ISS 1 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Neka su mu siroki putevi nebeski. Poznavao sam ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan U takvim momentima bi vecina nas isto odreagovala kao i braca koja su bila sa pokojnim Dejanom... Potpuno ih opravdavam... Ako postovanje nemozemo da steknemo lepim manirima... sta onda? Dolazi do pucanja po savovima... Dejane... brate... pocivaj u miru... nek ti je laka zemlja i siroki rajski putevi... :'( Moje najdublje saucesce Dejanovoj porodici... braci Ortodox-ima... i svima koji su ga poznavali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remetić 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvoro ociju uvek otvorenih i uvek dva prsta na prednjoj, nema druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslednji pozdrav ... nisam bio u mogućnosti da vam se pridruzim, ali upravo ste prosli ispod moje kancelarije ... :'( i dalje nemam reči ... i dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja. Znam da njegova braca iz kluba sigurno razmisljaju o finansiskoj pomoci njegovoj porodici,bar mi koji smo roditeliji znamo koliko sve kosta.Nisam poznavao coveka ali sam tu da pomognem,koliko mogu.Zato vas molim da objavite ovde ako bude neka akcija povodom toga.Pisem ovo a suza suzu stize,imam bebu od par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=46090 Bog da mu dušu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Velika tragedija. Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima. Slava mu!!! Neka mu je sin ziv i zdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči za to što se dogodilo.Moj košija i dobar drug....koga više nema..... :'( :'( :'( :'( :'( Što je takođe ogorčen osećaj.vozač iz Juga je imao oko 2 promila ALKOHOLA u krvi.... nažalost ČUO sam da i Deki malo opleo po gasu.....Saučešće Dekijevoj porodici............Neka mu je laka crna zemlja........................USPORI DA SE NE BI ZAUSTAVIO :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan To sto je covek poginuo nakon sto je dobio dete cini ovu situaciju posebno tragicnu. Moje iskreno saucesce. Ali slicnih nezgoda sa motorima je i previse ovih dana. Motori se kupuju sve vise, dosta su ranjiviji su od ostalih vozila a situacija u saobracaju je i dalje katastrofalna. Znaci, ako se nesto ne promeni moze da bude samo gora. Iako jos nisam ni polozio A, a ni kupio motor, ucesnik sam u saobracaju od detinstva (sa biciklom). Nisam siguran koga vise da okrivim za ugrozavanje bezbednosti, cetvorotockase ili dvotockase. Kao biciklista mogu da kazem samo da nikad nisam bio ravnopravni ucesnik u saobracaju i da sa nikad nisam smeo opustiti i samo postovati semafore, znakove ili prvenstva prolaza. Ovo poslednje posebno! Da nisam bio preterano obazriv verovatno bih vec bio mrtav ili invalid. Ne radi se o tome da si na 2 tocka manje uocljiv iako to stoji. Vozaci automobila cesto direktno nasrcu i skoro da te izguruju sa puta. Strasno! Sad je dosta dobra pokrivenost biciklistickim stazama pa ih maximalno koristim. Ne zato sto volim, vec zato sto postoje. Naravno, i ovde ima problema. Pesaci ne jebu 5% sto hodaju tvojom trakom iako imaju stazu za pesake tik uz ovu. I jos te psuju kad se pobunis zbog toga. WTF ??? Biciklistickom stazom na Adi Ciganliji stalno jurcaju klinci sa skuterima, pa cak i velikim trkacim motorima. ??? Vikednom je katastrofa. Neka klinci me prisilili da izletim sa staze u neko granje da se nebi sudarili. Bajker iza se zabio u mene. Ma mi smo bre stoka, a stoki treba coban... zajeban coban! I dok se svest ne promeni nakon par godina stroge discipline, nema nama sigurne voznje. Znaci, dok kazne ne budu veoma rigorozne i preskupe, nista se nece promeniti!!! Cujem ljude koji se nesto kao bune... oduzimace se i dozvole po novom zakonu itd. ...pa, naravno. I treba! Nikome ne treba da pada na pamet da prodje kroz crveno. (vozio sam se gradskim autobusom koji je ladno prosao kroz crveno !!!) Jedan putnik ga izdriblao zesce i zapisao broj. Situaciju sa motoristima je takodje ocajna. Jako veliki broj motorista se ne ponasa uopste kako treba. Vozaci bez kaciga su normalna pojava, ne samo klinci na skuterima vec i baje na trkacim motorima. Kazna za nenosenje mora da je niska ili kontrole policije slabe. Ma, ni ja ne volim da vidjam pandure. Ne osecam se lepo kad zanm da me neko kontrolise, ali svejedno... treba da ih je jos vise. Ne na raskrsnicama, vec po bulevarima gde se testiraju brzine. Radim na Novom Beogradu, i bar jedan motorista na sat vremena odvali koliko god moze brzo. Ma, kapiram ja i adrenalin, i taj fazon living on the edge, ali ceste su ipak za voznju, a ne trkanje. Stvarno sam ogorcen na nase vozace, a ovo sto se desava u poslednje vreme me bas bedaci. Stvarno nisam nasilan lik, ali moram da priznam da bih isto postupio sa ovim vozacem juga da sam bio u prilici. I zao mi je bilo sto ih je policija omela u batinama. Naravno, to nista ne menja i nije pravi nacin, treba sto god moze na miran nacin, ali za ovakve stvari sam pre pobornik ideologije "oko za oko" Idioti treba da budu kaznjeni. Iskreno, uopste me ne dodirne kad procitam da je neko zginuo jer nije nosio kacigu a vozio je 200. Pa neka je... ulice ce biti bezbednije bez takvih likova. Ljudi, dajmo se prizvati pameti. Na motoru moze da se uziva i bez krsenja propisa i bez ugrozavanja svog, a posebno zivota drugih ljudi. Vozacima cetverotockasa ne mogu nista da porucim osim da se nadam da ce promena zakona da malo sredi situaciju i da ce policija napokon poceti da radi svoj posao kako treba. Pozdrav svima, cuvajte sebe i druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sto je covek poginuo nakon sto je dobio dete cini ovu situaciju posebno tragicnu. Moje iskreno saucesce. Ali slicnih nezgoda sa motorima je i previse ovih dana. Motori se kupuju sve vise, dosta su ranjiviji su od ostalih vozila a situacija u saobracaju je i dalje katastrofalna. Znaci, ako se nesto ne promeni moze da bude samo gora. Iako jos nisam ni polozio A, a ni kupio motor, ucesnik sam u saobracaju od detinstva (sa biciklom). Nisam siguran koga vise da okrivim za ugrozavanje bezbednosti, cetvorotockase ili dvotockase. Kao biciklista mogu da kazem samo da nikad nisam bio ravnopravni ucesnik u saobracaju i da sa nikad nisam smeo opustiti i samo postovati semafore, znakove ili prvenstva prolaza. Ovo poslednje posebno! Da nisam bio preterano obazriv verovatno bih vec bio mrtav ili invalid. Ne radi se o tome da si na 2 tocka manje uocljiv iako to stoji. Vozaci automobila cesto direktno nasrcu i skoro da te izguruju sa puta. Strasno! Sad je dosta dobra pokrivenost biciklistickim stazama pa ih maximalno koristim. Ne zato sto volim, vec zato sto postoje. Naravno, i ovde ima problema. Pesaci ne jebu 5% sto hodaju tvojom trakom iako imaju stazu za pesake tik uz ovu. I jos te psuju kad se pobunis zbog toga. WTF ??? Biciklistickom stazom na Adi Ciganliji stalno jurcaju klinci sa skuterima, pa cak i velikim trkacim motorima. ??? Vikednom je katastrofa. Neka klinci me prisilili da izletim sa staze u neko granje da se nebi sudarili. Bajker iza se zabio u mene. Ma mi smo bre stoka, a stoki treba coban... zajeban coban! I dok se svest ne promeni nakon par godina stroge discipline, nema nama sigurne voznje. Znaci, dok kazne ne budu veoma rigorozne i preskupe, nista se nece promeniti!!! Cujem ljude koji se nesto kao bune... oduzimace se i dozvole po novom zakonu itd. ...pa, naravno. I treba! Nikome ne treba da pada na pamet da prodje kroz crveno. (vozio sam se gradskim autobusom koji je ladno prosao kroz crveno !!!) Jedan putnik ga izdriblao zesce i zapisao broj. Situaciju sa motoristima je takodje ocajna. Jako veliki broj motorista se ne ponasa uopste kako treba. Vozaci bez kaciga su normalna pojava, ne samo klinci na skuterima vec i baje na trkacim motorima. Kazna za nenosenje mora da je niska ili kontrole policije slabe. Ma, ni ja ne volim da vidjam pandure. Ne osecam se lepo kad zanm da me neko kontrolise, ali svejedno... treba da ih je jos vise. Ne na raskrsnicama, vec po bulevarima gde se testiraju brzine. Radim na Novom Beogradu, i bar jedan motorista na sat vremena odvali koliko god moze brzo. Ma, kapiram ja i adrenalin, i taj fazon living on the edge, ali ceste su ipak za voznju, a ne trkanje. Stvarno sam ogorcen na nase vozace, a ovo sto se desava u poslednje vreme me bas bedaci. Stvarno nisam nasilan lik, ali moram da priznam da bih isto postupio sa ovim vozacem juga da sam bio u prilici. I zao mi je bilo sto ih je policija omela u batinama. Naravno, to nista ne menja i nije pravi nacin, treba sto god moze na miran nacin, ali za ovakve stvari sam pre pobornik ideologije "oko za oko" Idioti treba da budu kaznjeni. Iskreno, uopste me ne dodirne kad procitam da je neko zginuo jer nije nosio kacigu a vozio je 200. Pa neka je... ulice ce biti bezbednije bez takvih likova. Ljudi, dajmo se prizvati pameti. Na motoru moze da se uziva i bez krsenja propisa i bez ugrozavanja svog, a posebno zivota drugih ljudi. Vozacima cetverotockasa ne mogu nista da porucim osim da se nadam da ce promena zakona da malo sredi situaciju i da ce policija napokon poceti da radi svoj posao kako treba. Pozdrav svima, cuvajte sebe i druge! Mislim da svi znamo kakva je situacija, Možemo biti samokritični, ali nesmemo pričati kako postoji i naša krivica. Znam da izgleda čudno, ali izvući će neko nekada iz konteksta jednu rečenicu, pa će reći, eto i oni sami kažu. Ta samokričnost i to javna je zaostavština iz komunističkih dana, i nikako da je iskorenimo. Ja sam najlepši najpametniji i najbolji dok neko drugi ne dokaže suprotno, a to šta ja mislim o sebi ostaje tajna za sve. Jednostavno svi mi znamo koliko ne valjamo ali pokazujemo pozitivne stvari po kojim nas ljudi zapažaju i pamte. Ako kažeš devojci da ne voliš ništa da radiš, da piješ često i obilno, podriguješ i prdiš, kao i da se na kuaš dva puta dnevno a inoge ti smrde ( što je generalno sve istina) nijedna neće izaći sa tobom a kamoli nešto više.Tako kao što lažeš devojke (odnosno prećutkuješ istinu) isto tako treba pričati o motorciklistima, odnosno drugarstvo, nesebičnost, zajedničke vožnje po prirodi, briga za sopstvenu bezbednost i bezbednost najmladjih............... Meni su u zadnjih par godina poginuli neki bliski ljudi a i neki koje sam poznavao (deki je ove zime dolazio do mene, i baš mo se lepo ispričali) uglavnom zbog prebrze vožnje i uticaja drugih (čitaj automobila) faktora, i nemogu da shvatim rečenicu, pa neka su, jer ko bi se zakunuo u svoje dete da nije nikada zavrnuo gas tamo gde nebi trebalo. Ipak je to suština motorciklizma, delić slobode u ovome sve više VELIKOBRATOVSKOM društvu, i to nije samo ovde tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne znam... meni se bas cini da nam nedostaje samokriticnosti (mislim na nas narod, ne bajkere). A samokriticnost nije nesto sto covek obavezno drzi samo za sebe. Mnogo ljudi sam upoznao i sa mnogima saradjivao koji su za sebe pricali samo najbolje i najlepse. Prava istina pre ili kasnije izadje na videlo jer cinjenice su cinjenice, a kad se druga strana uveri u pravo stanje koje ne odgovara ocekivanjima zasnovanim na "najbolji, najlepsi..." rezultat je isti. Nisam nikad nastavljao sa samoproklamovanim najboljim majstorima, elektricarima ili zubarima. Uvek sam davao veliki plus ljudima koji kazu npr. da za neku blisku im oblast nisu bas specijalisti ali videce sta mogu da urade. Nije losa reklama reci nesto manje lepo o sebi, to je put ka osvescenju i promenama a normalni ljudi cene iskrenost. Mnogi ljudi su toliko ubedjeni u to "naj" da jednostavno nisu svesni prave istine. Ja nisam ni pokusao da takvima otvorim oci, ali ako se neko pronasao i razmislio za trenutak - odlicno. A to sto kazes da nesto od toga moze da se izvuce iz konteksta ...pa, to je uvek moguce. Sve moze da se zloupotrebi, ali to ne treba da nas brine. Jer uvek ce biti zlonamernih ljudi. S tim se treba pomiriti. Isto tako, svako ko dodje na ovaj forum zbog toga sto je neko izvukao nesto iz konteksta moze se uveriti kakvi su zapravo sajber bajkeri i kako razmisljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan neka su mu prostrani i siroki putevi nebeski! moje iskreno saucesce. taj gospodin u jugu nikad nece moci da mirno zaklopi oci!(to je njegova golgota)pa nek pati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo kritičnost je dobra. Tera te da se popraviš. Kritika drugih ljudi je dobra. Tera ih da se porave. Ako samokritiku neko drugi želi da upotrebi protiv tebe, nema odbrane, jer to su tvoje reči. Zato je bolje to zadržati za sebe i saslušeti tudju kritiku, razmisliti, i poneti se shodno svom razmišljanju. Samo pokušavam da objasnim da motorciklisti jesu rizična grupa, ali nisu direkni uzročnici nesreća (uglavnom),a najveće su žrtve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Samo kritičnost je dobra. Tera te da se popraviš. Kritika drugih ljudi je dobra. Tera ih da se porave. Ako samokritiku neko drugi želi da upotrebi protiv tebe, nema odbrane, jer to su tvoje reči. Zato je bolje to zadržati za sebe i saslušeti tudju kritiku, razmisliti, i poneti se shodno svom razmišljanju. Slazem se, samo sam u pojedinim segmentima zivota jednostavno prestao da se ustrucavam ili opterecujem postojanjem ljudi koji nemaju dobre namere. Zdravije je. Mozda nekad moze da naskodi, ali i pusenje skodi. Ako mi je iole stalo, na glas kazem svoje misljenje. Tako se ponasam i u stvarnom i ovom, online zivotu. Samo pokušavam da objasnim da motorciklisti jesu rizična grupa, ali nisu direkni uzročnici nesreća (uglavnom),a najveće su žrtve. U potpunosti se slazem sa ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...