Petko14 0 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha fazer600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve bajker mora imati kod sebe zbog kontrole policije,papiri,oprema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petko14 0 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha fazer600 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrenuo sam ovu temu jer sam odskora bajker-guster sto bi rekli drugi iskusniji bajkeri Zanima me sta sve mora vozac motora imati kod sebe od opreme(kaciga,prsluk,nalepnica P itd...),dokumenta kad ga zaustavi redovna kontrola-policija ?? Ako neko vidi ovo molim za pomoc,i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13032 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zubarski karton i potvrdu od lekara za upravljanje motociklom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Saobracajnu, vozacku, kacigu, prvu pomoc i prsluk, sve ostalo je dobra volja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petko14 0 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha fazer600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Februar 29, 2020 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Imeiprezime je napisao: Saobracajnu, vozacku, kacigu, prvu pomoc i prsluk, sve ostalo je dobra volja.... Prsluk nije obavezan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 29, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan i nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 29, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Petko14 je napisao: Pokrenuo sam ovu temu jer sam odskora bajker-guster sto bi rekli drugi iskusniji bajkeri Zanima me sta sve mora vozac motora imati kod sebe od opreme(kaciga,prsluk,nalepnica P itd...),dokumenta kad ga zaustavi redovna kontrola-policija ?? Ako neko vidi ovo molim za pomoc,i hvala unapred a sta ti je ovo nalepnica p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petko14 0 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha fazer600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ono kad novi sa probnom dozvolom voze pa lepe na kolima,pa ne znam da li treba da se lepi i na motoru kad je probna,posto vidim da na kolima dosta imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 4891 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Petko14 je napisao: Pa to je ono kad novi sa probnom dozvolom voze pa lepe na kolima,pa ne znam da li treba da se lepi i na motoru kad je probna,posto vidim da na kolima dosta imaju... Ponesi sa sobom, nemoj da lepiš jer realno nemaš gde da zalepiš, a da ne narušavaš funkcionalnost motocikla,a samim tim i bezbednost. Jer je jedino mesto često preko prednjeg fara ili vizira, ili nazad nemam gde. Ali nosi sa sobom nalepnicu za slučaj da krenu da te cimaju da kažeš evo, imam, reci mi gde da zalepim da se vidi a da ne zalepim preko vizira, fara, štop svetla ili tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petko14 0 Napisano Mart 1, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha fazer600 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno zboris,bolje da ima covek kod sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa sobom nosim i polisu osiguranja, to isto mogu tražiti. Meni još nisu tražili ali nikad se ne zna, ništa me ne košta da stavim sa saobraćajnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 31, 2020 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I, ne daj boze da zatreba, evropski izveštaj o nezgodi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blaza said: I, ne daj boze da zatreba, evropski izveštaj o nezgodi. E to sam htio nabaviti prošle godine da imam sa sobom i potpuno zaboravio! A pošto nisam sujevjeran nemam problema da ga nosim sa sobom. Ali šalu na stranu, ne mora trebati nama nego nekom drugom na putu tako da uopšte nije loša preporuka. Hvala za napomenu, nikad se ne bih sâm sjetio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...