nije presisala, nije se ugasila... Za veličinu mog travnjaka jedina mana treba 4 baterije . Nove na 36 V verujem da dve su dovoljne. Zadnjih 5 godina koristim robota, prvo Parkside trajao 3 godine , počeo da prljavi( verovatno softverski), sada imam Workx. Parkside je kosio brže, ovaj ima senzore, tri točka pa je okretnici, ne integrisanu bateriju, wi-fi, košenje po ivici... Promenio Ponedeljak u 06:25 član vex 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2923 Napisano Ponedeljak u 07:39 Drug član, 528 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Možeš li da mu ograničiš nekako softverski prostor koji kosi? Deo placa je pod detelinom, a deo kosimo, pa zbog toga pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6615 Napisano Ponedeljak u 09:38 Drug član, 587 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Luka9905 je napisao: @vex Možeš li da mu ograničiš nekako softverski prostor koji kosi? Deo placa je pod detelinom, a deo kosimo, pa zbog toga pitam. Ograničava se prostor koji se kosi žicom koja je u travi. Senzori služe za izbegavanje prepreka. Uz robot dolazi cca 200 met žice koja pravi zatvoreni krug sa stanicom za punjenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2923 Napisano Ponedeljak u 09:53 Drug član, 528 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Dobra priča skroz. Video sam ga baš za vikend u lidlu, a nisam ni zastao da pročitam specifikacije iako mi je veoma interesantna stvarčica. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...