Remooz1978 7 Napisano Mart 24, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, šta misliš na ovo oko karburatora? Je li normalno da bude zaprljano gorivom to mesto što sam označio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сликај тај део, па да ти одржим предавање.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Mart 24, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Цео карбуратор од Пјаџо код нас се продаје на делове. Продаје се само пумпица а и цео лончич са пумпицом, не знам код вас.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Mart 24, 2020 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se prodaje ceo skuter sa tom pumpicom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Krokodilo said: Цео карбуратор од Пјаџо код нас се продаје на делове. Продаје се само пумпица а и цео лончич са пумпицом, не знам код вас. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ima da se kupi set za neki od Keihin karburatora. Košta 10 dolara. To je najjeftinije što sam našao. I to sve zbog ove dve gumice koje liče na neku bubu. Ovaj ostatak mi ne treba uopšte. Kaže mi Novak da ova gumica nema nikakvu funkciju. Čim se prolepša vreme krenuću redom. Kupiću nova creva za gorivo i filter. Onda ću te zvati upomoć da mi objasniš kako da proverim ispravnost pumpe za gorivo. Kad to odradim, skinuću karburator i proveriti da li plovak dobro stoji i očistiću ga. Tada ću slikati ovu pumpu, da vidiš u kakvom je stanju. Onda idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово није за твој карбуратор, овај је механички а твој је вакумски.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пумпа за гориво не сма да пропушта гориво преко црева за вакум, црево за вакум улази у грло карбуратора. На грлу карбуратора има један улаз налик луле и то је вакум за пумпу. Зато сам реко да сликаш тај део.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan бр1. вакум за пумпу.бр2. вакум за EGR вентил ако га имаш.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Krokodilo said: Пумпа за гориво не сма да пропушта гориво преко црева за вакум, црево за вакум улази у грло карбуратора. На грлу карбуратора има један улаз налик луле и то је вакум за пумпу. Зато сам реко да сликаш тај део. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Znači, skinem to crevo sa lule i povučem ustima. Ako pođe benzin, ne valja pumpa? Inače, ovo je moj karburator, a ja sam zaokružio to gde ide vakuum crevo, jel to tačno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krokodilo said: Ово није за твој карбуратор, овај је механички а твој је вакумски. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Znam da nije za moj karburator, ali ima ove dve gumice koje mogu da iskoristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Око црева да, а гумице су само прашинари и имају заштитну улогу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Septembar 25, 2020 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Da ne otvaram novu temu, molio bih za savjet. Malossi ili Dayco remen. Razlika u cijeni nije velika, oko 12-13 evrića. Šta odnosno koji je po vašem mišljenju bolji ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Septembar 25, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zaobidji Malossi svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Septembar 25, 2020 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zaobidji i Dayco svakako. Najbolje bi bilo da uzmes Piaggio. Ako iz nekog razloga bas moras da biras izmedju ova dva ja bih ipak isao na Malossi. Jeste tvrdji ali je Dayco po mom islustvu bas bas krsh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је избор измеџу ова два наведена, ја сам за D. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Septembar 25, 2020 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što kod nas u Bih nude samo ta dva, barem koliko sam ja našao na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Septembar 25, 2020 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Radepd Pogonski Remen Variomata Liberty/Runner/X8/GT 180-200cc - Vozila - Remenovi - Novo Sarajevo - OLX.ba WWW.OLX.BA Pogonski Remen Variomata Liberty/Runner/X8/GT 180-200cc, Novo Sarajevo, 176 KM, MOTO SERVIS AB - Sarajevo Tel. 033 238 040 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Od njih inače i uzimama dijelove. Čuo se sa njima prije možda mjesec i nisu imali, samo Dayco. Zahvaljući tebi jutros se čuo i naručio. U utorak stiže. Hvala i pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...