Charuga 769 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Znate i sami da smo svi onog momenta kada smo se odlucili za "dva tocka" .....bili uglavnom svesni i rizika koji to nosi...generalno covek uvek misli "nece se meni desiti"......Padao sam dosta puta sa motora tokom svih ovih godina ali uvek kada sam se da kazem zezao ili pokusavao kojekakva dizanja itd.....saobracaj sam uvek maksimalno postovao i tu uglavnom nisam imao problema osim svakodnevnih izletanje secenja i sl.sto nam, se svakodnevno desava....medjutim ovo je sasvim novo iskustvo i sada sam tek postao totalno svestan kako se gine....idilicna voznja padinama Avale...prelep dan....motor ispod sebe prede.....savladavas krivine raspolozen za voznju......ispunjen si nekom ushicenom unutrasnjom energijom....nemozes a da neopazis klince od desetak godina koji zastaju da se dive prolasku motora verovatno mastajuci kao i ja kada sam bio u njihovim godinama.... kako ce jednog dana " i oni tako"... Sponzoruse se trude da ti stave do znanja kako te merkaju (neznaju kakav deda je ispod kacige).....a ti polako jezdis na svom "konju" ....................i onda u tenutku gde nebi nikako ocekivao "ONA" iskoci ispred tebe da bi ti pokazala kako si sicusan i ranjiv i dokazala da nisi sam gospodar svoje sudbine, da moze da te zaskoci kada god hoce..... Secam se fraze iz filma Gladiator....:"kada ti se smrt osmehne ne preostaje ti nista drugo nego da joj uzvratis osmeh"....ja nisam ni to uspeo sve se desilo bez mog svesnog uticaja na dogadjaj....i upravo taj osecaj nemoci me drzi ceo dan.... Da nebude zabune bio sam godinama i u ratu...ranjavan...itd....i nisam bas nesto plasljiv....nije me ni ovo uplasilo....nego me je fascinirao osecaj "nemoci".....da se nije zavrsilo kako jeste ....beli pik ap bi bilo zadnje sto je moj mozak registrovao..... Druga stvar sto me uzasava je da smo zajedno trebali danas da idemo na plac sa dva motora sin i ja.....srecom on nije posao.....da je posao .....sta bi bilo u povratku.....itd.... ??? ??? Pokusavam da Vam docaram bar deo svojih osecanja........pogotovo mladjima....otvorite cetvore oci i kada mislite da je najsigurnije.....o opremi ....netreba ni pisati nemojte je zanemarivati.....ja sam srecom danas izbegao test opreme koju sam nosio.....mada neverujem da bi mi previse pomogla..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7831 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si divno rekao ...idilicna voznja padinama Avale...prelep dan....motor ispod sebe prede.....savladavas krivine raspolozen za voznju......ispunjen si nekom ushicenom unutrasnjom energijom....nemozes a da neopazis klince od desetak godina koji zastaju da se dive prolasku motora verovatno mastajuci kao i ja kada sam bio u njihovim godinama.... kako ce jednog dana " i oni tako".. A ja se, bas zato, uvek "uplasim" kad mi je lepo i kad sve ide kao po loju. Djavo nikad ne spava, samo ceka da se mi opustimo. Sreca, nije bio tvoj dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Al si odreagovao, svaka ti cast! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nisi pogresio..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan momci, jel trenirate vi nesto? brate jel si ga tukao sa kacigom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li bih isto postupio i ja, verovatno, u svakom slucaju podrzavam. Gale, verovatno nisi bio u slicnoj situaciji (i daj boze da ne budes ikada) da imas takav blizak susret pa da znas koji je to nalet adrenalina, tresu ti se ruke sav si ubrzan, kao u shoku nekom. Kada to pocne da ti radi u krvi, mislim da ti nikakva obuka ne treba, mogao bi i nekoga ko godinama trenira da izlemas a da ne zna sta ga je udarilo. Tada ti se bar duplo pojaca snaga, to je prirodan odgovor tela na situacije kada misli da ce neko tesko sranje da se desi. A gde ces vece sranje nego direktan sudar sa pickupom... Sva sreca da si sacuvao razum u toj situaciji i izbegao nekako, mada sreca je imala vise udela tu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ga nalupao, nek' misli sledeci put...Treba se truditi da se uvek vozas sa vise ljudi, onako, na bezbednom rastojanju...pa posle takvih izgreda ako se dogode (nadam se srecno prezivljenih) "vaspitavati" Ja cu uvek rado da stanem da "pomognem" kolegi bajkeru u takvim situacijama, ako naletim i vidim sta se desilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh,uh,uh nemam pojma sta da kazem. Sva sreca da te je sam Bog pogledao i da si prosao tako kako jesi. Citam ,stezem pesnicu i zamisljam sebe kako bih ga ja vaspitao i onda...Jebi ga. Moj ortak iz Mladenovca vozi taj beli VW polo, cimnem ga i pitam sta je to uradio juce u Rakovici. Zacudjeno me upita, jel sa motoristom? Kako znam? Ja mu kazem da ,kao ministar za odbranu i bezbednost Bliskog Istoka, moram sve da znam pa i to ali da mi on isprica detalje. I kaze...isto sto i ti! Medjutim, autobus koga je pratio je dao zmigavac da skrece na stajaliste " Medjutim naboo je na kocnicu i stao na putu tj.pored stajalista. Da se ne bi zakucao u njega, a isao sam nekih 50-60 kmh ja skrenem u levo ne gledajuci, jebi ga. U tom trenutku nalece motociklista i neznam ni sam kako nije pao. Provukao se nekako i nastavio dalje, pogledao sam u retrovizor i video sam da nije pao, pa sam nastavio dalje, jebi ga. Posle par minuta se desilo to sto se desilo, covek se vratio i jebi ga" pitam ga, jel te peglao? Kaze, pa jeste, jebi ga, prvo mi je odgurnuo glavu a onda me spucao dva puta rukom i jednom nogom, jebi ga, u pravu je covek, sta da kazem? Posto mi je stvarno dobar ortak rekao sam mu da si mogao da pogines samo tako, i da se seti kakav sam bio posle udesa kad je dolazio da me obidje. Aca, tako se covek zove, je super lik ali sta sad to vredi? Napravio je katastrofalnu gresku koja se samo pukim slicajem i tvojom prisebnoscu zavrsila tako kako jeste. Rekao je da ti se jos jednom izvinim,i da je i juce iskreno to i mislio a ne onako...samo da se izvuce. Opet kazem sta sad to vredi. Covek je zaista iskren i nije ljiga, da je pogresio jeste! I ja bih tako reagovao da mi je brat rodjeni. U Acino ime ti se i ja, kao kolega bajker izvinjavam iskreno i pozivam te da dodjes na druzenje u Mladenovac. Pozdrav druze moj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6581 Napisano Jun 21, 2008 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno kako je svet mali ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ja skrenem u levo ne gledajuci, jebi ga. U tom trenutku nalece motociklista i neznam ni sam kako nije pao. Provukao se nekako Ljudski je gresiti, ljudski je izvinuti se ljudski je prastati.....sreca sto se sve ovako zavrsilo......da je bilo drugacije i meni i njemu bi bilo gore....nebitno je ko je kakav covek nego da trenutak nepaznje moze naneti mnogo zla.....i da se saobracaj mora shvati maximalno ozbiljno od strane svih ucesnika...tako bi se i smanjile sanse za ovakve susrete....verovatno smo obojica dobili poruke od onoga gore- njemu nije dozvolio ako je zaista dobar covek da me na taj nacin nosi na dusi....a i meni je verovatno iz nekih razloga progledao kroz prste....jos nisam seo na motor od tog dana (ne zato sto se plasim vec zbog obaveza)...vozio sam i vozio sam se u autu eto do pre 2 sata .... prosao i kroz Mladenovac....nego kad god naidje autobus u susret mene prodje neka jeza...proci ce.... Lakse bi mi bilo da si Acu okarakterisao kao negativnu licnost ovako posle tvojih pohvala na njegov racun i sa obzirom da je svestan svega i razloga za moje postupke kakvi su bili vise se i ne osecam tako ljutim na njega... mrznja je najgora stvar i nesmemo dozvoliti da prevlada nama.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1383 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan nema jebiga, sto je neko vec napisao sta da mu je doso sleper sa ciglom, dal bi tad skrenuo negledajuci , za ovo sto je uradio nepomaze izvini ,mogo je covek da najebe i to debelo, bog ga je sacuvao ali nije to to, ja sam imao slicnu situaciju ali se moja zavrsila padom, nije isto njemu u autu i coveku na motoru koji se bori za svoj zivot, to sam vec iskusio i znam kako je kad najebes zbog drugog, zbog toga u potpunosti podrzavam njegov stav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bez obzira sto se radi o mom dobrom drugaru, opet kazem, ja bih isto tako reagovao, mozda i gore. Ne zelim uopste da ga pravdam, zeleo sam samo da napomenem koliko trenutak nepaznje jednog dobrog momka moze da donese nesrece dvojici dobrih momaka. To sto se pogodilo da je on moj ortak, mogao je da bude bilo ciji.Smrad koji je mene pokupio nije nasao za shodno da se izvini, ni dan danas! Sto rece Charuga, ljudski je i gresiti i izvinuti se ali i oprostiti. Aca je svestan koliko je mogao sranje da napravi, doduse tek sad, kad vrati film. Neko rece ovde, mogao bi da te tuzi?! Pa to rade gnjide od ljudi koji nisu svesni svojih gresaka i koji nisu spremni da snose posledice istih. Aca je ok momak i naravno da nece nikoga da tuzi, makar da mu je Charuga i ruku slomio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Charuga, dobro je da je sve prošlo dobro... A što se tiče adrenalina, samo jedna mala digresija da bi se shvatilo koliko je to jako... Prije nekoliko godina sam bio u situaciji da smirujem strasti. Tom prilikom me adrenalin tako opalio da sam tek kasnije postao svjestan šta je to. LM, ja imam oko 85kg i nisam nešto razvijen, u gornjem dijelu čak i podbacujem. Dok sam išao u teretanu, benč mi je bio 65kg, bicepse sam radio sam maksimum 20, ali ništa od toga nije ostalo... Samo sam nabacio stomaka nešto... U situaciji koja se zadesila ja sam zgrabio lika za revere košulje i rukama ga podigao 5-10cm od zemlje, i prebacio jedno 30-50cm u rikverc i onda ga spustio... Eto, pa vi sad gledajte šta je adrenalin... Pozdrav. Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno si imao i srece i iskustva u datoj sitvaciji (a i posle nje ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudski je gresiti, ljudski je izvinuti se ljudski je prastati.....samarati...rukama...nogama... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vas bi burno reagovalo ali ne shvatate da ljudi cesto rade neke stvari i nesvesno,takoreci po navici,a motoristi cesto stradaju jer se provlace gde ne treba ili kad ne treba,ili idu prebrzo pa i kad ga neko iz auta i vidi prekasno je da zakoci,negde sam cuo da coveku treba od 1 i po do 2 SEKUNDE da ukapira sta zeli i da to i ucini!! Mozda se to nekom cini kao malo vremena ali nije,pogotovo ako se motorista krece neprilagodjenom brzinom i za par sekundi moze da predje vise desetina metara,tako da nisu uvek vozaci krivi,i dzaba neki pisu"covek me pogleda i krene na mene..."ma nije on krenuo na tebe,krenuo je jer je stavio nogu na gas a skida je sa kvacila i kad vidi da si ti na vise od 40-50 metara on polazi,i kad se posle desi sta se desi jer coveku treba 2 sekunde da primeti da si mu vec uz vrata i da stisne kocnicu a tad je vec kasno,posle dzabe da ga bijete! Namerno pisem"neki"jer se ne desavaju svi udesi zbog neprilagodjene brzine ili nepropisnog provlacenja ali dobar deo udesa jeste bas posledica toga a ovde koliko vidim su SVI andjeli (ponavljam,OPET,cast izuzetcima,makar bili i vecina),ali zaista ne vidim kako svi mogu biti iskreni i da nijedan motorista nije kriv!? Eto i ja sam danas mogao da pokupim jednog celavka na nekom R-u,covek lepo u ful opremi (majica,sorc i papucice),staje na pesackom,turira,ljulja motor,skacka po njemu,krece,obilazi AUTOBUS u glavnoj ulici u Jagodini (koje je isao sredinom puta jer je sa desne strane kod Statusa bilo parkirano gomila auta),i naravno prelazi preko PUNE linije,uz sam levi ivicnjak,pa onda opet propusta bus da prodje,pa staje iza njega na semaforu,ja stajem iza njega a on ladno u rikverc bez gledanja,prodje tik uz moj branik i pogleda u mene,da nisam stao udario bi ga u prednji tocak,poklopio ga motorom i posle bi nekako opet ja ispao kriv,i sta onda,trebao je da ustane i da me izvlaci iz auta,mozda jos i da pridje par"kolega"iz okolnih kafica da mu pomogne!?MA KOSTI BI MU SLOMIO BRE!!!! Zbog ovakvih i mi ostali izlazimo na los glas,posle sam video jos nekoliko njih na motorima,i sami i sa saputnicama,svi u istoj opremi,sorc,majica i papuce,eventualno neke paticice,a jedan je cak imao i kacigu... za lakat!! Kad vidim njih i napravim neki presek stanja,ne mogu da se otmem utisku da smo mi koji postujemo pravila,ne divljamo,ne provlacimo se izmedju auta kad ne treba ili ne sme to da se radi ipak u manjini,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... CAST IZUZETCIMA,ali drugari niste vi svi nevinasca,a ovde jos nisam video temu (ili nisam jos procitao) da je neko napisao da je pao i da je priznao da je kriv jer je isao prebrzo i da nije video da je covek koji ga je isekao dao migavac nekoliko sekundi ranije,valjda zato sto je nekoliko sekundi ranije bio par stotina metara iza pa nije ni mogao da vidi,i tome slicno! Samo za kraj jos nesto da dodam,vecina vas pise kako se trebaju izvinuti vozaci auta,kako je ljudski izvinuti se... mozda i trebaju ali ne stignu jer imaju spore reflekse,pijani su,u soku zbog udesa,pa zato dobiju po nosu,a ako ste mislili da se trebaju izviniti,onda je to nesto drugo,to trebaju AKO su ljudi,ali izvinuti se mogu samo oni spretniji ili trezniji,ako uopste zamahnete na njih naravno! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi pročitao nijedan post da je neko priznao da je pogriješio? Pa Marko (uff) je otvorio temu i napisao da je kriv i izvukao pouku (koliko sam ja shvatio) kada se skršio sa Hondom na Banovom brdu... Lomnica - ti onda ne pratiš forum... ;D ;D ;D Mada, treba se priznati i da nije baš lako priznati da si kriv, ni na motoru, ni na autu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... Posto si pisao ovo nakon posta koji sam ja postavio imam utisak da se ovo odnosi i na mene.....mogao si lepo da procitas gore sta se desilo i da nisam ni divljao ni vozio neprilagodjenom brzinom.....tebi ako je zao sto je covek dobio po nosu sledeci put kada vidis tako nesto a ti stani pa brani vozaca....posto smo mi ovde svi verovatno huligani i nevinasca....i jos jedno koga god sam pitao od tih kaffe vozaca sto voze u papucicama kako ti kazes nikada nije ni cuo za neki forum za motocikliste a kamoli za ovaj..... tako da sam iskreno ubedjen da ljudi sa ovog foruma prilicno slede neka pravila .....jer dovoljno je procitati dobar deo postova sa foruma pa da to utice na tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1383 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vas bi burno reagovalo ali ne shvatate da ljudi cesto rade neke stvari i nesvesno,takoreci po navici,a motoristi cesto stradaju jer se provlace gde ne treba ili kad ne treba,ili idu prebrzo pa i kad ga neko iz auta i vidi prekasno je da zakoci,negde sam cuo da coveku treba od 1 i po do 2 SEKUNDE da ukapira sta zeli i da to i ucini!! Mozda se to nekom cini kao malo vremena ali nije,pogotovo ako se motorista krece neprilagodjenom brzinom i za par sekundi moze da predje vise desetina metara,tako da nisu uvek vozaci krivi,i dzaba neki pisu"covek me pogleda i krene na mene..."ma nije on krenuo na tebe,krenuo je jer je stavio nogu na gas a skida je sa kvacila i kad vidi da si ti na vise od 40-50 metara on polazi,i kad se posle desi sta se desi jer coveku treba 2 sekunde da primeti da si mu vec uz vrata i da stisne kocnicu a tad je vec kasno,posle dzabe da ga bijete! Namerno pisem"neki"jer se ne desavaju svi udesi zbog neprilagodjene brzine ili nepropisnog provlacenja ali dobar deo udesa jeste bas posledica toga a ovde koliko vidim su SVI andjeli (ponavljam,OPET,cast izuzetcima,makar bili i vecina),ali zaista ne vidim kako svi mogu biti iskreni i da nijedan motorista nije kriv!? Eto i ja sam danas mogao da pokupim jednog celavka na nekom R-u,covek lepo u ful opremi (majica,sorc i papucice),staje na pesackom,turira,ljulja motor,skacka po njemu,krece,obilazi AUTOBUS u glavnoj ulici u Jagodini (koje je isao sredinom puta jer je sa desne strane kod Statusa bilo parkirano gomila auta),i naravno prelazi preko PUNE linije,uz sam levi ivicnjak,pa onda opet propusta bus da prodje,pa staje iza njega na semaforu,ja stajem iza njega a on ladno u rikverc bez gledanja,prodje tik uz moj branik i pogleda u mene,da nisam stao udario bi ga u prednji tocak,poklopio ga motorom i posle bi nekako opet ja ispao kriv,i sta onda,trebao je da ustane i da me izvlaci iz auta,mozda jos i da pridje par"kolega"iz okolnih kafica da mu pomogne!?MA KOSTI BI MU SLOMIO BRE!!!! Zbog ovakvih i mi ostali izlazimo na los glas,posle sam video jos nekoliko njih na motorima,i sami i sa saputnicama,svi u istoj opremi,sorc,majica i papuce,eventualno neke paticice,a jedan je cak imao i kacigu... za lakat!! Kad vidim njih i napravim neki presek stanja,ne mogu da se otmem utisku da smo mi koji postujemo pravila,ne divljamo,ne provlacimo se izmedju auta kad ne treba ili ne sme to da se radi ipak u manjini,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... CAST IZUZETCIMA,ali drugari niste vi svi nevinasca,a ovde jos nisam video temu (ili nisam jos procitao) da je neko napisao da je pao i da je priznao da je kriv jer je isao prebrzo i da nije video da je covek koji ga je isekao dao migavac nekoliko sekundi ranije,valjda zato sto je nekoliko sekundi ranije bio par stotina metara iza pa nije ni mogao da vidi,i tome slicno! Samo za kraj jos nesto da dodam,vecina vas pise kako se trebaju izvinuti vozaci auta,kako je ljudski izvinuti se... mozda i trebaju ali ne stignu jer imaju spore reflekse,pijani su,u soku zbog udesa,pa zato dobiju po nosu,a ako ste mislili da se trebaju izviniti,onda je to nesto drugo,to trebaju AKO su ljudi,ali izvinuti se mogu samo oni spretniji ili trezniji,ako uopste zamahnete na njih naravno! Pozdrav najgluplji tekst koji sam procitao, izgleda da ti nisi uopste citao ovu temu i samo si napisao sta ti je palo na pamet,bezveze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan ,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... Posto si pisao ovo nakon posta koji sam ja postavio imam utisak da se ovo odnosi i na mene.....mogao si lepo da procitas gore sta se desilo i da nisam ni divljao ni vozio neprilagodjenom brzinom.....tebi ako je zao sto je covek dobio po nosu sledeci put kada vidis tako nesto a ti stani pa brani vozaca....posto smo mi ovde svi verovatno huligani i nevinasca....i jos jedno koga god sam pitao od tih kaffe vozaca sto voze u papucicama kako ti kazes nikada nije ni cuo za neki forum za motocikliste a kamoli za ovaj..... tako da sam iskreno ubedjen da ljudi sa ovog foruma prilicno slede neka pravila .....jer dovoljno je procitati dobar deo postova sa foruma pa da to utice na tebe. Ma jok bre drugar,lepo sam napisao cast izuzetcima,a bezveze sam odabrao bas ovu temu,ali STVARNO,samo zbog toga sto se rasplamsala,recimo zato,ostale teme se ugase brzo a ova dodje na 3 strane i ljudi su sve zesci u pretnjama sta ce sve uraditi nekome ako ga isece,mozda i samo uplasi... znaci NIJE bas o tebi nego u globalu pisano cisto zbog ovolike kolicine pretnji,pa mi sad ti veruj ili ne!? najgluplji tekst koji sam procitao, izgleda da ti nisi uopste citao ovu temu i samo si napisao sta ti je palo na pamet,bezveze Ma brate vazno da si ti nevinasce koje prati ogranicenja,nikad se ne provlaci gde se ne sme,ne divlja u gradu... ako si se pronasao u mom tekstu to NIJE MOJ PROBLEM,ja pisem o SVOM jucerasnjem iskustvu kad sam video JEDNOG klinca na SKUTERU sa kacigom,a presao sam 20 kilometara po jednoj maloj Jagodini,i pritom sreo dvadesetak motora (15-ak su bili R-ovi,NIJEDAN sa kacigom) sa vozacima i suvozacicama slicno"obucenim"(ako je kupaci gradska odeca onda dobro),tako da sam napravio neki presek stanja i hocu da kazem nesto u svoje ime,briga me da li ti se svidja ili ne,a temu sam procitao,znam sta je bilo i MISLIM da je u redu je sto se ON naljutio,ali nisu svi iskreni kao on o tome sta im se desilo i ZASTO je tako ispalo!! Ako ti se tekst cini glup onda ti i dalje radi po svome,tuci vozace koji te seku po putu,briga me,mene zanimaju misljenja ljudi,ali NE misljenja o mom misljenju nego misljenja o temi,a imao sam nedavno slicno iskustvo na forumu kad sam tvrdio da nasi autoputevi nisu u nekom bogzna kakvom stanju i da bi trebalo voziti do ogranicenja brzine,vecina me je pravila na budalu jer"opusteno vozim po 180-200km/h"a posle kad se desi udes nikako motorista nije kriv,ma ni pod razno,SVI su andjeli,ovakvi koje sam vidjao po gradu izgleda guraju svoje motore po gradu pa se voze na njima samo ispred kafica sa bastama,pa onda opet sjasu i guraju do kuce... Znaci nijedan od njih ne pravi sr... u saobracaju jer nisu clanovi ovog foruma,a SVI clanovi ovog foruma su nevinasca,jel tako nesto ispada onda,pa ko se to onda HVALIO u onoj temi da ne postuje ogranicenja na putu a posle nije niko kriv zbog toga,zar je moguce da NIKO na ovom forumu ne vozi preko ogranicenja OSIM na autoputu!? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 127 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim njih i napravim neki presek stanja,ne mogu da se otmem utisku da smo mi koji postujemo pravila,ne divljamo,ne provlacimo se izmedju auta kad ne treba ili ne sme to da se radi ipak u manjini,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... ... Lako moze da se dobije takav utisak da su vecina motorista divljaci, iz par jednostavnih razloga. 1. Oni koji divljaju su mnogo upadljiviji od onih koji voze po propisima, i daju se cuti (i ubrojati u divljake) sa 500-1000m udaljenosti. 2. Oni koji divljaju i kojima motor sluzi za 'urchenje i pokazivanje se uglavom vozikaju (ne voze, nego vozikaju) samo po gradu, pa ih onda vidis i cujes i po pet puta kako idu po bulevarima gore dole. 3. Oni koji voze radi uzivanja i koji voze po propisima uglavom izbegavaju gradsku voznju jer je: a) opasna b) dosadna c) motor im nije produzetak penisa pa im se voznja ne svodi na parkiranje i turiranje pred kaficima A sto se tice komentara kako su ovde svi 'fini i nevinasca', pretpostavljam da oni iz stavke 1 i 2 gore, nisu previse zainteresovani za razmenu iskustva o putovnjaima, opremi, odrzavanju, bezbednosti i sl sa ostalim vozacima, cemu prevashodno ovaj forum i sluzi. To bi bilo moje misljenje.... Mada, sto kazu, misljenje je kao dupe... ima ga svako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7831 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe, pa DL4E i ja imamo isto "dupe" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim njih i napravim neki presek stanja,ne mogu da se otmem utisku da smo mi koji postujemo pravila,ne divljamo,ne provlacimo se izmedju auta kad ne treba ili ne sme to da se radi ipak u manjini,a kad dodjem ovde uvek jedno te isto,nista nisam uradio a on me udari,obori,ocesa... ... Lako moze da se dobije takav utisak da su vecina motorista divljaci, iz par jednostavnih razloga. 1. Oni koji divljaju su mnogo upadljiviji od onih koji voze po propisima, i daju se cuti (i ubrojati u divljake) sa 500-1000m udaljenosti. 2. Oni koji divljaju i kojima motor sluzi za 'urchenje i pokazivanje se uglavom vozikaju (ne voze, nego vozikaju) samo po gradu, pa ih onda vidis i cujes i po pet puta kako idu po bulevarima gore dole. 3. Oni koji voze radi uzivanja i koji voze po propisima uglavom izbegavaju gradsku voznju jer je: a) opasna b) dosadna c) motor im nije produzetak penisa pa im se voznja ne svodi na parkiranje i turiranje pred kaficima A sto se tice komentara kako su ovde svi 'fini i nevinasca', pretpostavljam da oni iz stavke 1 i 2 gore, nisu previse zainteresovani za razmenu iskustva o putovnjaima, opremi, odrzavanju, bezbednosti i sl sa ostalim vozacima, cemu prevashodno ovaj forum i sluzi. To bi bilo moje misljenje.... Mada, sto kazu, misljenje je kao dupe... ima ga svako. E vidis sad si potegao jednu interesantnu temu,i to argumentovano i smireno,to cenim!Ali gledaj sad ovo,da li ti,ili bilo ko drugi,mozes sa sigurnoscu da tvrdis da je svih ovih skoro 4000 clanova ovde bas zbog toga!? Da li smo mi stvarno tako zatvorena zajednica i da li se ovde registruju,i koliko-toliko posecuju forum posle toga,samo oni fini momci koji ovde dolaze radi citanja tudjih iskustava sa putovanja,o tome koja je oprema dobra a koja bacanje para,kako popraviti ovaj ili onaj sitniji kvar bez odlaska u servis... ili ima i onih koji dodju da citaju teme tima"bezim sa rampe i ne placam putarinu a ovako sam fin decko",ili recimo"ja sam fin i smiren,ne divljam iako vozim R-a,ali brate kad izadjem na autoput ne mogu da vozim ispod 180-200km/h,sporo mi je"... (karikiram malo,ovo naravno nisu citati)! I sad treba ja,ili ti,ili bilo ko,da verujemo da smo nas skoro 4000 svi nevinasca i andjeli jer smo eto clanovi ovog foruma,inace po meni ODLICNOG,i da se u svih 10-ak tema koje se DNEVNO pojave u Motoristi na (po) drumu pisu samo istinite price u kojima je samo automobil ili kamion ili... kriv,ma kako da verujemo u to kad procitamo onakve stvari ovde na nasem rodjenom forumu!? Mozda PONEKO stvarno i koristi autoput samo da se izduva i to nakratko kako to NE BI radio u gradu ili na regionalnim ili magistralnim putevima,ali ja ipak mislim da dobar deo takvih ne moze da se kontrolise ni u gradu,isto tako voze i tamo,kad misle da je sigurno izvuci ce do 100-tke i posle dodju ovde i cavrljaju sa nama i prave se da su OK!? Ja verujem takodje da si u pravu sto se tice ovih sminkera,da takvi SLABO dolaze na nas forum jer njih ne interesuju stvari koje nas zanimaju,ali nisi sminker samo ako vozis R-a i nosis cvike,sorc i papucice,evo nedavno sam citao kako je decko ovde ladno pisao kako je turirao po gradu,vozio na zadnjaka od semafora do semafora u opremi,i da ga je sve vreme jurila murija da ga napusava ili tako nesto,i to je pisao sa odusevljenjem koliko sam primetio,pa eto on je dokaz da nisu svi ovde nevinasca jer da je pao mozda bi dosao i napisao kako je kulirao od semafora do semafora 30-40km/h i neko ga udario i pobegao a da nije video ko,a ustvari vozio na zadnjaka,upao u rupu i prosto se po asfaltu (na primer),i mi bi posle svi krenuli da ga sazaljevamo i branimo i gomilamo ljutnju prema automobilistima! Malo sad vise kenjam i ja,sirim pricu previse ali sa razlogom,malo me je iziritirala kolicina besa i pretnji,a mnogi medju nama su svesni da nisu uopste posteni prema sebi a ni prema nama i da je ovde previse tema u kojima nijedan motorista nije kriv a onda u prici sa pojedinima otkrijes da mu je glavna"fora"na motoru zadnjak od semafora do semafora i tome slicno,a covek je drug clan je... (Radovan Treci) ;D A eto recimo prekjuce bacih pogled na TV i vidim da lepsa polovina gleda Menjam zenu na Pinku,vidim tip vozi tu svoju"novu zenu"na motoru,OBOJE bez kaciga i ikakve opreme,odu u moto klub i uclane se (a pre toga je stao pored drugova takav),onda se pokupi drustvo i PRED KAMERAMA ljudi sa prslucima kluba (valjda MC Srem),zapale van grada i na jednom blagom zakrivljenju puta ulevo jedan od njih krene na zadnjaka pored auto sa kamerama,naravno BEZ kacige,a ni ostali nisu bili bolji,cemu onda oni uce mladez koja recimo gleda tako nesto na TV-u,koja ih gleda svaki dan po gradu,i onda takvi i njima slicni u solidnom broju dodju ovde i SVI kukaju kako su andjeli (a bar 20% njih nisu ni blizu sto se normalne voznje tice)... aha oce to...! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno da se oformi podforum "Drumski borilacki sportovi"! Urednik niko drugi do gospodin Goran Tini! Zasto? Evo zasto: Lokalni alkos me pokupi prosle godine na 300m od kuce, isto tako,oduzimanjem prava prvenstva. Pobegne naravno, i nadje ga murija posle 3 dana. U istrazi sve prizna a na sudu sve porice. Ja puknem, ispeglam ga dva puta,murija mi pokupi svo oruzje koje imam 20 godina i nikada nikom nisam pretio,a kamo li upotrebio. Platio sam kaznu 50.000 din. i troskove 6000 za tucu a sudjenje za udes jos traje... Da li da se tuce ubica? NARAVNO, kad god se sretne! Jos ubica prijatelja? Peglanje svakodnevno. Mislim da ne treba dalje polemisati... ;D Amin ! ja sam uvek protiv nasilja ! ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1383 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan u sustini sve si u pravu, nemam reci ali je glupo to pricati jer ima veliki broj ljudi ovde na forumu koji tu voznju po gradu i to frajerisanje osudjuju, necu nista vise da pisem, izvini ako sam te uvredio i nadam se da se neljutis, nadam se da ce mo popiti nekad pice i porazgovarati uzivo i da se upoznamo a ne samo preko tastature, bratski pozdrav od komsije iz cuprije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...