Jump to content

Moto Zajednica

sale z900

Članovi
  • Broj tema i poruka

    339
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sale z900

  • Rođendan 16.01.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sale z900's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

321

Reputacija u zajednici

  1. Marko je prvenstveno dobar covek, preveliko iskustvo ima i nemojte da pricate kojekakve gluposti. Nema kome nije pomogao, radi danonocno kako bih nas sve udovoljio. Da li ti stvarno mislis da bi on zadrzao tvoj dih. i ugradio ti drugi. Sudeci da vozis motor sa karburatorima to bi trebalo da je stariji motorcikl, da ti zameni dih poklopca ventila ne treba da otvara agregat. Iskreno treba sa te je sramota to sto pises kao i ovu dvojcu, pozoves ga kazes mu sta se desilo i da proveri uzrok ponovnog slivanja ulja, mozda ti se i poklopac defirmisao, mozda je njegova krivica zavrnuo mu se dihting ili nije dovoljno stegao jer su ti se srafovi rastegli pa da ne napravi veci problem, moze da bude jos min 10 uzroka svemu tome. Covek koji radi gresi, pa da je i njegova krivica kakve veze ima, obrati mu se. Ali da kazes da je lopov tu si zaista preterao sa izjavom. A na kom motorciklu ako nije tajna? Postanes prijatelj jako lako sa Markom jer su mu uglavnom svi drugari i prijatelji koji dolaze, po meni imao si problem na skuteru da cas radi, pa cas ne radi. Sigurno ti je radio nesto na skuteru pa je proradio i opet ti se desio problem za 2 dana. Nemojte da gledate samo svoju stranu, zamisli da treba da se zajebava samo oko tvog skutera 2-3 dana, koliko to da ti naplati? A pritom svi mi da cekamo zato sto na tvom skuteru naleteo ne svakidasnji problem. Marko ima posla do proleca sada da mu niko ne doveze ni jedan motorcikl, to sto ga 10 ljudi dnevno gnjavi to je njegova dobrota i zelja da svakom pomognr i ucini.
  2. Ima, kupio sam prosle godine dve nove za cb 750 k. Aj na neki nacin da kazem i javno ja radim i dovozim motorcikle iz Svajcarske pretezno za Technodrom, plan nam je da Technodrom preselimo na Kosmaj za nekih 2-3 godine. I dalje ce postojati firma, salon ali na Kosmaju svima nam je zamisao da pobegnemo iz grada
  3. Imam sina koji trenutno ima 5 god i obozava motorcikle i automobile, u planu mi je da kupim sto vise tih starih Hondi pa kada bude bio zreo i imao svoje planove da mu ih predam pa nek radi sta hoce sa njima. I sada vrede lep novac, a za 15-ak godina vredece samo vise.
  4. Hvala, cale i keva mi zive u mestu Stojnik kod Baba, jeste lepo tamo. Sve ostaje kako je izaslo iz fabrike, ne menjam nista na motorima nikakve prepravke
  5. Moj dobar drug je Zile, odusevio se kada je video slike.
  6. Dosla prinova, potpuno ispravna, originalna i u prvoj boji.
  7. Nije me dugo bilo, kolekcija se malo prosirila Vise slika nekom drugom prilikom
  8. Pre neki dan isao da preuzmem jedan motorcikl u Svajcarskoj i bas natrcim na njega
  9. Nema veze jedan sa drugim motorom, VFR podseca po robusnosti i tezini na Varadera onako malo tezak za manervisanje u mestu i pomeranju, probao sam dtc, a i manuelni. Kod manuelnog posle par brzina i vozenja po ulicicama osetio sam da me boli ruka od stiskanja kvacila. Bolji ti je prelaz sa NC-a na Afriku, ona je malo laksa za to manervisanje po lokalu. Na putu nista od ovoga nije bitno, svi su lagani.
  10. Marko +381691294007 ili zovi dole direktno decka koji radi kod njega Saleta +381616710057 Mlad momak, zavrsio je elektrotehnicku skolu, voli motore, poznaje jako dobro struju na motorciklima i moja topla preporuka. Mislim da nije tu bitno da li se susretao sa modelom vec da li to zna da radi.
  11. Idi ih odnesi na otpad za otkup aluminijuma dobices vise para. Alu felne za 50€ i niko ih nece strasno!
  12. Ceo svoj zivot i na svakom motoru sam pumpao identicno gume, visok sam 180 i kila imam/imao od 75 do 85 Napred 2.5 i 2.8 nazad. Nikada nikakav problem sa gumama nisam imao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja