Rade koenig 1082 Napisano April 7 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Visi je , manji od mog providnog ali je nekako lepsi. E sad koliko je providan ne znam da mi ne smanjuje preglednost.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Sreća sreća radost Upravo sam pazario kapin kofer u moto bajku sada 14.000 RSD ima blagu kocku i ovu prelepu modernu miš sivu boju odozgo komotno dve kacige stanu Promenio April 9 član Rade koenig Dodao slike 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11768 Napisano April 9 BJB Maxi Scooter Club, 4398 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što bi moja majka rekla, kakav ti je to mrtvački sanduk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano April 9 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Valaj te stare zenw au haos morbidne... Moja mama isto tako. Kad sam itetovirao nogu keze. Pi to samo krimalci rade... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano April 9 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih pitaš šta ima novo? Prvo ti nabroji ko je sve umro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 159 Napisano April 9 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Rade je'l C 63 AMG u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano April 9 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Betta je napisao: Rade je'l C 63 AMG u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...