Krokodilo 2634 Napisano Avgust 12 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan To će sačekati septembar kada mi neko ide dole. Do tada, nosač isečen, zavaren pod drugim uglom da se gađa sa rupom, sam auspuh ošmirglan, opran acetonom, ofarban termo farbom. Naravno ne leži vraže, dihtung oštećen, sav nešto pokrivljen i ivice očajno izgledaju, po običaju ga u servisu nemaju. Katalog kaže da 50 i 110 dihtunzi nisu isti, da gledam dihtung po glavi ili po auspuhu, pošto naravno nikakvih dimenzija nema... Дихтунг, округли на споју глава - ауспух је ист и на 50 и на 110.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda znaš dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Avgust 13 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda znaš dimenzije?Свака велика гарнитура мора да га има. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Septembar 16 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledati do trećeg i od desetog minuta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Tomos očekivano fino ide, samo da vreme pokaže da li pati od tandrkanja, samo-odvijajućih šrafova i sličnih kineskih boljki. Što se moje Vize tiče, sitni pomaci. Nije mi se uzimala cela garnitura dihtunga samo zbog auspuha, naručio sa alija 10kom bakarnih za šaku kikirikija, ako nekome ustreba dihtung neka viče. Posle oko 900kom od prerade na 110cc juče zamenio ulje, ponovo Silkolene pro 4 10w40. Na šrafu je bio 1-2 metalna opiljka i to je to. Ostaje da prekontrolišem ventile, a moraću i ponovo da štelujem lamelu, previše sam popustio, menjač ide kao kroz puter, ali mi nedostaje ono reagovanje na gas koje sam imao sa pretegnutom lamelom, što bi @Krokodilo rekao penje uz masnu banderu Hladno vreme dolazi, sada vagam da li pazariti vizir i voziti sa postojećom jet kacigom+termo potkapa i moto naočare, ili pazariti full face kacigu sa pinlockom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...