Jump to content

Moto Zajednica

moto skup u Petrovaradinu - utisci

Recommended Posts

• Zainteresovan, 981 postova

mislim da nije ni mesto ni vreme za prepirke ' date=' elem waske je ovde kao i mnogi mi i mislim da nije uredu da njega optuzujete za te stvari samo zato sto je clan tog mc-a

to sto se desilo u ns....(bez uvrede Wafku ) se delimicno i ocekivalo , jer u onoj gunguli nazalost preovladjuje cudna sorta ljudi , cast izuzetcima ...al ...nije ok da sad ernesto ili ko god napada vasketa zbog svega toga i zbog clanstva u istom tom mc-u. a ako ce te se svadjate otvorite lepo u offu temu ap udri ...ovde ..nije ok !!!![/quote']

Ajde sreco samo mi objasni (ne ukome) zasto ovo nije mesto za raspravu o moto vasaru?

A koga treba optuziti ako ne clana mk koji je pravio susret/vasar? Sigurno su oni Slovenci krivi za to?!?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 837 postova

Znate kako kazu, svako svoga konja hvali pa tako i WASKE hvali skup u svom gradu iako je unapred i sam znao kako ce i sta ce da bude.

Nije mu lako da prizna da je nesto lose uradio (mozda ne on nego cela organizacija).

• Svrati ponekad, 273 postova

Po nekima ispada da waske nije trebao da postuje ovde. To bi bila velika greshka. Pametni ljudi uche na greshkama. Ali da bi pravilno sagledali i definisali greshke moramo malo stishati emocije. I hladne glave pokusati da popravimo stvari ako je to moguce, u shta ja sumnjam.

Ja nisam bio u N. Sadu (niti na bilo kom drugom skupu) i svoje misljenje sam formirao na osnovu vashih reakcija i moje opshte-zivotne filozofije.

Naime, ochigledno je da se vecina ljudi ovde osetila preveranim od strane organizatora. Ali nazalost, sami su krivi za to. Otisli su tamo ocekujuci nesto potpuno drugacije od onoga sto su dobili. A koliko sam shvatio ovo nije prvi put da je tako. Odnosno vec je postalo tradicionalno za skup u N. Sadu... Organizator vas nije prevario, uradio je ono sto radi i svake godine. Ocigledno je da oni akcenat bacaju na sopstvenu zaradu, ili bar da ne budu u minusu. I to se nece promeniti, pa makar i proradio vulkan na Frushkoj Gori. Naravno svako ima pravo da se ljuti, ali ne treba da se wasketu zalite, vec svojoj naivnosti. Dakle, po meni, u svoj kalendar skup u N. Sadu zaokruzite kao sminkersko-pozerski. I na osnovu tog znanja, planirajte sledecu godinu. Nemojte se zavaravati, ovo je zemlja snobova i onih koji pokusavaju da liche na njih. I shto se mene tiche ljudi u N. Sadu su u pravu, treba ljacimase uzimati lovu. A nama sto volimo motore zbog nas samih, a ne zbog publike, preostaju drugi vikendi i druga mesta.

pozdrav

Samo da dodam jos nesto Duke:

Ako ti neko obeca da se nece ponoviti prica od prosle godine sa moto/vasarom u Ns a onda ove bude jos gore; koga treba kriviti onda?

• U prolazu, 0 postova

Da li sam ja negde napisao da je ovogodisnji MOTO FEST bio dobar, sjajno organizovan...????? Da li sam hvalio "svoga konja"???? Jedino sto sam izneo su cunjenice, a ne opravdanja. Razlika izmedju pravdanja i cinjenica je u tome sto su cinjenice istina, a pravdanje mazanje ociju drugima...

Naravno da imam obraza da se pojavim na forumu jer mi je cista savest... Pokusavam da uz vasu pomoc ucinim da MOTO FEST bude bolji, da svi budemo zadovoljni, a ne da se sakrijem u misju rupu i pravim se da je sve u redu.

Misli li ovde neko da mi je prijatno da budem napadan kao da sam poslednje djubre, a da skoro niko od vas nema pojma koga i kakvog coveka napada.

A sto se tice Bojanovog zadnjeg posta... Ne postavljaj mi Bojane pitanja na koje znas odgovore. Bio si clan NS RIDERS-a, u istom smo gradu i ako Ti nesto nije jasno pitaj me licno. Ako zelis da nesto bude ovde izneto o Klubu sto i sam znas, onda to sam i napisi, a ne da radis preko mojih ledja. Na pitanje da li sam iskren trebalo bi da znas odgovor, isto kao sto treba da znas kome je bilo lakse da podvije rep i povuce se u svoju rupu.

Naravno onoga ko ti je obecao. Ali opet i svoju naivnost. Vrlo su retki ljudi koji ce se odreci sigurne zarade zbog nekog viseg interesa (a na ovim prostorima prakticno ih i nema). Ja sam samo izneo svoje misljenje, nikoga niti branim niti napadam. Uostalom nikoga i ne poznajem a nisam ni bio tamo. Samo vidim da se waske nashao na tapetu, a nisam siguran da je to zasluzio.

Znash, kada te neko na istu foru uradi vishe puta, sam si kriv...

pozdrav

Sve ovo polako prelazi u napadanje i vredjanje (ako vec nije preslo) stoga mislim da je najbolje da se sa ovom temom zavrsi i da se zakljuca.

Sta je bilo bilo je, bilo je i proslo je.

Bar za ubudcuce znate da li cete posetiti taj nazovi "moto fest" ili ne.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Mislim da se ovo dovoljno uozbiljilo da likovi koji nisu bili u NS ne bi trebalo bas puno da k.nj.j. Poenta je da ovo sve nije organizovao jedan lik, a da bas taj jedan dobija po ledjima... Iscoolirajte malo. Kome se ne svidja ponuda domacina-organizatora polukrug i nazad ili ne dolazi, ako ne moze drugacije

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

podrzavam kvarisu ako vam se ne svidja 180 komada i nazad a ako volite vasare i to skupe samo izvolite poziranje je 500 kinti po motoru pa samo napred zato ne napadajte wasketa nije ono prodao riderse na 5 godina (valjda) CIRKUSU nego neko drugi polako ima jos tri godine posle toga ce valjda biti kao sto je nekad bilo u kamenickom parku (mozda)

da likovi koji nisu bili u NS ne bi trebalo bas puno da k.nj.j.

Nadam se da nije meni upuceno! A po ostatku posta koji je u duhu onoga sto sam ja pisao, ne bih rekao.

Ako pak jeste, molim da mi na pm objasnis problem!

• U prolazu, 0 postova

Ne bih bas rekao da nismo popravili situaciju u odnosu na proslu godinu. Ulaz je bio jeftiniji, pivo takodje, pasulj je kuvan u 2 vojnicke kuhinje, pa ga je bilo i u nedelju pre podne, igre su odrzane, na ulazu su deljeni relativno skromni pokloni u kolicinama koje su nam pristigle, nije bilo 2 bine i experimentisanja sa hip-hopom, popravljena je situacija sa obezbedjenjem tako da nije bilo kradja...

Defile na zalost nije odrzan jer su nam trkaci pomrsili racune, tako sto je zbog trka bio zatvoren 1 most duze od planiranog, zeljeznicki je skoro neupotrebljiv, pa se sve svelo na jedini preostali. Guzva u gradu je bila neopisiva, te je bezbedan defile bilo gotovo nemoguce sprovesti. Zbog takve situacije nacelnik sabracajne policije je javno zamerio gradskoj upravi sto dozvoljava da do takvih poklapanja dodje.

Znam da je bilo jos nekih propusta i na nama je da sve to popravimo... Imacemo mi, kao sto su neki od vas vec primetili, puno motora na skupu i bez vas i bez momaka na starim Jawama, ali to nam nije cilj, vec da tu budete i vi... ne radi para vec radi druzenja.

Digao sam veliku frku zbog prosle godine i to je dalo neke rezultate, a meni se obilo o glavu, ali ne zalim. Nije postignut bas potpuni uspeh, ali smo ipak dosta toga ispravili. Videcemo sta ce sledeca godina doneti. Vec imamo dosta toga u vidu da budete vise nego zadovoljni...

Ja bih ovde da zavrsim s ovom temom, ne kazem da je treba zakljucati, ali nemam vise sta da kazem (bar mi se sad tako cini). Godinu dana je pred nama do sledeceg MF i treba da poradimo na tome da vise ne pravimo greske.

Svestan sam da ne mozemo bas svakome udovoljiti, ali ima stvari za koje smo i sami videli da nisu dobro odradjene.

U svakom slucaju, hvala svakome ko je svoje primedbe naveo i obrazlozio.

• U prolazu, 23 postova
Ne bik se bas slozio sa ovom teorijom o dominaciji. Ovogodisnji susret u sm je bio prvi susret koji je organizovalo 30 ljudi' date=' umesto 5, koji su to radili predhodnih godina, i sve je islo lakse, brze i na kraju krajeva, ispalo i bolje.[/quote']

Mislim da si me pogresno razumeo...

nisam mislio da jedan covek organizuje tako veliku manifestaciju... iz iskustva znam da je mnogo efektnije ako je jedan covek odlucuje a ostalih 149 slusa i radi kako im se kaze... onda, ako dodje do nekog propusta, se zna koga treba hvatati za gushu i ko treba EXTRA da se potrudi sledece godine u organizaciji, ali ne kao 'vodja' (osim ako su ostali u organizaciji zadovoljni sa njim kao vodjom)...

• Svrati ponekad, 139 postova
Mislim da se ovo dovoljno uozbiljilo da likovi koji nisu bili u NS ne bi trebalo bas puno da k.nj.j. Poenta je da ovo sve nije organizovao jedan lik' date=' a da bas taj jedan dobija po ledjima... Iscoolirajte malo. Kome se ne svidja ponuda domacina-organizatora polukrug i nazad ili ne dolazi, ako ne moze drugacije[/quote']

e to je ono sto htedok reci !!!!!!!!!

@ernesto

mislim da definitivno nisi u pravu

ako imas komentare protin doticnih ns ridersa onda idi tamo i njima svima reci svoje misljenje ...

zasto da se ovde napada waske ???samo zato sto je clan ???'

kao sto je neko reko nije on jedini organizovao taj skup.....

wasketa znam i znam da se on licno zalagao za nesto dr. te bi sam skup bio stvarno vredan paznje ...al ...jedna osoba u bazenu sa stukama nije bas od neke pomoci ...

NISAM PRISTRASNA!!!

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Mislim da je na ovu temu stvarno receno sve to se moglo reci. Ostaje samo da se vredjamo. No stvarno mogli smo lepo da otvorimo drugu temu i da se svi lepo vidimo u Indjiji(Ja verovatno ne dolazim, ali sta cu, ako ukradem nekom motor, dolazim sigurno :twisted: )

@ernesto

mislim da definitivno nisi u pravu

ako imas komentare protin doticnih ns ridersa onda idi tamo i njima svima reci svoje misljenje ...

zasto da se ovde napada waske ???samo zato sto je clan ???'

kao sto je neko reko nije on jedini organizovao taj skup.....

wasketa znam i znam da se on licno zalagao za nesto dr. te bi sam skup bio stvarno vredan paznje ...al ...jedna osoba u bazenu sa stukama nije bas od neke pomoci ...

NISAM PRISTRASNA!!!

Naravno ja i kazem da su krivi 100% slovenci koji su dosli :idea:

A o tvojoj pristrasnosti nekom drugom prilikom....

Waske tebi svaka cast na zadnja dva posta ali mislim i ja da je ovde sve receno!

"Svaki ciga svoga konja hvali" :twisted:

Batalite taj NS skup....AJMO na neki sledeci :D :skuter:

mc indjija ... :lol:

mnooogooo obecava:) :lol::lol:

.

E Duco, tamo cemo da pijemo vopi posto nismo stigli u SM, :wink:

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

naravno, ja sam svakako imao u vidu da na ovaj topic obrate panju i oni koji mozda ucestvuju u organizaciji buducih skupova, ne obavezno neko iz NS vec i ostalih...recimo i iz Indjije. Ova tema je trebala biti nas glas prozet smernicama kako ne treba, odnosno kako bi trebalo napraviti nesto dobro, nesto u cemu se moze i uzivati onako kako se i inace uziva na motoskupovima. Stoga se nadam da ovakve stvari cita i neko ko je relevantan makar da prenese utiske organizatotima u svom mestu...

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Kao sto je triva rossi rekao kikindjani nisu naplacivali ulaznice svaka im dala.To su pravi ljudi .Banacani.Pozdrav do susreta 23.24.25.jun vidimo se mada idem bez motora.

Sto se tice N Sada pa dosta skupo i nije bas nesto bilo Prvi put sam bio i da vam kazem razocarao sam se.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja