dvlns 13829 Napisano Mart 30, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 nisam znao da ima za 5.000 din da se uzme navoz. Ja sam mislio da mora sa "wheel chock" da se resi sve ali ovo tvoje je mozda i bolje resenje. Knezev moto je oko 700 EUR ali ne moze ni za sta drugo da sluzi. Za vezivanje zadnjeg tocka ima i malo jeftinija ali i malo losija varijanta od te iz Luisa rear wheel tie down belt, black, € 24,90 WWW.RACEFOXX.COM quick, easy and save tie down fits all motorbike wheels and... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio prosle godine u ch polovnu, prezadovoljan sam, nekoliko puta dovozio motore iz ch sa njom i vozio po dva velka motora npr Versys 1000 i BMW R1200 RT Kupi prikolicu za motorcikle i 8 spanera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih samo sto se tiče spanera, da su sigurnija varijanta oni spaneri koji na kuki imaju bravicu da ne mogu da spadnu ukoliko se malo popusti. Desilo mi se prošle godine da je na zadnjem kraju zbog sabijanja amortiEra došlo do popuštanja i otkacio se spaner. Kad je sa ‘bravicom’ on ne može da se otkaci iako se popusti malo. Plus, praktičniji je prilikom veZivanja. Na stranu da spaner preko točka ke najbolje rešenje jer ne sabijas mu zadnji amortizer. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 341 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sale ova je preko 750kg. Sa kocnicom. Ove su skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da sam i sa Lukacevom vukao jedan put ili mozda dva puta. Dobra mu je prikolica, dobro se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Davore koliko ces koristiti tu prikolicu, mozda ti bolja varijanta da iznajmljujes prikolicu za 10-15e dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Mart 30, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Muka je kad ti treba prikolica a taj vikend Navak ilo veca ekipa krene na Serez ili u Madjarsku onda je tesko naci za iznajmljivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, rešenje je kupiti prikolicu i iznajmljivati je Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, LuckyVladano je napisao: Obrato kako koja prikolica ima kacenje sine za navoz. Kod 2 marke treba da je zavlacis ISPOD sasije da visi. Zamisli to po kisi ili blatu Hvala Laki....kise i blata ce biti bas bas... Tako da je bitna informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, vava je napisao: Davore koliko ces koristiti tu prikolicu, mozda ti bolja varijanta da iznajmljujes prikolicu za 10-15e dnevno. Drug moj...ne....ne zanima nas ta varijanta....pogotovo ovog mog druga...jer je on u fazonu...eee imam vremena...ajmo... Ne ceka nikoga...nece da se maltretira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 30, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Kinezi su čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Mart 30, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ceo asortiman Racefoxx je Kineski samo racunam da su oni izabrali koliko toliko kvalitetnog proizvodjaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vez za zadnji tocak mozes i sam da napravis od dva spanera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da ti kazem ako su volani iste visine jedan moras da popustis da bude nizi ili na mojoj prikolici ima da se steluje duzina prednjeg granicnika pa onda budu volani jedan iza drugog. Nemoj da te buni ako je motor na desnoj ili levoj strani odnosno nije u sredini pa kao prevrnuce se prikolica.Stabilne su prikolice za normalnu voznju. Jednom prilikom na moju sam natovario tri motora ali ona je predvidjena za dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Mart 30, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sale z900 da li si imao nekih problema prilikom uvoza polovne prikolice? Kako ide procedura i koji su troskovi ako ti nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sale z900 je napisao: Ovaj vez za zadnji tocak mozes i sam da napravis od dva spanera. Tako je.... Malo volje....umeća....i...eto ga... Sposoban sam ja za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2634 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 1517 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @sale z900 A ako na ovoj za 2 motora, transportujes samo jedan, odnosno, navezes motor levo ili desno, kako se ponasa prikolica? Ili ima opcija, da kad teras samo jedan motor, postavis ga u sredini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Savan je napisao: Znaci, rešenje je kupiti prikolicu i iznajmljivati je Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Tako sam ja uradio. 10 eu po danu je sasvim dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za ta 3-4 dana sto ti treba godišnje ne isplati se zezati se oko nje cele godine, pa registracija, pa gde je skladištiti, podmaži ovo/ono...Ja sam svoju prodao pre par godina i još nisam potrošio te pare na rentu sto sam dobio za nju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Laki....kise i blata ce biti bas bas... Tako da je bitna informacijaIzvini za pravopis. Kucao sam pospan, pa je sve bilo.... onako...Kad sam kupio moju u Petrovcu na Mlavi presudio je upravo taj nacin kacenja navozne sine. Bila su 4 prodavca. Taj moj Niewiadow i jos 3. Kod moje i kod jos jedne se navozi stavljaju odozgo izmedju one 3 sine, kod Knezev i kod nemackog proizvodjaca se kace ISPOD sasije, a IZNAD osovine. Momentalno sam zamislio scenu u kojoj ovako debeo i kilav pokusavam da dignem navoz kao tiganj za drsku u pokusaju da ga uguram ispod. Jos treba da visi na srafovima dok oni ne puknu ili se ne odviju.Jos nesto bitno: proveri rastojanje za motore IZMEDJU blatobrana. Nije kod svih ista sirina.Jok vala. Kupio sam prikolicu, bravicu za kuku, adapter za 7/13 kontakata (da, nije kod svih isto), rezervni tocak i ugradio amortizere koji mnogo znace da smire prikolicu.Kada sam je dovozio, razvukao sam sa praznom 120-130 kmh. Bila je mirna kao bubica.Jedino sto cu jos ugraditi neke stapice na zadnje coskove da vidim gde joj je kraj - ne vidi se uvek jer je uza od auta.Koristicu je kad krenem sa sinom na turu da ne moramo da vozimo autoputem motore po par hiljada km dok ne dodjemo na zanimljiv teren.Za sada je samo izdajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS: zato i stoje 3 sine: 2 kom bocno ili 1 motor centralno.Na mojoj je covek uvezao 3 skutera, na nekima ni to ne mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaxiS je napisao: @sale z900 A ako na ovoj za 2 motora, transportujes samo jedan, odnosno, navezes motor levo ili desno, kako se ponasa prikolica? Ili ima opcija, da kad teras samo jedan motor, postavis ga u sredini? Vozio sam od Berna do Ciriha autoputem nekih 140-150 km/h, zurio sam da stignem da uradim papire, na njoj je bio GSX-R 1000 mislim K7 ili K8. Nisu mrdnuli spaneri, vozi se samo na levoj ili desnoj strani u sredini je navoznica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 30, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Za ta 3-4 dana sto ti treba godišnje ne isplati se zezati se oko nje cele godine, pa registracija, pa gde je skladištiti, podmaži ovo/ono... Ja sam svoju prodao pre par godina i još nisam potrošio te pare na rentu sto sam dobio za nju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro naravno, ali od slučaja do slučaja.Ja volim da imam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje:Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj proceni napravljeno od stare prikolice sa rasklapajućom kucicom u njoj. Ali deluje mi kao dosta prakticno rešenje koje se može nabaviti na svaku prikolicu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...