Gale.. NBG 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji bi ste vi predlozili motor za pocetnike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je para na raspolaganju, ali u svakom slučaju neku manju krosericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan maximalno 2000eura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan maximalno 2000eura.. Sachs X-Road mislim da je najbolje resenje do 2000 evra... Uglavnom 4T motori za pocetnike (bar su tako meni rekli)... ;D ;D ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan on mi je primaran na izboru! pa reko da vidim, postoji li sta slicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Skupis jos 1000 evrica pa kupis CBR-a 125-icu, i sit se navozas i uzivas u voznjama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a da mi das ti tih 1000e? 2000 MMAAXXX..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ozmes nekog dobrog mzetz251 za neki 600e treba da je u super stanju i njakas ga do mile volje godinu dana i prodas a ni odrzavanje nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS 250 ..pa nek ide zivot ;D ;D ;D :D sala... Znas kako...Sachs je odlican izbor...al pogledaj jos i Yamahu DT, Varadero 125(malo skuplji od 2k evra), CBR 125( polovan za mali kes), YBR125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 15, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem Virago 250. Ja sam se ucio na njemu i odlican je... 120 kg, nije previse jak da te povuce, a opet sasvim dovoljno... DObar je za manipulaciju po gradu... a mozes snjim i napolje (van grada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 15, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan swe do 125 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na par motora, pa vidi koji ti najviše "leži" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na par motora, pa vidi koji ti najviše "leži" Pa nije samo u tome cilj... Treba videti preformanse tog motora i uopste kakav je to motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 16, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na par motora, pa vidi koji ti najviše "leži" Pa nije samo u tome cilj... Treba videti preformanse tog motora i uopste kakav je to motor... Najbolje se vide performanse kad ga provozash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na par motora, pa vidi koji ti najviše "leži" Pa nije samo u tome cilj... Treba videti preformanse tog motora i uopste kakav je to motor... Neke performasne od 4t 125 ccm i ne mozes da ocekujes...RS 125, Mito i ta kompanija ti dignu adrenalin, ali ti dignu i dosta kesha... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na par motora, pa vidi koji ti najviše "leži" Pa nije samo u tome cilj... Treba videti preformanse tog motora i uopste kakav je to motor... Neke performasne od 4t 125 ccm i ne mozes da ocekujes...RS 125, Mito i ta kompanija ti dignu adrenalin, ali ti dignu i dosta kesha... ;) Pa mislim da je motor pre svega za uzivanje i voznju, a ne za divljanje... A i ti motori uopste nisu za pocetnike, i vrlo lako neki pocetnik moze da se razbije ko tikva sa njega, jer on mora da se vozi brzo na velikim obrtajima, jer na malim je slab... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan vidi quingqi 200gy ali onaj sa apsajd daun viljuskama ili keeway exceed 125 ili 200 sva tri su kostaju manje od 2000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno YBR125 (2310e nov) ili Keway Speed 125 ili 150 (~1500eur). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 21, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan da ... toplo preporucujem Yamaha YBR125, ja sam pocetnik i ucim na tom motoru ... imam samo reci hvale, a i cena je prava sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
interceptor 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: okolina kragujevca Prijavi odgovor kao problematičan uzmi neku trkalicu 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan koji bi ste vi predlozili motor za pocetnike? maximalno 2000eura.. Skupiš još 500 i uzmeš Afriku od ćaleta. Ako traži više, ubedi ga na prevaru, da ćeš mu, kao, dodati lovu čim se zaposliš ;D Šalim se, Sachs X-Road 125 je odličan izbor. Čim ga uzmeš, prijavi polaganje za A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cofi021 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Yamahu Aeroxa (polovnog).Malo se ucis i ako oces kasnije ga malo nabudzis (rezona,kit...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan coolair predlozio mi je! ali se bojim, velik, tezaj, jak motor za mene..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...