Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 10, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, pisao sam tekst o benefitima koje donosi servisiranje motocikala u ovlaštenim servisima. Dobrodošli ste da u ovoj temi iznesete svoja iskustva Zašto je dobro servisirati motocikl u ovlaštenom servisu? - BJBikers.com BJBIKERS.COM U ovom tekstu objasnićemo vam zašto je dobro servisirati motocikl u ovlaštenom servisu i fokusiraćemo se na benefite koje donosi servisiranje u ovlaštenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 10, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Osim garancije, ne vidim ni jedan objektivan razlog za to. Hajde još i opozivi. Mislim pre svega kod nas. A trebalo bi da je suprotno, baš kao što piše u članku. Zvanični servisi u Srbiji, u najvećoj meri, su upravo sve suprotno od pouzdanosti. Klasično odrađivanje, bez trunke posvećivanja. Svaki majstor koji nešto zna, već radi nešto privatno. A sertifikati ga ne čine dobrim majstorom, ako on to već nije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Doktor je rekao sve,nema šta više da se dovezuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 10, 2020 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima se sta reci i to poprilicno, mnogo faktora utice, generalno losa slika je kod nas po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Mart 10, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije svaki ovlašćeni dobar a ni svaki neovlašćeni loš. Evo na primer, za neke stvari bih pre otišao kod Satelisa nego u Plattner. Bolje je da njemu platim i da pare odu kod našeg čoveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Satelis said: Ima se sta reci i to poprilicno, mnogo faktora utice, generalno losa slika je kod nas po tom pitanju. Na to sam i mislio "loša slika kod nas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisana reklama za Platner. Mozda za nove motore ali za bilo sta za iole stariji motor ili ne mogu da nabave delove ili im se ne radi ili te oderu da ti je jeftinije da kupis drugi motor. Kada moram do majstora, ovlasceni servisi mi uopste nisu opcija, ni za motor ni za auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1673 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 873 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sta uopste znaci Ovlasceni servis i po cemu je on bolji od bilo kog drugog, bar u zemlji Srbiji? Kupimo mi novog Nissana srecnih godina, kada je evro bio 80, benzin isto tako, a plata u dinarima kao i dan danas ko ima srece da je prima, i odvezem ja taj auto u ovlasceni servis koji necu da imenujem da zamene ulje i filtere, auto do tada presao nepunih 20k kilometara, da bi mi "majstor" ustanovio kako su mi diskovi na prednjim tockovima losi sa risevima i da moram zbog bezbednosti odmah da ih menjam. Kazem ja hvala, razmislicu, zavrsi ti to sto si sad zapoceo. Odvezao sam im auto jos par puta na redovan servis dok je bio u garanciji, posle toga mi nije padalo na pamet da idem kod njih, iako mi i dan danas salju poruke za praznike i akcije koje imaju... Diskovi su jos uvek na kolima, jednom samo zamenjene plocice, auto prevalio 90k i kusur km. Verovatno sam im izgledao kao ovca za sisanje, pa reko ajde da probaju... A ja ludim od takvih strucnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...