M a R k o 398 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi kofer iz Nemacke po ceni od 50e na snizanju. Mislio sam da je neko sranje,ali..Isti Shad sh 42. Drug nedavno kupio u Motoringu isti za 90-100e. Na kljucevima pise Shad,na ploci isto,unutar kofera.Samo je na poklopcu oznaceno Moto-detail.Dal to neka licence,kopija, uglavnom necu da ga stedim.Evo slike sa neta,slikacu i moj pa saljem slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno ono OEM ;D Kinezi prave, a nalepnice lepi ko stigne, SHAD, Moto detail, Žile iz Četereža ;D ;D ;D Za te pare sigurno dobra kupovina, krivi kapu i uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja dobro skapirao šta piše na slici, SHAD pravi ove kofere a moto detail stavlja svoju marku i prodaje ih dalje I ja sam se nešto naoštrio da ih pazarim, jedino sam propustio sniženje od prošlog meseca :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je isto, ali su ovde SHAD skuplji zbog jako skupih "SHAD" nalepnica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je i inace sve skuplje > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to skupo samo je kod privatnika porez 50-100 % :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Aj tutni koju sliku tog tvog koferceta ako imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aj slikacu ga danas pa cu da okacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aj slikacu ga danas pa cu da okacim... Ne, nego ga prvo okaci pa slikaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego ga prvo okaci pa slikaj! Okacio pa slikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ma kofer ko kofer, sto jeftinije to bolje. Kupim prosle godine kineski najveci sto sam nasao, mozda 35l. Jedno vreme je lepo drzao, a onda.... Vozim tako malo losijim putem negde blizu Ljiga, brzinom od 50 km/h. Odjednom cujem neko pucanje iza sebe, pogledam u retrovizor a ono da ne poverujes, moj kofer se otkacio i poceo da skace po putu i to neeeeeverovatno, otprilike je udario u zemlju jedno 4-5 puta i svaki put se odbio po jedno 2-3 metra u visinu. Stanem da vidim sta se desava i zacudim se ? Moj kofer sem sto se malo izgulio nije pukao nigde. Ostao zatvoren i kompaktan pa mu je to uticalo na cvrstinu! Posle sam ga pricvrstio holsrafovima i sad je ok. Ovo pisem iz razloga da je plastika plastika i da treba kupiti sto jeftinije, kineski su sranje ali sta to ima na givi ili kappa i sl. da bi kostali po 150e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Dobar bre kofer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga skoro kupio kod onih debila u moto-trade-u za 10920 din. sad mi još samo nosač fali i ima sve da bude Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim tako malo losijim putem negde blizu Ljiga, brzinom od 50 km/h. Odjednom cujem neko pucanje iza sebe, pogledam u retrovizor a ono da ne poverujes, moj kofer se otkacio i poceo da skace po putu i to neeeeeverovatno, otprilike je udario u zemlju jedno 4-5 puta i svaki put se odbio po jedno 2-3 metra u visinu. S Ovo se i Dimcu desilo sa tim kineskim,nije puko kofer ali jeste zabica za sta se bravi kofer za plocu. Na mom je ploca metalna sa plasticnim poklopcem preko,posto je tema odavno postavljena ja sam za sad prezadovoljan.Desavalo se da ne moze sve da stane u njega,pa nabijam,guram, plastika se krivi,uspem da ga zatvorim i vozi...Sta mu fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga skoro kupio kod onih debila u moto-trade-u za 10920 din. sad mi još samo nosač fali i ima sve da bude Ok. Kako 10.920din , zar nije okruglo 100e? Mogu li da stanu dve full face, kod louis-a pise da moze a kod moto trade-a pise jedna full face + jedna jet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga skoro kupio kod onih debila u moto-trade-u za 10920 din. sad mi još samo nosač fali i ima sve da bude Ok. Kako 10.920din , zar nije okruglo 100e? Mogu li da stanu dve full face, kod louis-a pise da moze a kod moto trade-a pise jedna full face + jedna jet? Mislim da ne mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga skoro kupio kod onih debila u moto-trade-u za 10920 din. sad mi još samo nosač fali i ima sve da bude Ok. Kako 10.920din , zar nije okruglo 100e? Mogu li da stanu dve full face, kod louis-a pise da moze a kod moto trade-a pise jedna full face + jedna jet? Na sajtu piše 100 eura, kad nazoveš telefonom onda je 9800, a kad dodješ u radnju i tražiš isti onda je cena 10.920 zato sam i napisao debila u moto-tradeu, a i usluga im je na nivou imaju neka dva retarde što rade tamo samo su me nervirali :-X . Jbg. kad su oni jedini uvoznici za Srbiju kad mora da se kupi kod njih E sad za dve kacige: Ja imam Nolan N-84( koja je dosta glomazna) i neku MDS i njih dve nekako spakujem u kofer, ali teško staju tj. kofer se malo raširi i može da se zatvori tako da u principu zavisi od toga kolike su kacige da li mogu dve da stanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo još da mu nazad izlepiš one reflektujuće folije i Bog da te vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih uzeo iz louisa prosle godine po 50€ komad. Mene su odlicno sluzili na 2-3 diza putovanja. Mogu da se postave kao topcase, a i kao koferi. Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam pred put prosle godine taj kofer, bio je na popustu, 60e cini mi se ;D ploca mu je metalna pa mi se cini da nije los kvalitet, vozio sam ne razmisljajuci previse o koferu raznim brzinama i nista, bio je prepun i nije mrdno videcemo za dalje, u svakom slucaju ja prezadovoljan obzirom na to posto sam platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego ga prvo okaci pa slikaj! Okacio pa slikao... Mislim da je taj nosac kofera slab i da nece izdrzati truckanje !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja na TA imam taj moto detail i zacudio sam se kad sam video da na kljucu pise shad, ali reko posto kljuc otkljucava i zakljucava bez problema ko ga sisa sta pise na njemu, sad tek vidim da je to ipak shad-ov kofer, neverovatno ali svakog dana naucis po nesto novo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego ga prvo okaci pa slikaj! Okacio pa slikao... Mislim da je taj nosac kofera slab i da nece izdrzati truckanje !! Nosac je metalna ploca i izdrzava bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego ga prvo okaci pa slikaj! Okacio pa slikao... Mislim da je taj nosac kofera slab i da nece izdrzati truckanje !! Nosac je metalna ploca i izdrzava bez problema. Jeli ,Vuce, a gde ti je kapa?? (znas ti dobro na sta sam mislio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jer kofer ide sa plocom i u kompletu kosta 50-60 eur? hm..lepo ste ga nahvalili, ako ga nadjem za tu neku cenu kupicu ga pa da vidim, a naravno koliko para toliko muzike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...