bludni_sin 2 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Neki idiot mi sinoc ispred splava odlomio levi retrovizor na Suzukiju. Imam oba dela i moze da se zavari, ali ne bih da varim - radije bih kupio nov. E sad ne nadjoh ga nigde na lageru, a da se poruci treba da se ceka 4-5 nedelja. U principu kupio bih nov ali moze i polovan ali u bas ocuvanom stanju. Ovi moji su bili neogrebani, pa mi glupo da stavljam neki budjavi izgrebani... Tako da ako neko zna nekoga, ko zna nekoga ko prodaje Suzukija u delovima neka javlja! Zaboravih, "pase" mi i od GSX-R 600/750 K4-K5. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Jun 20, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi mu zapisao broj....oca mu razbojničkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan covek bio na splav nije ga vido inace bi mu onaj vec kupio nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja tek kada sam izasao ujutru u 5h video sam da je retrovizor polomljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ima ja onaj pistolj koji koristi plasticne patrone, pa ako hoces za prvu pomoc mozes sa tim da probas Mislim da bi dobro drzali sta znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...