Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Visa R 110?

Recommended Posts

• Drug član, 4742 postova
To će sačekati septembar kada mi neko ide dole.
Do tada, nosač isečen, zavaren pod drugim uglom da se gađa sa rupom, sam auspuh ošmirglan, opran acetonom, ofarban termo farbom. Naravno ne leži vraže, dihtung oštećen, sav nešto pokrivljen i ivice očajno izgledaju, po običaju ga u servisu nemaju.
Katalog kaže da 50 i 110 dihtunzi nisu isti, da gledam dihtung po glavi ili po auspuhu, pošto naravno nikakvih dimenzija nema...

Дихтунг, округли на споју глава - ауспух је ист и на 50 и на 110.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 149 postova
  • Motocikl: Kymco Visa

Tomos očekivano fino ide, samo da vreme pokaže da li pati od tandrkanja, samo-odvijajućih šrafova i sličnih kineskih boljki.

Što se moje Vize tiče, sitni pomaci.

Nije mi se uzimala cela garnitura dihtunga samo zbog auspuha, naručio sa alija 10kom bakarnih za šaku kikirikija, ako nekome ustreba dihtung neka viče.

Posle oko 900kom od prerade na 110cc juče zamenio ulje, ponovo Silkolene pro 4 10w40.
Na šrafu je bio 1-2 metalna opiljka i to je to.

Ostaje da prekontrolišem ventile, a moraću i ponovo da štelujem lamelu, previše sam popustio, menjač ide kao kroz puter, ali mi nedostaje ono reagovanje na gas koje sam imao sa pretegnutom lamelom, što bi @Krokodilo rekao penje uz masnu banderu :D

Hladno vreme dolazi, sada vagam da li pazariti vizir i voziti sa postojećom jet kacigom+termo potkapa i moto naočare, ili pazariti full face kacigu sa pinlockom🤔

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja