mirce ns 46 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis,uzivao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 742 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tura,svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksgm 5 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predivno,pratio sam prošle godine malo na FB ovo putovanje i očekivao sam i ranije ovaj putopis ali baš si pogodio ovaj trenutak kad nam je neophodna ova vrsta opuštanja.Hvala što ste podelili sve ovo sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis kao i svi ostali hvala sto si podelio ovo putno iskustvo sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 26, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @doktor! Uvek je lepo čitati tvoj putopis, a pogotovu ovaj iz Turske! Čitao sam iz nekoliko puta jer mi je par puta nestajalo “reakcija”. Svaki post je zaslužio po srce! Čekamo nova putovanja i putopise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Hvala, ruta je gotovo ista kao kada ste vi išli. Takodje smo bili oduševljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 27, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam po GPS logu i drago mi je da ste ispravili našu grešku, tj više dana i više obilazaka u Kapadokiji jer je naše jedno noćenje svakako bilo nedovoljno. Razlog više da se u budućnosti ponovi slična ruta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3064 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1079 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pffff, bravo doktore!Odličan putopis, pročitao sam ga iz komada. I sad jedva čekam da mi deca još malkice porastu pa da mi se poveća autonomija :-)Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Mart 28, 2020 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Doc, sreca pises totalno drugacije od mene :-) Svaka cast, predivno opisano i poslikano. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djeric_tdm 6 Napisano Mart 31, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvijek do sada uživamo u tvojim putopisima. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo bio na forumu i prvo sam trazio ovaj putopis da se podsetim kako je dobro bilo. Trebao si opisati onaj hotel u Pamukale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 11, 2021 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, OverLord said: Nisam dugo bio na forumu i prvo sam trazio ovaj putopis da se podsetim kako je dobro bilo. Trebao si opisati onaj hotel u Pamukale Pa i opisao sam...onog nesrećnog gazdu hotela koji viče kad priča... Nego, kad će oni snimci sa drona pa da stavimo tačku na putopis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 11, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jesi, ali kod tebe u wordu Imaju slike iz Pamukale, ali ne i tekst Za snimke krecem evo odmah da ih trazim, preterao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 11, 2021 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, OverLord said: Mozda jesi, ali kod tebe u wordu Imaju slike iz Pamukale, ali ne i tekst Za snimke krecem evo odmah da ih trazim, preterao sam Istina Potražiću deo teksta koji je preskočen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6097 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ajme, kako je ovo dobro... Baš ti hvala DocGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 11, 2021 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, doktor said: Istina Potražiću deo teksta koji je preskočen... Popravljeno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 11, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo, ja planirao,planirao al nikad krenuo nisam. Ko zna mozda ove god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 23, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko da ste iskopirali moju turu koju sam planirao u početkom juna te godine.Ali eto zbog ženinog protivljenja ništa od toga. Videćemo za dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi Bosanac u Grandu: Uuuuu odličan! Bravo majstore. Još da vidimo te snimke i valjda će otpliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam tek video putopis....sada i ne moram da idem tamobravo Darko, kao i uvek precizno i sa stilom.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju i realizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 30, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za uskrs spajam dane sa 01.majem i plan je Spanija,bila je plan.... danas naletim i procitam ovaj putopis. Prelepo napisano i opisano,divne fotke,fenomenalna tura. 90% sam odustao od Spanije . Kapadokia,Turska...gledamo se na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 3, 2022 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 Verujem da je Španija odlična, ali nemoj Tursku da doživljavaš kao utešnu nagradu, naprotiv. Nećeš se pokajati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2747 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan dan bliže kući. Idemo prema Grčkoj, pa preko Bugarske. Osim što smo stali u neku kafanu, da se rešimo turskih lira, ništa zanimljivo. Vreme se polako kvari i najavljuje kišu. Nije je bilo prethodnih dana, pa da popuni statistiku. Deo kroz Grčku je kratak. Od mesta Komotini, ide se u planine i vožnja postaje veoma zabavna. Sve do trenutka kada nailazimo na nepreglednu kolonu. Lagano vozimo pored kolone sve do ispred granice. Kiša samo što nije počela, čak mi se čini i da nas je poprskalo par kapi na granici. U Bugarskoj nam je ideja da preko Pamporova izadjemo na Plovdiv pa dalje do Sofije gde bi noćili. Odmah nakon granice, Garmin nas provodi jednim, ne tako dugim planinskim putem koji je on video kao prečicu. Odavno nisam prošao napuštenijim putem. Prolazimo par vrlo živopisnih mesta. U Zlatogradu se održavao neki vašar ili skup, sve je vrvelo od naroda, mada nismo imali ambiciju da se priključimo. Idući dalje, priroda je raskošno pokazivala sve svoje čari. Ovaj deo pripada Rodopima, planinskom vencu u južnoj Bugarskoj. Kako sam godinu ranije, obišao deo Rodopa, i ostao oduševljen vidjenim, sada mi se sve to samo potvrdilo. Rodopi su jedan fenomenalan region za moto turing. Imalo bi se tu par dana motati okolo. Kako se približavamo Pamporovu, našem zamišljenom mestu za pauzu za ručak, kiša je postajala sve konkretnija, pa smo uz zaštitu kišnim odelima, odlučili nastaviti dalje i kasnije pronaći neku kafanu za ručak. Planina je tokom kiše, iako predivna, delovala po malo mistično. Silazak prema Plovdivu je, iako prilično klizav po kiši, fenomenalan. Spust je kroz klisuru dok reka huči pored puta. Na svakih par kilometara je po neka etno kafana, pa se i mi nasumičnim odabirom odlučujemo za jednu. Tu smo na licu mesta raskrstili sa navikama u ishrani, stečenim u Turskoj, i širom otvorenih ruku se vratili balkanskim običajima u ishrani. Nakon obilnog ručka, ostalo je samo da se dovezemo do Sofije, gde smo noćili poslednji put na ovom putovanju. Još jedan deo uz planinsku reku, pa onda gas autoputem i za čas smo u Sofiji. Pokušali smo da uzmemo isti smeštaj kao u odlasku, ali je bio zauzet, pa smo uzeli 2 apartmana u novijem delu Sofije. U pitanju je zgrada sa apartmanima, garaža u suterenu i mala recepcija. Vrlo komforan smeštaj za pristojnu cenu. Kako je smeštaj u stambenom delu grada, veče smo proveli u apartmanu gde smo imali rekapitulaciju putovanja.Rodopi, bio 2018 i 2020 godine, oba puta spavali u Pamporovu, 2020 mislim da smo bili samo mi i čuvar u celom kompleksu zbog korone. Dobar deo puta blizu pamporova presvačili su novim asfaltom u septembru 2020, kad se dolazi iz pravca Goce delčeva.Prelaz kod Zlatovgrada, jer bio u šumi, zajednička kućica gde sede Grci i Bugari??Slika je sa grčke strane Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 825 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako mi je ovaj putopis promakao. Bravo. Promenio si mi misljenje. Mozda je, ipak, stavim na listu zelja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...