Space Director 24 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Sa unutrasnje strane znaci kroz felnu prskate lanac, da li i rolnice ili samo unutrasnju stranu lanca? Sad su i mene zainteresovali. Ja to prskam i sa unutrasnja i spoljne strane. Naravno prvo pranje ovih Lazarevim samponima i parfemima, pa ga onda odvezem na pranje, pustim da se osusi, provozam krug i naprskam sa svih mogucih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4951 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5586 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na starom motoru, TDM-u, nisam imao centralni stender i to me je izludjivalo, kao sto kaze neko gurkam motor niz ulicu. Kad sam uzeo Stroma, nisam ga izvezao iz salona, a vec sam narucio centralu. Inace, prskam deo po deo lanca sa unutrasnje strane, plus ga ovlas pojacam spolja. Lanac perem 2-3 puta za sezonu. Na putovanjima mu ne mozes bas udovoljavati, a po gradu ne prelazim neku veliku kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...